Avatar foto Door Josine Droogendijk
Mode algemeen 19 sep 0 reacties

Prinses Laurentien bij Closing Event Literacy Week in Brussel

Prinses Laurentien was op donderdag 17 september 2015 aanwezig bij het Closing Event van de Literacy Week in Brussel. Laurentien was 1 van de sprekers tijdens het Event.

De Prinses droeg een lange zwarte pantalon, met een crèmekleurige jas met print.

Dezelfde outfit (op haar sieraden na) droeg ze eerder tijdens een activiteit van de Raad van Kinderen voor Lidl, eerder dit jaar. Ook haar beige peeptoes met enorme hakken droeg ze toen.

Wat vinden jullie van deze kleding van Prinses Laurentien? En heeft iemand een idee van de ontwerper van haar mantel? Tips zijn welkom!

Foto ©Lidl

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals – [email protected].

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments