De bondspresident van de republiek Oostenrijk, Alexander Van der Bellen, brengt woensdag 14 november een officieel bezoek aan Nederland. De president wordt vergezeld door zijn echtgenote, Doris Schmidauer.

Het bezoek staat in het teken van het bestendigen van de bilaterale relaties. Koning Willem-Alexander ontvangt president Van der Bellen en zijn echtgenote woensdag 14 november met een welkomstceremonie op Paleis Noordeinde in Den Haag, gevolgd door een audiëntie. Aansluitend bieden de Koning en Koningin Máxima het presidentiële paar een lunch aan. De Koning en de president houden daarbij een toespraak.

Outfit: Bekende zijde mantel van Natan, nieuwe japon van Natan en vilten relevé van Fabienne Delvigne. Meer informatie en beeldmateriaal volgt zo spoedig mogelijk.


Foto: PPE/Nieboer  


Foto: PPE/Nieboer 

Máxima met de mantel, maar een andere japon (!!), in 2017: 

Afbeeldingsresultaat voor streekbezoek site:modekoninginmaxima.nl

Máxima heeft een groene versie van de nieuwe japon al enige tijd in haar kast hangen: 

Afbeeldingsresultaat voor kasjmier site:modekoninginmaxima.nl

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van marinde

marinde

donderdag 15 nov 2018 - 14:53

Gewoon mooi! Het halssieraad vind ik fantastisch. Als iemand weet wie de ontwerper is hoor ik het graag.

afbeelding van Petra_68

Petra_68

donderdag 15 nov 2018 - 14:12

Maxima ziet er prachtig uit. Mooie outfit, deze kleur staat haar geweldig! Het collier vind ik minder geslaagd. Het loshangende haar onder dat onder de hoed vandaan komt had ze beter op kunnen steken.

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

donderdag 15 nov 2018 - 12:37

De kleuren staan haar geweldig. Jammer van weer hetzelfde jurkje maar dan in een andere kleur van Natan. Ben niet weg van haar sieraden.

afbeelding van Merel

Merel

donderdag 15 nov 2018 - 10:39

Prachtige kleur, prachtig materiaal. Het jurkje is beetje typisch Natan, maar met de mantel vind ik het wel heel erg chique. Het halssieraad vind ik wel een spannend ding (het is niet de emoe?), maar niet hierbij: haar-hoed-oorbellen-halssieraad maakt het erg druk in die regio. Een mooie broche op de jas / jurk en/of een armband had wellicht meer balans in de outfit gegeven.

afbeelding van zara

zara

donderdag 15 nov 2018 - 10:11

Supermooie jurk in een geweldige kleur en model. Het okergele veertjes collier staat echt helemaal te gek op deze jurk! Helemaal tóp!

afbeelding van Jrn

Jrn

donderdag 15 nov 2018 - 08:12

Mooi af plaatje. Ik geef een 8,5 ;-)
Ook de das en het pak van de koning bevalt me en kleurt er mooi bij.
Topdag!

afbeelding van Paulina

Paulina

donderdag 15 nov 2018 - 01:17

Jammer dat dit altijd zo’n klaagzang is van velen van jullie op deze website over Maxima. Zo heel vaak gaat het veel te ver! Ik ben lid geworden om te genieten van de prachtige foto’s die voorbijkomen maar moet helaas ook dit vervelende commentaar zien. Ik vraag me altijd af wat voor vrouwen dit zijn die, in dit geval is dit Maxima, iemand compleet afbranden en daar schijnbaar veel genoegen in scheppen. Zou graag foto’s van de dames zelf eens willen zien. Ik vind ook dat Josine te veel tolereert, jammer.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 15 nov 2018 - 09:34

Hoi Paulina,

Meedenken mag altijd en wordt zeker op prijs gesteld, maar ik kan er meer mee als je een reactie die over de schreef gaat gelijk wordt gerapporteerd. Dus even via het mailformulier of info@modekoninginmaxima.nl aangeven om welke reactie of reageerder het specifiek gaat, dan kan ik contact opnemen. Natuurlijk hou ik het zelf ook in de gaten, maar ik heb naast deze website ook nog bergen werk, een gezin en een zwangerschap met extreme misselijkheid, dus er glipt zeker weleens een reactie door die ik anders wel verwijderd zou hebben. Bij kritische reacties draait het altijd om de toon en ik ben het met je eens dat die nog weleens zuur of zeer kritisch kunnen zijn. Achter de schermen neem ik regelmatig contact op met reageerders als een toon niet klopt of verkeerd wordt begrepen en reacties worden ook zeker wel gewist. Maar ik hou dit gebeuren graag achter de schermen, zodat niemand voor de schermen op de persoon wordt aangevallen. Dat maakt de sfeer er ook niet beter op ;)

afbeelding van Paulina

Paulina

donderdag 15 nov 2018 - 12:19

Hallo Josine, o ik wist niet dat die mogelijkheid er was. Het is zeker ook geen kritiek op jou, ik vind dit een geweldige blog die ik dagelijks bezoek en probeer me normaal ook niet te ergeren aan het commentaar en wat Babs74 al schreef reageer ik eigenlijk nooit maar soms is het voor mij te veel!
Ik ga verder met genieten wat ik allemaal aan mooie foto’s zie hier!

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 16 nov 2018 - 10:00

Goed om te horen. De blog bezoeken en reacties skippen kan inderdaad een goede optie zijn :) Veel plezier toegewenst op MKM.

afbeelding van Babs74

Babs74

donderdag 15 nov 2018 - 08:30

Helemaal mee eens Paulina. Ik kijk wel, maar reageer vaak niet meer (deed ik al niet zo veel). Iedereen kan ergens iets van vinden, dat is logisch, maar het commentaar gaat soms heel erg ver. Bij het plaatsen van een reactie stel ik mij altijd de vraag: 'zou ik dit ook tegen die persoon zeggen als ik tegenover hem/haar sta?'. Werkt bij mij altijd prima.. :-)

afbeelding van Cwie

Cwie

donderdag 15 nov 2018 - 07:56

Helemaal mee eens!

afbeelding van sandy

sandy

donderdag 15 nov 2018 - 01:51

Ben het met je eens over vervelende commentaar. Ik hoop dat Maxima deze blog zelf niet leest. Het is heel slecht voor haar zelfvertrouwen. Zouden haar dochters ook meelezen?

afbeelding van Paulina

Paulina

donderdag 15 nov 2018 - 02:37

Hi Sandy, ik heb Maxima wel eens een paar keer mogen ontmoeten, het is een fantastische vrouw en ik denk, zelfs al zou ze dit lezen, hier ver boven staat en dat is maar goed ook.
Ik ben wel blij hier iemand tegen te komen die er ook zo over denkt. Ik hoop dat deze blog weer wordt zoals hij oorspronkelijk bedoeld was, kijken naar mooie foto’s van Maxima en andere royals. Natuurlijk mogen er opmerkingen gemaakt worden maar houdt deze zuiver.

afbeelding van sandy

sandy

donderdag 15 nov 2018 - 03:53

Ben benieuwd hoe je haar hebt ontmoet. Er wordt vaak van alles achter haar gezichtsuitdrukkingen geraden, zoals hierboven dat ze moe lijkt enz. Het was een drukke dag, mag dat wel. En ze is pas ziek geweest. Ik hoop ook dat het weer gezellig wordt hier.

afbeelding van Paulina

Paulina

donderdag 15 nov 2018 - 12:46

.

afbeelding van Paulina

Paulina

donderdag 15 nov 2018 - 12:43

Hi Sandy, ik woon in een ander deel van ons Koninkrijk en als ze hier komen dan zie je het gezelschap altijd van dichtbij. Als er dan een receptie oid. is mag ik daar mee naar toe en heb ze zo een paar keer ontmoet. Maxima is in het echt nog mooier dan op de tv! Binnenkort komt Beatrix en hoop daar dan weer mooie foto’s van te zien!

afbeelding van Jantje R

Jantje R

donderdag 15 nov 2018 - 00:24

Mooie kleur voor Maxima. Jas te groot, jurk wat te strak, schoenen prachtig evenals handschoenen en tas. Haar hoed te groot en ketting en oorbellen vreselijk

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 14 nov 2018 - 21:40

Wat een prachtige outfit. Super leuk ketting, maar hoe mooi het haar ook zit, ik had het liefst opgestoken haar gezien zodat de ketting nog beter uitkomt. Intensieve dag weer voor haar!

afbeelding van Margriet76

Margriet76

woensdag 14 nov 2018 - 21:01

@ Annelies leuke link naar die foro. Die mevrouw naast Maxima heeft haar tasje op tafel liggen trouwens;-)

afbeelding van Luisje61

Luisje61

woensdag 14 nov 2018 - 21:23

Haha, heeft MKM niet goed bijgehouden ;)

afbeelding van Margriet76

Margriet76

woensdag 14 nov 2018 - 20:45

Hoop echt dat ze zich oké voelt want heb alle foto's nog eens bekeken van deze middag naar ze kijkt echt bedrukt terwijl ze vanmorgen nog zo opgewkt toonde. Prachtige foto is dat trouwens met het groene jurkje. Wat een knappe vrouw is Maxima toch

afbeelding van 29novmode

29novmode

woensdag 14 nov 2018 - 20:28

Maxima ziet er verzorgd uit. Mooie, warme kleur, past goed bij de tijd van het jaar.

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

woensdag 14 nov 2018 - 18:31

Deze kleur japon beter als het groene exemplaar..

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

woensdag 14 nov 2018 - 18:29

Toch nog niet helemaal fit,zo aan het einde van de dag...

afbeelding van Doro

Doro

woensdag 14 nov 2018 - 18:22

prachtige kleur echt schitterend.Hoed staat vreemd ver naar achteren, doet me denken aan de hoed van laurentien bij burgerlijk huwelijk

afbeelding van elise1

elise1

woensdag 14 nov 2018 - 17:30

Mooie kleur en geinig halssieraad. De krullen zijn verzorgd maar too much bij deze outfit en zeker niet mooi onder de wel weer geweldige relevé.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

woensdag 14 nov 2018 - 15:07

Mooi zo helemaal in bordeauxrood. Niets op aan te merken.
En geinig die okerkleurige ketting die goed matcht met t goud in deze kamer. Oker met donkerrood. Goede combi.

afbeelding van Margriet76

Margriet76

woensdag 14 nov 2018 - 14:56

Voelt Maxima zich oké? Ze kijkt op al deze foto's wat bedrukt. Deze outfit vind ik wat ninder spetterend. Geef mij maar de verschijning van deze ochtend
Lekker kek!

afbeelding van Merel123

Merel123

woensdag 14 nov 2018 - 14:26

Ik was vanochtend enthousiaster.
Zo mooi als haar kapsel vanmorgen uitkwam, zo lelijk staat het nu.
Ik denk dat wanneer de haren opgestoken waren, de hele outfit er beter uit zou zien.

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

woensdag 14 nov 2018 - 14:16

Is er een verplichting om bij dergelijke ontvangsten een hoed te dragen? Ik vind het wat veel en zeker als je weet dat de vrouw van de president dat waarschijnlijk niet zal doen. Technisch gezien is ze toch gastvrouw en de gastvrouw draagt geen hoed, tenminste zo heb ik het begrepen bij Prinsjesdag voor de vrouwelijke voorzitters van de Kamers die als gastvrouw optreden. Maar ik ben geen etiquette expert... wie wel?

De jurk vind ik qua kleur mooi, mooier dan in het groen. Het harige sieraad is wel grappig om de sjieke outfit wat te temperen. Los haar kan prima bij een dergelijk ontvangst, maar niet met deze hoed. Ik had dan de hoed en de handschoenen weggelaten als dat dus qua etiquette mag.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 14 nov 2018 - 15:53

Als de ontvangst binnen plaatsvindt draagt de gastvrouw geen hoofddeksel, maar bij een ontvangst buiten wel. In kon. kringen althans.

afbeelding van Maxi

Maxi

vrijdag 16 nov 2018 - 22:51

Ja, hij werkt. Dank!

afbeelding van sandy

sandy

donderdag 15 nov 2018 - 01:45

Dat is Maxima toch niet?Zij had een bordeaux rode jurk aan.

afbeelding van sandy

sandy

donderdag 15 nov 2018 - 01:56

Laat maar, nu zie ik Máxima pas.

afbeelding van orchidee

orchidee

woensdag 14 nov 2018 - 22:37

En er ligt een tasje op tafel. :)

afbeelding van Adeline

Adeline

woensdag 14 nov 2018 - 14:10

Mooie mantel maar het model jurk is veel te krap waardoor de benen onnodig zwaar uit komen.

afbeelding van karpathos

karpathos

woensdag 14 nov 2018 - 13:50

De clutch, de schoenen en het nieuwe "harige" halssieraad vind ik prachtig. Van de jas, die véél te groot is, zou ik een mooie kokerrok laten maken (stof genoeg!). Tussen de beide activiteiten die Máxima vandaag had, zat te weinig tijd om het haar mooi op te laten steken. Het lange krullende haar dat onder deze grote hoed vandaan komt vind ik niet mooi.

afbeelding van Anne-Roos

Anne-Roos

woensdag 14 nov 2018 - 15:17

Ik vind de jas ook te groot, maar blijkbaar zijn dit soort rechte modellen, waar weinig tot geen model in te vinden valt, in de mode?

afbeelding van Henny

Henny

woensdag 14 nov 2018 - 13:45

Erg mooi. Alleen loshangend haar i.c.m. de ketting en hoed ..... dat kan veel beter.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?