Avatar foto Door Josine Droogendijk
Mode algemeen 12 okt 0 reacties

Nieuwe portretten Nederlandse prins(ess)en

Zoals in de log van Josine te lezen is, zijn er nieuwe portretten vrij gegeven van de verschillende leden van de Koninklijke familie. Naast nieuwe portretten van Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima zijn er ook nieuwe portretten vrij gegeven van Prinses Beatrix en andere dames. De portretten van de heren zijn in onder deze log te vinden. Klik op de kleine portretjes voor een grotere versie!

Prinses Beatrix gaat gekleed in een fleurige paars bedrukte jurk. De kleuren staan haar goed!

Prinses Laurentien draagt een zwarte top met een zwarte blazer. Qua accessoires draagt ze in ieder geval een groot zwart met beige collier.

Prinses Margriet gaat gekleed in zwarte japon, deels met bruine bloemen.

Prinses Irene draagt koraalrode kleding met een grijze ketting.

Prinses Christina draagt een felblauwe top of jurk, gecombineerd met een collier met blauwe hanger en blauwe oorhangers. 

Prinses Mabel draagt een zwarte top, volgens mij dezelfde die ze vorige week woensdag in Den Haag droeg, onder haar lange vest van Missoni.

Prinses Marilene draagt een lichte top met print. Haar haren heeft ze opgestoken. Prinses Marilene koos voor oorhangers in dezelfde kleur als haar top.

Prinses Annette gaat gekleed in een zwart shirt met zwarte blazer. Als altijd heel eenvoudig gekleed! Ook Prinses Annette koos voor losse haren.

Prinses Anita gaat gekleed in een rode top of jurk, deels met kant. Ze draagt haar kapsel los, met krullend haar. Anita draagt bijna dezelfde oorhangers als Prinses Aimee. Anita koos voor goud(kleur).

Prinses Aimee draagt een blauwe jurk. Ze draagt bijna dezelfde oorbellen als Prinses Anita, in een andere kleur en een iets eenvoudiger versie. Aimee draagt haar haren half omhoog.

Foto's ©Rijksvoorlichtingsdienst

Welke foto vinden jullie het mooist? En wie draagt de mooiste oorhangers?

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals – [email protected].

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments