Hare Majesteit Koningin Máxima, erevoorzitter van het platform Méér Muziek in de Klas, is aanwezig bij de opnamen van het Kerst Muziekgala 2018. Het gala bevat optredens van de Grootste Schoolband van Nederland bestaande uit 300 kinderen afkomstig uit alle provincies van Nederland en artiesten zoals Guus Meeuwis, Ilse DeLange, Matt Simons, Haevn, Tommie Christiaan, Sharon Doorson en jonge muzikanten.

De feestelijke middag wordt gepresenteerd door Buddy Vedder en Romy Monteiro. Het Kerst Muziekgala wordt uitgezonden door AVROTROS op woensdag 26 december, 20.28 uur bij NPO 1. De uitzending wordt herhaald op donderdag 27 december om 10.54 uur op NPO1.

En marge van het Kerst Muziekgala woont Koningin Máxima een werksessie bij van Méér Muziek in de Klas Lokaal. Tijdens deze werksessie zijn vertegenwoordigers van een aantal belangrijke partijen bijeen om te bespreken wat er moet gebeuren om ook in hun regio muziekonderwijs te realiseren en structureel te verankeren. Het gaat om vertegenwoordigers van provincies en grote steden, provinciale culturele instellingen (de Raad van 12) en andere betrokkenen die hiermee een volgende stap binnen het programma van Méér Muziek in de Klas Lokaal. Deze werksessie is een opmaat naar een jaarlijkse werkconferentie voor samenwerkende partners in de regio.

Outfit: witte overslag blouse en zwarte pantalon met strikceintuur van Natan. 


Foto: PPE/Vd Werf

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Petra_68

Petra_68

vrijdag 21 dec 2018 - 21:05

Leuke blouse. Maar de broek zit veel te hoog in de taille en de strik maakt het er niet beter op.

afbeelding van Johannetta

Johannetta

vrijdag 21 dec 2018 - 19:33

Ja inderdaad, de schoenen! Ik heb gedacht dat Maxima van de plateauzolen afwas. Maar dit lijken ook nog eens plateaus met strikjes. Met de rest kan ik goed leven en de bovenkant vind ik echt mooi.

afbeelding van orchidee

orchidee

vrijdag 21 dec 2018 - 11:48

De reacties lopen wel erg door elkaar, dan weer wordt er over Maxima geschreven, dan weer over Meghan. Het wordt wel een beetje lachwekkend, wanneer je niet direct doorhebt over welke M er geschreven wordt.

afbeelding van gambetta

gambetta

donderdag 20 dec 2018 - 20:37

Blouse: erg mooi.
De broek echter maakt het geheel kinderlijk, en ik snap de te lange broekspijpen nooit. Ze heeft dit bij meerdere broeken en ook nu weer. Zou al schelen als de pijpen gewoon goed op de voet afgezoomd waren, met mooie dichte schoenen eronder.

afbeelding van Carolina

Carolina

donderdag 20 dec 2018 - 18:20

Horrible schoenen, outfit niet briljant voor haar korte bovenlichaam en ik ben persoonlijk niet zo kapot van haar haar. Doet me erg denken aan het werkelijk prachtige haar van Amalia en zulk haar heeft Maxima nu eenmaal niet.

afbeelding van Stijl

Stijl

donderdag 20 dec 2018 - 14:27

Hier kan ik nu werkelijk niets verkeerds aan vinden:
Gewoon een prima, gezellige outfit: stijlvolle top met mooie broek, en beetje “opgeleukt” ( vreselijk woord, ik weet het) met grote strik rond de taille en op de schoenen.

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

donderdag 20 dec 2018 - 12:10

Volgens was de strakke jurk geen echte positie jurk maar een gewone outfit,let maar op de strakke plooien aan de zijkant....

afbeelding van Lina

Lina

donderdag 20 dec 2018 - 12:52

Rita, dat vermoeden had/heb ik ook en wou ik ook zeggen eigenlijk, maar ik zei het toch niet omdat ik dan niet snap hoe die buik er in past

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

donderdag 20 dec 2018 - 12:59

Ze zal hem wel enorm hebben opgerekt.
Ze barst bijna uit. De naadjes...
Zit rits aan de achterkant ,erg strak!!

afbeelding van JL

JL

woensdag 19 dec 2018 - 23:30

Ik kijk nog eens naar foto’s misschien als de overslag niet in de top zat. Het geheel rustiger oogt. Dan gebeurd er niet zoveel in de taille. Haha we noemen het aar de verhoogde taille.

afbeelding van Fee

Fee

donderdag 20 dec 2018 - 18:27

Wanneer de grote strik aan de linkerkant op de broekboord zit oogt het geheel beter. Dan volgt het meer de belijning van de blouse, alsof de strik de blouse dichtknoopt. En ook wanneer de strik recht zit, in plaats van nu zo scheef. Ik denk zelfs dat met de grote strik aan de linkerzijde van de broekboord het totaalbeeld meer in balans is, gerekend met de zwaardere haarlok aan de rechterzijde van haar hoofd. Ik vind deze blouse en broek samen leuk bedacht! En ook passend voor de gelegenheid. Behalve deze peep-toe schoenen met plateauzolen. Brrr. Extra "brrr" in december.
Het bovenlichaam lijkt mogelijk ook kort omdat Maxima haar borsten laag draagt. Wat hogerop staat vlotter.
Ik vind de kleur van de blouse heel mooi, roomwit met haast een beetje licht roze. Maar mogelijk komt dat door de foto.

afbeelding van JL

JL

woensdag 19 dec 2018 - 23:26

Ik houd van de zwart/ wit combinatie. Maar deze combi is het niet wat mij betreft, te propperig/ druk rond middel. De top met een mooie zwarte koker rok en pumps. Maar ja Maxima kennende komt deze kleding vast nog eens terug im andere combinatie.

afbeelding van Doro

Doro

donderdag 20 dec 2018 - 08:02

Over zwart wit gesproken....
MM gezien? Tjonge zeg, mijn girl-crush is echt genezen. Waar ging het mis de laatste tijd met vandaag als dieptepunt

afbeelding van zara

zara

donderdag 20 dec 2018 - 21:52

Oh oh, ziet er naar uit dat deze 'Pride and Prejudice' jurk per ongeluk in de kookwas verzeild geraakt :-(

afbeelding van Frederike

Frederike

donderdag 20 dec 2018 - 16:00

Ik vind het wel meevallen. ‘t Hoeft niet je smaak te zijn en ze heeft outfits gedragen die minder flatteus waren. Misschien niet de meest passende kleding voor een banquet, maar laten we blij (voor haar) zijn dat ze er überhaupt bij kan zijn en ook vrolijk oogt.
Oeps, ook ik dacht dat het hier (MM) om Mette Marit ging en had niet de associatie Meghan Markle... haha..

afbeelding van Doro

Doro

donderdag 20 dec 2018 - 08:04

O sorry met MM bedoelde ik Meghan Markle maar kon ook Mette Marit zijn...
Ook geen mooie jurk

afbeelding van Merel

Merel

donderdag 20 dec 2018 - 08:23

Bedoel je de gebloemde cocktail jurk? Nee, niet mooi, en wel heel cocktail-bloot voor een middag knutselen in een verzorgingshuis. Ze zag er beetje verdwaald uit :) Maar goed, ze is zwanger, probeer je kleding maar eens te plannen als je niet eens weet waar je morgen in past.
Bij die uitreiking in de zwarte galajurk vond ik haar onwaarschijnlijk prachtig (en nu hoop ik niet dat ik hiermee alle opmerkingen over waar ze wel en niet haar handen mag laten en hoe ze wel of niet uit haar ogen mag kijken weer op hengel. Focus op de jurk. Focus altijd op de jurk.).

afbeelding van Lina

Lina

donderdag 20 dec 2018 - 10:43

Nou die jurk van Meghan is vreselijk.
En natuurlijk kan je plannen als je zwanger bent, gewoon wat wijdere kleding kopen waarbij het niet uitmaakt of je een centimeter dikker bent dan de dag er voor.
En ze weet al zowat 5 maanden dat ze zwanger is dus weet al die tijd al dat ze daar rekening mee moet houden.
Deze jurk trekt aan alle kanten, is veel te klein, je bent zelfs bijna bezorgd of dat kind niet platgedrukt wordt omdat de jurk ook om haar buik zo strak zit.

Ze heeft geen vet maar hij zit zo strak dat het weinige vet wat ze heeft over de rugpartij van de jurk heen komt. Haar borsten komen er ook bijna uit als ze wat voorover buigt om handen te schudden.
Nee die snapt écht niet hoe je je als Britse royal hoort te kleden. Niet zo in ieder geval.
Hier kan je die foto’s zien.
https://www.dailymail.co.uk/femail/article-6508231/Inside-Old-Pros-Parad...

https://www.dailymail.co.uk/wires/pa/article-6508043/Meghan-feeling-preg...

afbeelding van gambetta

gambetta

donderdag 20 dec 2018 - 16:28

Ik vraag me af of ze niet verder zwanger is dan vijf maanden; ze is wel erg gegroeid sinds ze bekendmaakten dat ze zwanger is.
Voor 20 weken is ze te dik naar mijn idee.

afbeelding van Lina

Lina

donderdag 20 dec 2018 - 23:33

Gambetta. Als je de foto’s ziet is het inderdaad een behoorlijke buik, maar heb je de video’s ook gezien met die zwart-witte jurk aan? Daar ziet de buik er minder dik uit als op de foto’s gek genoeg.
Óf het is waar wat gezegd wordt, dat je er op een foto 5 kilo zwaarder uitziet dan in het echt ;)

afbeelding van gambetta

gambetta

vrijdag 21 dec 2018 - 09:27

Zou kunnen hoor dat het er op foto's anders uitziet. We wachten dan maar af. Maar het viel me gewoon op.

afbeelding van Lina

Lina

vrijdag 21 dec 2018 - 10:30

Gambetta, ja viel mij ook op hoor op de foto’s hoe snel dat ineens zoveel dikker lijkt te zijn geworden en was ik ook verbaasd. Maar de video’s lijken dus een iets ander beeld te geven.

afbeelding van Doro

Doro

donderdag 20 dec 2018 - 17:08

Mag hopen dat het woordje ‘te’ en ‘dik’ een vergissing /tikfout is Gambetta?

afbeelding van gambetta

gambetta

donderdag 20 dec 2018 - 20:30

Nee, is geen vergissing. Voor de duur van haar zwangerschap is ze m.i. te dik, heeft ze een te dikke buik. Ik kan het ook fors noemen. Ik bedoel het niet als diskwalificatie; vanwege jarenlange verloskundige ervaring waarin ik zeer veel zwangere vrouwen heb meegemaakt denk ik dat ze wel eens verder in haar zwangerschap zou kunnen zijn dan ze laten weten. Ik vond haar al heel vroeg 'met een te dikke buik' lopen voor de duur van haar zwangerschap. Ik kan me vergissen, maar ik wacht af of mijn vermoedens kloppen.

afbeelding van Bea

Bea

donderdag 20 dec 2018 - 20:39

Tweeling?

afbeelding van Doro

Doro

donderdag 20 dec 2018 - 23:16

Vind het een vreemde opmerking. Je kunt er niet een iedere buik van maken. Hoe kan ze het in vredesnaam veranderen dan? Fijn toch dat de baby lekker groeit. En bij sommigen zie je niets nog en bij anderen wel. Zo simpel is het

afbeelding van Fee

Fee

vrijdag 21 dec 2018 - 09:04

Bij een eerste zwangerschap zie je meestal minder buik dan bij een volgende. Van te voren was Meghan superslank. Ik vermoed dat ze ondergewicht had. Dan verwacht je een strakke buikwand die minder snel oprekt.

Over ondergewicht gesproken: zien jullie ook dat de modellen van Natan veel te dun zijn? Maxima en Mathilde zouden een statement maken wanneer ze stoppen met kopen bij Natan totdat de modellen een gezond gewicht hebben.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

donderdag 20 dec 2018 - 10:47

tja...als je eerst lange tijd een figuur hebt waar werkelijk alles staat is dit voor haar een mega overgang dat we in Australië al zagen. Zelfs met de kleinste bump stonden sommige outfits haar niet. Waarschijnlijk eet ze ook meer.
Dit had zo veel beter gekund. Haar jas weer wel mooi.

afbeelding van Luisje61

Luisje61

donderdag 20 dec 2018 - 09:09

Ik vond Maxima er mooi , feestelijk uitzien , alleen van de schoenen ben ik geen fan.

Inderdaad ik had de middagjurk van de duchess ook gezien en vond deze ongepast voor de gelegenheid en zo strak zitten en zo bloot.
Er is toch zoveel mooie zwangerschapskleding te koop, ook in GB.
En volgens mij weet je toch echt wel waar je volgende dag in past met je bump, iig niet in deze jurk.

afbeelding van Merel

Merel

donderdag 20 dec 2018 - 09:25

figure of speech... Ik denk wel dat 'onze royals' wat langer van tevoren plannen wat ze dragen, denk je ook niet? Als je lichaam nogal verandert lijkt me dat wel een extra uitdaging. Blijft te cocktail voor knutselen, dat zijn we helemaal eens.

afbeelding van Luisje61

Luisje61

donderdag 20 dec 2018 - 10:29

Ja dat zou goed kunnen inderdaad, ik heb eigenlijk geen idee hoe dat gaat bij de royals. Maar er wordt vast over nagedacht wat je gaat dragen naar welke gelegenheid, en ook idd wel langer dan een paar dagen.
Dit gezegd hebbende moeten ze wel snel kunnen wisselen in geval van een naar gebeuren in hun land , dus niet in een knal kleur verschijnen als er iets is voorgevallen.
Dus als de “ bump” niet meer lekker ergens inpast de kast maar eens induiken .

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 20 dec 2018 - 09:07

Oh haha, oeps Doro, niet aan gedacht dat je haar ook kon bedoelen ;). Ik zie Meghan alleen niet zo snel in een zwart/witte japon op twitter. Heb je een linkje? Ben nu wel heel benieuwd!

afbeelding van Luisje61

Luisje61

donderdag 20 dec 2018 - 09:11

Kijk maar eens op what meghan wore of daily mail TWOR

afbeelding van Anne-Roos

Anne-Roos

woensdag 19 dec 2018 - 22:31

Ik ben zo’n beetje de enige, maar ik vind deze outfit echt heel leuk! Van top (kapsel) tot teen (schoenen). De strik maakt het feestelijk. Enige minpuntje is dat de stof van de broek wat kreukt bovenaan. Andere stof of zelfde als de strik was beter gewees.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

donderdag 20 dec 2018 - 10:07

Ik vind het totaalplaatje ook leuk.
Hoewel de broek niet hoeft voor mij. Mooie strakke lange rok had ik ook mooi gevonden met een strik in de taille.
Maar de kleurstelling vind ik ook geweldig en de schoenen vind ik ook zo mooi.

afbeelding van Christal

Christal

donderdag 20 dec 2018 - 00:35

Nee hoor, je bent niet de enige. Ik vind het ook een heel leuke set. Niks op aan te merken. Met haar slanke en lange gestalte kan Maxima ook heel goed de overslag plus strik hebben, zonder dat het propperig of onrustig oogt. Eerder grappig.
Ik vind het altijd een hele geruststelling dat ze de keur aan smaken, wensen en adviezen die deze site produceert niet opvolgt :).

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

woensdag 19 dec 2018 - 22:46

Je bent niet de enige hoor, ik ben het helemaal met je eens. Ze ziet er feestelijk uit.

afbeelding van Margriet76

Margriet76

woensdag 19 dec 2018 - 21:57

O ja Doro die jumpsuit met dat witte randje had ik prima gekund. Jammer weer iets nieuws wat niets toevoegt aan haar bestaande collectie

afbeelding van MeRoyalty

MeRoyalty

woensdag 19 dec 2018 - 21:35

De bovenkant is heel mooi zo met dat kapsel erbij, maar de broek is een aanfluiting. Die enorme strik erbij vind ik het maar rommelig maken. Check koningin Mathilde vandaag: exact in dezelfde top! :)

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

woensdag 19 dec 2018 - 21:55

Strakkere pantalon voor de Belgische vorstin,wel ook zon strik...

afbeelding van Doro

Doro

woensdag 19 dec 2018 - 21:34

Nee wat suf een themafeestje. Zwart wit,tienerparty. Braaf dat ze daar aan mee doet. Maar had dan dat fijne jumpsuit aangedaan, die zwarte met witte rand.

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

woensdag 19 dec 2018 - 21:33

De top vind ik leuk. De broek zit slecht en de strik voegt niets toe, lijkt een beetje op een heuptasje. Ik krijg een beetje het gevoel dat ze in de horeca koffie gaat schenken ipv dat ze eregast en koningin is.

afbeelding van Merel

Merel

woensdag 19 dec 2018 - 21:30

Zo’n spelbreker vind ik dat, een zwart-wit dresscode. Dan vergaat me de zin in het feestje. Meestal smokkel ik er wat kleur in. Maxima ook, met de turquoise oorbellen. De blouse vind ik mooi, en de rest onflatteus. Bij het model krijgt de combinatie door de kortere pijp, laarsje, tienerleeftijd en maat zero nog iets pittigs, maar ook zij zou er veel beter uit kunnen zien. Maxima had voor dit themafeestje van mij een simpele maar wel heel goede zwarte jurk (lekker wijde boho zijde midi, of jersey midi met balletachtige top, of superzacht kasjmier shiftjurkje) aan mogen doen met een paar (spannende) pumps en de grootste parels die ze kon vinden in de kluis om haar nek en in haar oren. En dan de haren in een staart. En rode lippen.

afbeelding van Celeste

Celeste

woensdag 19 dec 2018 - 21:23

Ongelóóflijk.
Hoe krijg je zúlke kleding uitgezocht, of geadviseerd die zó slecht bij je figuur past.
Ik begrijp hier werkelijk níets van.

afbeelding van Margriet76

Margriet76

woensdag 19 dec 2018 - 20:44

PS wellicht dat als de pantalon in fluweel was uitgevoerd dus zelfde materiaal als de strik, het geheel sjieker en feestelijker had getoond. Deze zwarte stof van de pantalon toont goedkoop en erg zomers alsof ze een katoenen broek aanheeft.

afbeelding van Margot van de poelepetaten

Margot van de p...

woensdag 19 dec 2018 - 20:16

Ik hou ontzettend van een nette (avond) broek die ook een beetje als lange rok dienst kan doen. Maar deze lijkt qua matte (kreuk) stof niet ideaal, zeker niet in combi met de fluwelen strik. Blouse en zwart wit vind ik prima inclusief (openstaande) clutch. Mathildes afstelling met glitterband en glitter schoentjes is net iets verfijnder.

afbeelding van Margriet76

Margriet76

woensdag 19 dec 2018 - 20:00

Ik vind het bij Matilde veel mooier staan ook al is het niet helemaal hetzelfde. De glitterband zorgt voor een slank silhouet in de taille en dat is bij Maxima met de strik niet het geval.
Het is al vaker gezegd maar Maxima, probeer aub nou eens Nederlandse ontwerpen te vinden die bij je past. Laat Matilde maatr in Belgie NATAN vertegenwoordigen. Hiermee zet je NL ontwerpers op de kaart en voorkom je dezelfde of soortgelijke looks met Matilde- OUCH!

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 19 dec 2018 - 19:36

De dresscode was zwart/wit trouwens. Dus daar heeft ze zich goed aan gehouden.

afbeelding van Jantje R

Jantje R

woensdag 19 dec 2018 - 19:35

Zwart/wit staat Maxima fantastisch. Alleen de strik op de broek vind ik niet mooi. De schoenen daar houd ik ook niet van. Gewone zwarte pumps had ik mooier gevonden.

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?