Avatar foto Door Josine Droogendijk
Laurentien 11 mrt 0 reacties

Prinses Laurentien draagt om een heel verdrietige reden een hartjestrui

Prinses Laurentien zet zich al jaren in voor het welzijn van kinderen. Soms komt een vrolijke hartjestrui dan goed van pas. 

Als ik naar mijn drie boefjes kijk en zie hoe ze gelukkig zijn, dan kan het soms gewoon fysiek pijn doen als je denkt aan de 80.000 kinderen die fundamenteel alleen zijn in Nederland. Alleen, vergeten, uit het oog verloren. Dieptriest, en daarom ben ik ook zo blij dat prinses Laurentien begin dit jaar meedeed met de campagne 'Maak je HART' van Stichting Het Vergeten Kind. Op onderstaande video kun je zien dat de prinses een hartje heeft geplakt op de landkaart, en ze geeft in het fragment ook een toelichting op haar betrokkenheid. 
Prinses Laurentien: "Wat goed, juist in deze tijd, om kinderen een hart onder de riem te steken. Dus ik zou heel Nederland willen oproepen: kijk om je heen, durf het gesprek aan te gaan, luister naar jongeren die weten wat het is, en acteer daar dan op. Zonder dat jij het hoeft op te lossen. Signalen opvangen is belangrijk, juist in deze tijd. Dat we dat niet als vanzelfsprekend zien."

Voor zover ik kan zien, staat ze bij haar eigen voordeur. Dat verklaar wellicht ook haar informele look. De sneakers en de broek vallen voor mij in de categorie 'hate it or love it', maar die trui met heel toepasselijke hartjes zou ik zo willen hebben. Hij komt uit de collectie van Zadig&Voltaire (Ja, van die mooie tassen), maar is helaas uitverkocht. Een linkje kan ik dus niet bieden, een close-up van het kledingstuk wel. 

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments