Koningin Maxima kreeg gisteren een geschenk van de Portugese president Marcelo Rebelo de Sousa. Mocht je graag dezelfde oorhangers willen hebben, die Koningin Maxima kreeg, sla dan nu je slag!  Voor € 185,- heb je net zulke exemplaren als Koningin Maxima!

De Portugese president kocht de oorhangers bij Leitao & Irmao Joulheiros. Ze zijn gemaakt van zilveren Portugees filigraan, overgoten met een gouden laagje. De Hart van Viana oorhangers kun je via deze link kopen!

Wat vinden jullie van deze oorhangers? En heb jij stiekem toch wel zin om ze te kopen?

 

Foto ©Leitao & Irmao Jouhairos

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

~Advertentie~


~einde advertentie~

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 26 okt 2018 - 23:53

Helaas kreeg Mathilde deze week exact dezelfde oorhangers als Maxima. Geschenk van de Portugese president op de eerste dag van het Staatsbezoek. En ja, Els, de prijs genoemd in de log klopt echt.

Kroonprinses Mary heeft ook oorhangers van dit merk. Zij heeft wel andere gouden oorhangers. Maar ik ben nu wel heel benieuwd hoe zij er aan komt. Gewoon gekocht? Ze heeft ze al wel verschillende keren gedragen.

afbeelding van Els

Els

donderdag 12 okt 2017 - 10:45

In de bovenstaande uitleg bij de oorbellen staat dat de oorbellen € 185 kosten en later zegt Madridje € 805.
Dit lijkt mij een betere prijs voor een geschenk aan een Koningin.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

donderdag 12 okt 2017 - 07:50

Wat een beauty's. Ik hoop dat Máxima ze veel en vaak gaat dragen. Helaas staan dit soort oorbellen me niet, want anders zou ik er zeker over nadenken.

afbeelding van Mijtje

Mijtje

donderdag 12 okt 2017 - 07:31

Prachtige oorbellen, zou ik zelf zo kunnen bestellen! Ik denk ook dat Máxima er oprecht blij mee is en ze snel zal dragen. Cadeau van franse president viel volgens bij ook goed in de smaak toch?

afbeelding van Lina

Lina

zondag 15 okt 2017 - 10:53

.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?