Koningin Máxima heeft woensdagochtend 10 juni een werkbezoek gebracht aan een locatie van geestelijke gezondheidszorginstelling (GGZ) Parnassia Groep in Den Haag. Het bezoek ging over de (mogelijke) gevolgen van de coronapandemie op de geestelijke gezondheidszorg, waarbij er aandacht was voor zowel de huidige problemen als de kansen en nieuwe ontwikkelingen.

Koningin Máxima sprak eerst met mensen met psychische problemen over de impact van de coronapandemie op henzelf en hun behandeling. Hoe maak je een afweging tussen zorg op afstand of het risico op besmetting met het coronavirus? Ernstige psychiatrische patiënten hebben vaak lichamelijke klachten en vormen naast ouderen een zeer kwetsbare doelgroep. Leden van de Cliëntenraad van Parnassia Groep vertelden over de mogelijkheden tot (beeld)bellen, online behandelingen en huisbezoeken. Ook kreeg Koningin Máxima een toelichting op de online behandeling Super Brains. Deze app helpt mensen met ADHD de regie over hun leven te houden.

Vervolgens ging Koningin Máxima in gesprek met zorgverleners over toekomstperspectieven in de psychiatrie met als uitgangspunt zorg op maat en op afstand. Zo is netwerkpsychiatrie een vorm van zorg waarbij professionele zorg wordt aangevuld met steun vanuit het sociale netwerk van de patiënt om stabiliteit te creëren. Ontwerpers, filosofen, experts en ervaringsdeskundigen werken daarnaast in de beweging ‘redesigning psychiatry’ samen aan manieren om de mentale weerbaarheid van burgers en patiënten te vergroten, als middel om ergere psychische problemen te voorkomen. Ook kwam het Medisch contactcentrum aan bod, dat 24/7 contact met patiënten en naasten wil houden om direct inhoudelijke zorg te kunnen bieden.

Parnassia Groep is een grote GGZ-instelling in Nederland en biedt basishulp en specialistische hulp voor alle psychische en psychiatrische problemen. In gesprekken en door werkbezoeken informeren Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zich over de gevolgen van de coronapandemie en de inzet van maatregelen ter bestrijding van het coronavirus. De werkbezoeken vinden plaats met inachtneming van de geldende richtlijnen.

Mode 
Outfit: Grijs broekpak van Massimo Dutti, top van Zara 
Eerder gedragen: Ja, in een andere combinatie 
Accessoires: bekend parelcollier, beige clutch

 

Broekpak van Massimo Dutti: 

De eerdere combinatie, met witte blouse van Massimo Dutti: 

Máxima's top van vandaag komt van Zara en werd eerder gedragen met een beige culotte. 

Van het parelcollier heeft Máxima twee exemplaren:

Shoppen à la Máxima
- Grijze blazer van Mos Mosh à 179 euro. 
- Grijze pantalon van Mos Mosh à 139 euro. 
- Beige top van Dante 6 à 129 euro. 
- Parelcollier van Casa Jewelry à 119,95 euro
- Beige clutch van Asos
- Grijze parelstekers van Diamond Point à 1197 euro
- Beige pumps van Asos à 33,99 euro

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van AdrianavD

AdrianavD

vrijdag 12 jun 2020 - 10:35

Saaaaaaai, maar wel een pak dat jaren mee kan. Geef mij het rode pak van Claes maar!
Ik smacht naar kleur na de nude-explosie van de afgelopen tijd (minus de gave set van Max Mara). Snap dat het in deze crisistijd wellicht niet zo gepast is, maar hier worden we toch ook niet vrolijker van?

afbeelding van oranjefan

oranjefan

donderdag 11 jun 2020 - 22:29

De combinatie van kleuren is heel goed, het grijs komt terug in de parelketting. Het is een zakelijk pak. Ze kan de blazer ook dicht dragen met een riem eromheen.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

donderdag 11 jun 2020 - 16:53

En ze is vandaag in Rotterdam geweest:
"Koningin Máxima bezoekt House of Hope in Rotterdam, deelnemer van het @oranjefonds programma ‘Meedoen, samen uit de armoede’. https://t.co/aTfRI6lGRR https://t.co/rUE4Yp4L3y

nog meer zand, camelzand. Ziet er goed uit!

afbeelding van Linda_s

Linda_s

donderdag 11 jun 2020 - 09:32

Zou Máxima aan het begin van de corona crisis bij de zara en massimo dutti gekocht hebben? Zou ze met deze werkbezoeken een wat meer praktische, down to earth uit straling willen hebben om dichter bij de bevolking te staan?

Nu in vol koninginnen ornaat op bezoek gaan zou hun afstand tot het volk vergroten. Het zou inderdaad niet zo gepast zijn om met dure juwelen en kleding te schitteren tijdens een crisis. Maar aan de andere kant ze is de koningin, dus een beetje afstand is ook niet verkeerd.

Als ik het niet verkeerd heb zijn deze 3-4 sets allemaal nieuw, vandaar deze gedachte..

afbeelding van Doro

Doro

woensdag 10 jun 2020 - 22:09

Opvallend dag Máxima bij alle bezoeken zo’n beetje Zara en Massimo dutti draagt en allemaal in de zelfde tinten. . Vreselijk onflatteus pak, doet denken aan haar NY tijd. Gelukkig is er Een uitschieter met Max Mara.

afbeelding van Jens

Jens

donderdag 11 jun 2020 - 16:37

Wederom eens Doro. Ik dacht de hele tijd, waar doet dit pak me aan denken. Maar idd aan de NY tijd. Geen flatteus model, geen fijne kleur. Lekker wegdoen. De enige die met een dergelijk kostuum (met loeiers van schoudervullingen) goed wegkwam was Grace Jones.

afbeelding van Linda_s

Linda_s

donderdag 11 jun 2020 - 09:32

Tja, al deze zand tinten en wijde pakken zijn nu in de mode :)

afbeelding van NikkiRianne

NikkiRianne

woensdag 10 jun 2020 - 21:18

Geweldige combi, zou er zelf nooit op zijn gekomen, deze kleuren bij elkaar maar staat mooi! Jammer, dat er nog regelmatig opmerkingen worden gemaakt over Máxima d'r haar...

afbeelding van Birchwood

Birchwood

woensdag 10 jun 2020 - 19:08

Gewoon leuk, de accessoires spicen het pak lekker op. Kan het pak ook wel gebruiken. Goed dat Máxima ook aan dit onderwerp aandacht geeft.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

woensdag 10 jun 2020 - 17:18

Goede combinatie!
En Beatrix was ook alweer een werkbezoek aan 't doen.

afbeelding van Marjet

Marjet

woensdag 10 jun 2020 - 17:09

De blouse vind ik heel mooi gekozen onder het pak. Bij het pak vind ik de structuur in combinatie met de kleur iets te 'Jiskefet-kantoorachtig'. In een andere kleur of een verfijndere stof zou ik het mooier vinden. De parels vind ik echt heel mooi, prachtige kleuren en lekker speels!

afbeelding van Senna

Senna

woensdag 10 jun 2020 - 16:42

Goed pak, kleur een beetje somber maar de parel collier is prachtig en geeft het net wat extra's.

afbeelding van Babs74

Babs74

woensdag 10 jun 2020 - 16:32

Het pak vind ik erg somber qua kleur, maar ze draagt het met verve!

afbeelding van Maggie

Maggie

woensdag 10 jun 2020 - 16:19

Een goede keuze van outfit. Leuk om een mix van kleuren te zien

afbeelding van Hennie64

Hennie64

woensdag 10 jun 2020 - 15:30

Heeee fijn, een bezoek aan de geestelijke gezondheidszorg! Heel goed!!
De blouse is erg leuk maar ik ben niet weg van het mannelijke pak en de kleur ervan, niet erg flatterend. Maar oké dit bezoek is nu belangrijker.

afbeelding van elisah.

elisah.

woensdag 10 jun 2020 - 15:21

Ook al ben ik zelf niet van de broeken, Maxima ziet er heel goed uit, mooi pak en goed gecombineerd met de top en de prachtige ketting.
Dit soort blazers moet ze veel vaker dragen, met een top of een mooie blouse zit je altijd goed .

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 10 jun 2020 - 20:03

Oh ze was gewoon om de hoek... Daar fietste ik vanochtend nog langs. Ik vind de top geweldig. Het parel collier en de mooie ring marchen fantastisch. Het lijkt of ze een nieuwe armband heeft, goud met een knoopje. Ik vind het een heel mooi sieraad.
Ik ben niet zo dol op dit donkere pak, maar zo is het wel een mooie combinatie.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 10 jun 2020 - 14:16

Leuke combi: een zakelijk broekpak met een klassiek parelcollier. Ik hou er wel van.

afbeelding van Johanfrederik

Johanfrederik

woensdag 10 jun 2020 - 14:19

...inderdaad, voor de gelegenheid goed gekozen. Behalve haar 'kapsel'.

afbeelding van Doro

Doro

donderdag 11 jun 2020 - 10:54

ik vind haar haar juist goed zitten, past haar goed! en geeft zwier aan de strenge pakken. gelukkig geen staart of opgestoken haar bij deze look. een kapsel zoals indertijd bij staatsbezoek Argentinië was wel mooi geweest ook. en een lipstick mis ik ook

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 10 jun 2020 - 14:27

Ik weet haast wel zeker dat als Máxima had kunnen kiezen tussen haar huidige coupe en een bos vol blonde, glanzende lokken, dat ze voor dat laatste zou kiezen ;)

afbeelding van Margreet

Margreet

woensdag 10 jun 2020 - 23:14

Precies Josine, wie wil dat nou niet? En Máxima heeft die keuzemogelijkheid immers niet... Ze is nu eenmaal niet gezegend met een volle bos haar.
Als "vrouw van de koning" dus als "koningin", zou ze haar haren het beste altijd moeten opsteken, in welke vorm dan ook. Haar hoofd- en gezichtsvorm zijn daar sowieso heel geschikt voor.
Als ze minder formeel of in een andere functie op pad gaat, zou ze het beste een staart of zoiets kunnen dragen. Los haar ziet er misschien vlot uit bij de meeste andere mensen maar bij Máxima doet het wel vaak afbreuk aan het modieuze geheel, vind ik. "Slordig en piekerig" is immers niet gelijk aan "mooi en vlot"!
Daarbij ben ik echt bang dat kort(er) haar (wat velen hier vaak adviseren) vreselijk truttig zou gaan lijken. En een truttige Máxima, dat willen we toch allemaal niet?
En privé? Dat mag ze helemaal zelf weten.
Zulke verschillende verschijningsvormen gelden ook voor ons, vermoed ik.

afbeelding van Doro

Doro

donderdag 11 jun 2020 - 11:09

ja eens, korter wordt tuttig. Laurentien had ik graag gezien in deze corona tijd, hopelijk met langer haar in eigen kleur! zoals Cecile Narnix

afbeelding van Jens

Jens

donderdag 11 jun 2020 - 16:35

Eens Doro, dat zou haar bijzonder goed staan. En dan ook eens neuzen in de kledingkast van Cecile.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?