Avatar foto Door Josine Droogendijk
Mode algemeen 09 nov 0 reacties

Prinses Laurentien opent congres Genootschap Onze Taal

Prinses Laurentien opende afgelopen zaterdag in het Chassé Theater in Breda het congres ‘Klinkend Nederlands’ van het Genootschap Onze Taal.

Prinses Laurentien droeg een felroze jurkje met zwarte accenten. De jurk komt me heel bekend voor, maar helaas, ik heb de ontwerper nog niet kunnen ontdekken. Over de jurk droeg ze een bolero van (waarschijnlijk) nepbont. 

De Prinses droeg bekende zwarte oorhangers. Haar zwarte laarzen (met grijze neuzen?' hebben we volgens mij nog niet eerder gezien. Ook haar tas is zwart. Mijns inziens zijn de kleuren goed geombineerd.

Twee dagen eerder, op donderdag 5 november, was Prinses Laurentien weer actief voor de Raad van Kinderen. De kinderen van de Marimbaschool en afgevaardigden van TS energie spraken over bijvoorbeeld het opwekken van energie in speeltuinen.

Hier droeg Prinses Laurentien een lange zwarte broek met een wat wijder vallende zwarte blazer. Wat ze er onder draagt kan ik niet heel goed zien, maar volgens mij is het een grijze blouse, een bijzonder ontwerp!

Afbeeldingen ©Raad van Kinderen, ©Missing Chapter Foundation, foto´s ©Royalduo – Jannemieke

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals – [email protected].

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments