Tijdens de tweede nieuwjaarsreceptie van dit jaar verscheen Máxima opnieuw prachtig verzorgd ten tonele. Voor de gelegenheid koos ze namelijk de kleding die ze eerder droeg bij het kennismakingsbezoek aan Zweden in oktober 2013. Zoals gebruikelijk komt ook deze outfit weer van modehuis NATAN. Leuk dat ze ook voor vandaag haar haren weer heeft opgestoken, zodat ze zowel elegant als verzorgd eruit ziet. 

De outfit in Zweden, gecombineerd met andere schoenen. 

Outfit van NATAN:

Broche van kunziet: 

Foto's met dank aan: 

PPE 
NATAN

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Liesbeth

Liesbeth

woensdag 15 jan 2014 - 21:32

Wow! Veel mooier dan de outfit van de 1e receptie. Persoonlijk ben ik niet zo "bloezerig" maar dit is netter dan de kleding van gister. Leuk dat ze haar haar weer heeft opgestoken!

afbeelding van Christel

Christel

woensdag 15 jan 2014 - 21:04

Mooie outfit. Ik had alleen liever een jurk gezien vandaag vanwege de dresscode. Deze outfit gisteren en de groene/blauwe jurk van 200 jaar koninkrijk vandaag. De schoenen vind ik niet mooi, maar ik houd in het algemeen absoluut niet van plateau en peeptoes.

afbeelding van BeccaD

BeccaD

woensdag 15 jan 2014 - 19:08

Ik bekeek het filmpje van gister en moet zeggen, de broek vind ik echt wel prima zo met de pumps maar die driehoekige top ziet er ook van de zijkant echt heel oncharmant uit..
Ik vind het juist mooi dat ze hier klassiek tevoorschijn komt, "hip en trendy" mag wat mij betreft weer bij bezoekjes aan scholen en buurtcentra;-)

afbeelding van Iris

Iris

woensdag 15 jan 2014 - 17:38

Grappig dat iedereen dit mooier vindt dan de outfit van gisteren, ik namelijk niet. Ik vind dit juist niet sexy (Coosje vond het wel sexy), en dat van gisteren wel. De blouse vind ik wel prachtig (zou ik dan ook zelf wel willen hebben) maar ik hou absoluut niet van dit soort rokken, lengte en model kunnen mij niet bekoren. Ik zou me er vreselijk in voelen, zo niet draagbaar vind ik. Nee, geef mij gisteren maar, dat was meer Maxima, wat mij betreft.

afbeelding van Henny

Henny

woensdag 15 jan 2014 - 18:36

@Iris, mee eens. Ik vind de blouse wel mooi, maar de rok niet zo; tuttig, te breed en te lang. Halverwege de knie / knieholte vind ik persoonlijk een charmante roklengte. De kleuren staan haar wel mooi. Het totaalplaatje is prachtig. Maar als je de outfits afzonderlijk gaat bekijken vind ik die van gisteren lekker trendy.

afbeelding van Annelie

Annelie

woensdag 15 jan 2014 - 17:32

Wow, wat een verbetering met gisteren! Ik ben echt blij. Voor het bezoek aan Zweden vond ik dit pakje ook net iets te veel van het goede, maar voor een gelegenheid als deze is hij echt prima geschikt! Ik ben echt blij. Hij staat haar echt goed. Mooi kapsel heeft ze weer. Ik vind de schoenen die ze erbij droeg in Zweden toch mooier. Staat wat verfijnder en netter bij deze outfit. Echt mijn complimenten waard!:)

afbeelding van Kaatje

Kaatje

woensdag 15 jan 2014 - 16:38

Mooi, maar wat tuttig, vind ik. Keurig wel, vanzelfsprekend. Kleur staat haar prachtig. Schoenen die ze in Zweden aan had waren veel eleganter. Grappig dat ze vandaag juist heel bescheiden is wat sieraden betreft. En ja... de 'gewone' mens is gisteren erg 'verwend' met al die aquamarijnen, natuurlijk! ;-)

afbeelding van Nelleke

Nelleke

woensdag 15 jan 2014 - 16:21

Mooier kapsel dan in Zweden. Vind niet dat Maxima zich jonger moet kleden. Ze is 42, geen 20.

afbeelding van Henny

Henny

woensdag 15 jan 2014 - 16:55

Het verschil tussen 20 en 42 is wel heel groot. Maar 42 is nog te jong om je nu al ouwelijk te gaan kleden :)

afbeelding van Nelleke

Nelleke

woensdag 15 jan 2014 - 22:34

@Henny: ja, dat was ook mijn bedoeling. Daarmee zeg ik in mijn beleving hetzelfde als Christa over dat je anders kleed als je 42 bent (dus niet als 20, niet als 60 en andersom ook niet) ;-)

afbeelding van Henny

Henny

donderdag 16 jan 2014 - 09:00

@Nelleke. Begrijp ik, hoor. Het is goed zo :)

afbeelding van Christa

Christa

woensdag 15 jan 2014 - 20:52

Daar ben ik het zeker mee eens Henny! In principe hoef je je natuurlijk nooit ouwelijk te kleden, maar wel naar je leeftijd. Op je 60ste kleed je je toch anders dan op je 20ste, en op je 42ste weer anders dan op 20 en 60, maar ouwelijk hoeft het nooit te zijn!
Kijk maar eens op deze website:

http://advancedstyle.blogspot.nl/

Zooo gaaf!! Niet alles is mooi natuurlijk, vind ik dan, 't is het idee erachter wat zo leuk is! Oudere mensen die zich niet willen conformeren aan de voor "oudere dames" geldende stijl!!

;-))

afbeelding van Henny

Henny

donderdag 16 jan 2014 - 09:49

@Christa. Ik ben het volledig met je eens.
Ik zit ook vaak met een big smile naar zulke soort sites te kijken . Ik vind het geweldig dat "oudere" dames zich niet willen conformeren aan de voor hun geldende stijl. Je laatste zin vind ik heel goed geformuleerd. ;)

afbeelding van Kaatje

Kaatje

woensdag 15 jan 2014 - 21:48

Zo mee eens, Henny! En wat een geweldige link geef je daar, Christa. Heel inspirerend!!!

afbeelding van karpathos

karpathos

woensdag 15 jan 2014 - 20:08

Ik ben het helemaal met je eens Henny.

afbeelding van Emmy

Emmy

woensdag 15 jan 2014 - 16:09

Net als gisteren ziet Maxima er ook vandaag weer prachtig uit.
Ik vind de schoenen die ze in Zweden droeg wel veel mooier. De plateauzolen vind ik zo langzamerhand niet meer mooi.
Zonder plateau's staan de schoenen haar veel sierlijke en flatteren haar hele figuur beter.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

woensdag 15 jan 2014 - 16:07

Dit is echt een heel mooi geheel! Zo zie ik onze koning en koningin heel graag!
En wat stralen ze allebei! Dit is een van mijn favoriete outfits van onze mooie koningin!
Wat leuk ook die broche op de band van haar rok!

afbeelding van roos

roos

woensdag 15 jan 2014 - 15:21

Onze koningin is mode. Wat draagt ze toch een prachtige combinaties alle twee de dagen. Gisteren de fantastische kleur van de pantalon met koninklijke juwelen. Mijn mond viel open bij het zien van de foto's. Vandaag een van mijn favoriete outfits.
Er zijn maar weinig mensen die dit kunnen dragen, maar door haar mooie figuur en lengte ziet Maxima er top uit. De schoen die ze vandaag draag vind ik net iets vlotter dan de schoenen die ze droeg in Zweden. Kleuren van beide outfits flatteren haar enorm.

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

woensdag 15 jan 2014 - 15:09

Een stuk beter dan gisteren. Toch zie ik de rok liever met een strakke top. De top die ze nu draagt zou wel leuk staan op de broek van gisteren. En gelukkig niet vol behangen met juwelen. De schoenen die ze in Zweden droeg, vind ik er mooier bij staan. Heel mooi zou de jurk van JT die ze bij de ontvangst van het Belgische koningspaar droeg, zijn geweest vandaag.

afbeelding van Christa

Christa

woensdag 15 jan 2014 - 15:03

Erg mooi! Alleen de schoenen doen afbreuk aan het verder prachtige geheel! In de zak van Max met die plateauzolen- en peeptoes- schoenen!
;-))

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

woensdag 15 jan 2014 - 14:56

Een stuk beter dan gisteren! Ik begrijp dat de dress code ook iets formeler was, maar dit is toch wat ik liever zie.

De rok is niet de best rok , vind ik, qua model, ik vind hem Maxima wat breed maken. Wat ik wel goed vind, is dat ik het idee heb dat hij iets gedraaid is in vergelijking met in Zweden waardoor die grote plooi niet mee zo midden aan de voorkant valt.

Schoenen in Zweden veel en veel eleganter.

afbeelding van Marije

Marije

woensdag 15 jan 2014 - 14:53

Ik vind dit ook mooier dan gisteren. Maar kan ze die strik niet iets mooier strikken, net zoals het model bijvoorbeeld?
De kleur van de hakken is mooier dan de hakken die ze aanhad in Zweden.

afbeelding van Knoxus

Knoxus

woensdag 15 jan 2014 - 14:42

Dit is zoveel beter dan gisteren! Veel eleganter, netter en mooier. Prachtig.
Net het filmpje van de receptie van gisteren gekeken, van de zijkant zag de top er als een driehoek uit. Geen porem.

afbeelding van car

car

woensdag 15 jan 2014 - 14:23

Erg chic!! en passend voor de gelegenheid, maar ik zie Maxima liever nog een keer met krullen en wat jonger en hipper gekleed. Iets nonchalanter.,

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

woensdag 15 jan 2014 - 14:57

Ik vind ook wel dat het iets ouwelijks/belegens heeft...

afbeelding van Carmen

Carmen

woensdag 15 jan 2014 - 14:19

Ik vind het een prima totaalplaatje, al gaat mijn voorkeur ook uit naar de schoenen die ze in Zweden droeg. Bovendien jammer dat er zoveel vouwen en kreukels in de kleding zitten. Ik weet dat de stof makkelijk kreukt, maar in Zweden was het wel netjes.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 15 jan 2014 - 14:01

Wauw wat ziet ze er mooi uit! Dit is echt 1 van mijn favoriete outfits van dec laatste tijd. De schoenen die ze gisteren en in Zweden droeg vind ik mooier bij deze rok en blouse staan, maar misschien zitten deze wel prettiger. Goed gedaan en die mooie tas mag de koning weer snel gebruiken!

afbeelding van Sofia

Sofia

woensdag 15 jan 2014 - 13:52

Mooi rok en blouse. Goede lengte van de rok. De schoenen die ze droeg in Zweden passen veel beter bij dit pakje.Van mij mag ze die vreselijk plateaus in de zak van Max stoppen.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 15 jan 2014 - 13:54

Qua model zeker, maar vind de schoenen van vandaag qua kleur wel net iets pittiger. (Al waren haar schoenen in Zweden ook prachtig, zeker in het echt. )

afbeelding van Els

Els

woensdag 15 jan 2014 - 13:37

Er wordt dus echt verschil gemaakt tussen rangen en standen. De kleding van de receptie voor "gewone" mensen was wat mij betreft een misser, nu zien ze er beide wel koninklijk uit. Heeft de "gewone" mens geen recht op een echt koninklijk paar?
Heel mooie outfit Maxima (liever de schoenen uit Zweden, of zitten deze beter voor een staande receptie? ), de koning staat beter met jacquet dan een pak.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 15 jan 2014 - 13:53

Naar mijn bescheiden mening heeft Máxima gisteren toch echt wel uitgepakt met juwelen, kapsel en kleding om er koninklijk uit te zien en bovendien vind ik het veel gepaster om die receptie niet in jacquet te doen. Mijn man heeft iig geen jacquet in de kast en zou er speciaal een moeten kopen of huren. Mijn inziens is dat je aanpassen naar elkaar en dat is precies wat de etiquette van ons vraagt ;)

afbeelding van Sofia

Sofia

woensdag 15 jan 2014 - 16:13

Josine ,de recepties zijn niet te vergelijken met elkaar .Gisteren was er geen jacquet vereist.Vandaag was de receptie voor hoogwaardigheidsbekleders en dan is morning coat vereist.

afbeelding van BeccaD

BeccaD

woensdag 15 jan 2014 - 13:34

Ja, en dit vind ik dan wel weer prachtig! In Zweden destijds vond ik het too much maar bij deze gelegenheid vind ik het goed passen! De blouse is echt prachtig! Maxima's haar zo opgestoken is ook echt heel mooi voor een officiëler moment, een echte koningin zo!
En mij valt meteen op dat ze nu geen jas draagt dus ik denk dat ze m gister idd bewust wel omhad, terwijl ik me zo afvraag hoe een broek van dergelijk materiaal aan de achterkant zal zitten..
Maar vandaag helemaal tevreden ;-)

afbeelding van zara

zara

woensdag 15 jan 2014 - 13:25

Heel erg mooi! Ik ben blij dat Maxima deze outfit nog een keer draagt, want het zijn zulke prachtige kleuren en stoffen! Het wijd uitstaande model van de rok zorgt voor wat afwisseling in haar garderobe met meer strakkere rokken en jurken. De schoenen die Maxima in Zweden droeg vind ik ook nét iets mooier, maar die ze nu draagt kunnen er zeker mee door!

afbeelding van Paula

Paula

woensdag 15 jan 2014 - 15:08

Ik sluit me graag bij Zara aan. Gisteren heel apart, vandaag heel klassiek, even wennen deze overgang maar vol verrassingen zit Máxima zeker! Die zachte naturelkleur staat haar goed. Overigens doet deze blouse me ook denken aan de blouse die ze 's ochtends op de inhuldigingsdag droeg. Kapsel vandaag erg mooi :)

afbeelding van Annelies

Annelies

woensdag 15 jan 2014 - 13:23

Mooi!! Verzorgd, ziet er goed uit!!

afbeelding van Henny

Henny

woensdag 15 jan 2014 - 13:11

Prachtige outfit, zowel qua kleur als het model van de blouse. Het model van de rok vind ik minder. Alleen zou ik voor de schoenen hebben gekozen, die ze in Zweden droeg. Het haar past perfect bij de outfit.
Het totaalplaatje is wederom prachtig :) Inderdaad vreemd dat de koning nu in jacquet verschijnt.

afbeelding van Sofia

Sofia

woensdag 15 jan 2014 - 13:49

Henny, De dresscode was morning coat.
Dresscode Jacquet - Morning Coat
Een jacquet is de meest officiële gelegenheidskleding voor overdag en wordt alleen gedragen bij officiële ontvangst van hoogwaardigheidsbekleders en klassieke bruiloften, echter niet meer na afloop van de receptie. Het is not done om in jacquet aan het diner te zitten.

afbeelding van Henny

Henny

woensdag 15 jan 2014 - 16:48

@Sofia. Bedankt voor je toelichting. De vraag kwam niet alleen van mij :)

afbeelding van sylviawillemien

sylviawillemien

woensdag 15 jan 2014 - 13:08

Koningin waardig!!! Heel mooi!!
En WA in jacquet omdat er nu diplomaten worden ontvangen en gister meer 'gewone' mensen???

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 15 jan 2014 - 13:22

WA draagt een morningcoat en voldoet dus aan de kledingcode, die iets formeler is dan de receptie voor de 'gewone' mensen.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 15 jan 2014 - 13:22

WA draagt een morningcoat en voldoet dus aan de kledingcode, die iets formeler is dan de receptie voor de 'gewone' mensen.

afbeelding van elisah.

elisah.

woensdag 15 jan 2014 - 13:06

Geweldig, zo hoort een koningspaar er uit te zien.
Begrijp alleen niet dat WA nu in jacquet is, maar het staat hem perfect!!
Over de rok van Maxima kan je je twijfels hebben ,maar het is wel een prachtig plaatje!
Ik hoop ook dat hij zijn tas weer gaat gebruiken, stond hem zo goed!1

afbeelding van Magda

Magda

woensdag 15 jan 2014 - 13:06

Gelukkig, dit staat vele malen beter dan wat ze gisteren droeg. Dat was echt een afknapper. Hoewel ik niet echt weg was van dit ensemble, ben ik blij dat ze voor deze creatie heeft gekozen..

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?