Avatar foto Door Josine Droogendijk
Luxemburg 21 feb 21 reacties

Out of the box: Stéphanies haardecoratie

In de serie Out of the box kijken we de komende tijd naar kledingstukken of accessoires die verrassend anders zijn. Voor ons of voor de royal in kwestie. Met deze keer: de rode haardecoratie van erfgroothertogin Stéphanie.

Tegenwoordig hult ze zich vaak in veilige pasteltinten. Poederroze, zalmroze en lichtgroen, om er maar even drie te noemen.

(c) PPE/Nieboer/vd Werf

Niets mis mee, maar voor wat extra pit kan Stéphanie best een felle kleur gebruiken. Tijdens het Octaaffeest, het grootste religieuze feest in Luxemburg, droeg ze naast een vuurrode blazer en dito lippenstift ook een haardecoratie in deze tint. Dag mevrouw, hallo jongedame! De accessoire werd over het voorhoofd gedragen, waardoor het meer een hoofdband dan een haarband was.

(c) PPE/Nieboer

Zeg het maar: is het uitstapje voor herhaling vatbaar?

Voor herhaling vatbaar?

Laden ... Laden ...

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
21 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

wat een mooie prinses inderdaad. Zo’n mooi, fijn gezichtje. Ik heb ja gekozen, want vind de haarband prachtig staan zo, De bloem aan de zijkant mag van mij wel weg.

Oh dames, Ik vind het prachtig, beeldig, wat een plaatje.

Ik ook Lisette, prachtig.

Vind ik ook, lief gezicht en rood staat haar goed!

Nee gestemd. De kleur rood staat prachtig, maar die typische haarband vindt ik maar niks.

Rood staat deze vrouw prachtig maar dat ding om haar hoofd vind ik niet mooi. Lijkt net of haar hoofd verbonden is.

De kleur haalt” haar helemaal op. Maar dat malle bandje zo om het hoofd, nee!

Ik heb nee gestemd. Rood staat haar heel mooi, maar ik vind de haarband zoals die nu gedragen wordt niet mooi. Of een haarband in met lang haar of een tulband achtig iets hoger op t hoofd. Dit is het niet voor mij.

Wat een leuke hoofdband, weer eens iets anders. Alleen niet zo bij deze doorsnee blazer, maar meer bij een een sluik vallende midi of lange jurk, met een verlaagde taille. Met haar nostalgische uiterlijk (positief bedoeld) een prima match denk ik zo.

Ps ik vind het zo leuk dat Guillaume en Stephanie hun zoontje regelmatig mee nemen. Als ze bejaardenhuizen (of zo) bezoeken dan nemen ze hem mee. Je ziet de mensen glunderen en genieten van dat mooie kleine mannetje.

Oef nee. De kleur is top, maar die haarband zo vind ik niets.

Wat doet dat haar goed die fellere kleuren! Vaak vind ik haar te neutraal en tikje ouwelijk gekleed.

WauW dat haar van deze vrouw. Zo mooi en zo geraffineerd met deze haarband. Ze knapt echt op van deze pittige kleur, dus heel fijn als ze hier vaker voor kiest. Ik wens haar zo een styliste die haar wat vlottere kleding keuzes helpt te maken.

Ik heb op nee gestemd, want ik vind het rood net een beetje te hard voor Stèphanie. Misschien met een andere haardracht (hoed) of zonder de rode lippenstift. Ik kan er niet precies de vinger op leggen. Maar ik vind haar wel altijd leuk en erg betrokken.

Oei, ik stem nu ver in het kamp van de minderheid, maar heb tóch voor nee gekozen.
De kleur rood vind ik erg hard voor Stéphanie, maar best leuk voor de afwisseling, dus dat is het niet.
Maar die haardecoratie associeer ik met een zweetbandje bij joggers, tennissers en wielrenners.
Een haarband…okay…; maar dan hoger op het hoofd en verwerkt in het haar, naar mijn idee.
Ik vind Stéphanie’s kapsel hier, zoals ik het zie op deze foto, ook minder geschikt voor.
Mijn aandacht wordt steeds getrokken naar de meest linkse foto van het drieluik….wat staat ze dáár charmant op. Kapsel, kleding, sieraden: schitterend, die uitstraling!

Fantasrisch !!! Rood staat haar goed !

Rood staat haar goed! Opvallende maar geslaagde keuze van Stéphanie, geeft haar wat meer pit!!!

Heel erg leuk, staat jong (=positief). Ze heeft zo’n lief gezicht.

Strat haar goed, doet me aan de charleston style denken.

Dit staat haar geweldig. Ook de kleur. Over het algemeen ziet zij er vaak wat stijfjes uit. Dit mag ze vaker doen.