Avatar foto Door Josine Droogendijk
Nederlandse prinsessen 23 nov 0 reacties

'Nieuwe' designer voor Prinses Laurentien: Paule Ka!

Op 9 november is er een log geplaatst over Prinses Laurentien bij het congres 'Klinkend Nederlands' van het Genootschap onze Taal. Prinses Laurentien opende dit congres op 7 november. Klik hier voor de log.

Vanavond was ik iets aan het zoeken bij Paule Ka, en ineens zag ik daar Laurentiens roze jurkje! Nooit gedacht dat Prinses Laurentien kleding van Paule Ka zou dragen. En erg leuk dat we opnieuw een kledingmerk weten dat de Prinses draagt! Voor een goede kijk op de volledige outfit van Laurentien, klik hier!

Foto's ©Royalduo – Jannemieke, afbeeldingen ©Paule Ka

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals – [email protected].

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments