Hare Majesteit Koningin Máxima bracht donderdagmorgen 15 juni een werkbezoek aan het Defensie Cyber Commando (DCC) op de Beatrixkazerne in Den Haag. In aanwezigheid van Commandant Landstrijdkrachten luitenant-generaal Leo Beulen en commandant DCC brigadegeneraal Hans Folmer kreeg zij uitleg over de inspanningen van Defensie in cyberspace.

Outfit: koningin Máxima droeg tijdens het bezoek een bekende en gestreepte japon van modehuis Natan. 


Foto: Ministerie van Defensie 

Voor het paleissymposium, dat vanmiddag en vanavond in het Koninklijk Paleis van Amsterdam zal plaatsvinden, heeft de koningin zich omgekleed. Ze draagt opnieuw een bekende japon van Natan.

En wat mij blij maakt: de prachtige zwanenbroche, die Máxima in 2002 en 2003 veel droeg. 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Jannie

Jannie

vrijdag 16 jun 2017 - 18:10

Eén ding is duidelijk, ze heeft er plat gezegd schijt aan. Er zijn al zo veel opmerkingen over haar kapsel gemaakt en ze doet er niks aan. Je zou kunnen zeggen: lekker eigenwijs, maar persoonlijk vind ik het ook wel ietwat arrogant. Er zijn hordes bekende Nederlanders of zakenvrouwen die ook zorgen dat hun haar goed zit.

afbeelding van Merel

Merel

vrijdag 16 jun 2017 - 15:16

Super leuke jurkjes. Het laatste model, mouwloos en lekker aansluitend, staat haar geweldig (en zonder de stolpplooien denk nog mooier). Jammer dat de stof zo rommelig oogt; je moet toch in een auto kunnen zitten met een jurk zonder er als een theedoek uit te komen (meneer Natan?!)? Het past wel bij het haar. Dat wel.

afbeelding van Sjanine

Sjanine

vrijdag 16 jun 2017 - 12:44

Prachtig jurkje de onderste, eindelijk zien we hem weer!! Zwaantje is ook goede keuze.
En positief aan deze gehele look dat de accessoires keuze minimaal is.
Ik zie nu pas op de detail foto van de broche, dat de stof van het bovenstuk ronde bewerkingen heeft.
Kapsel hebben we het niet over, snap niet dat je ten paleize even je haar opsteekt.

afbeelding van Iris

Iris

vrijdag 16 jun 2017 - 11:13

Beide jurkjes zijn leuk maar niets bijzonders, 13 in een dozijn. Vooral tijdens het eerste bezoek ziet ze er zeer onverzorgd uit, ze draagt ook nauwelijks make-up. Het lijkt of ze zo uit bed is gesprongen. Ik zou zelf niet zo durven verschijnen.

afbeelding van Paula

Paula

vrijdag 16 jun 2017 - 10:29

Ik heb geen Twitter, ik kan de horizontale streepjesjurk niet goed zien. Het pasteljurkje dat is een bekende, ik vind 'm leuk. Zomers, lief, mooie schoenen erbij, dat vind ik toch het knappe aan Natan. Die glans in de jurk in combinatie met de eenvoud maakt dat je 'm zo vaak kunt dragen. Het is niet te designerig, het is gewoon een vrolijke, zomerse jurk. Enig.

afbeelding van DEP

DEP

donderdag 15 jun 2017 - 23:43

Ik vind de kleuren van de streepjesjurk wel toepasselijk bij zo'n bezoek aan defensie. De jurk 's middags is met al die kleuren ineen apart. Maxima heeft een prachtig slank figuur, maar bij Mathilde vond ik de wat langere jurk van Dries van Noten juist zo vrouwelijk staan. Minder stof is niet altijd per definitie vrouwelijker en ook in wat meer stof kan Maxima toch haar prachtige figuur goed laten uitkomen.

afbeelding van Mieke 47

Mieke 47

donderdag 15 jun 2017 - 23:02

De broche is heel mooi. Daar laat ik het bij.

afbeelding van Jens

Jens

donderdag 15 jun 2017 - 22:40

Twee mooie jurkjes, het schoeisel vind ik ook twee keer mooi. En het zwaantje is prachtig.

afbeelding van Claire

Claire

donderdag 15 jun 2017 - 21:57

Als je Koningin bent, dan heb je een baan, een positie, een voorbeeldfunctie. Onze koningin is waarschijnlijk een heel intelligent en leuk mens, charmant en slim genoeg. Daarom begrijp ik niet dat ze er niet beter verzorgd uitziet. Maar dat heb ik al eens gezegd. Mischien besteedt ze haar tijd beter dan dat ze uren bij kapper en stylist(e) zit. Maar toch, mooie vrouw, mooie lach, het kan zoveel beter.

afbeelding van Arianne

Arianne

donderdag 15 jun 2017 - 21:54

Ik denk dat ze een vettige haarmasker in heeft gedaan als voorbereiding op het staatsbezoek van volgende week. Dus volgende week ziet het er perfect uit!! Mooie jurkjes trouwens!

afbeelding van Henny

Henny

donderdag 15 jun 2017 - 20:57

Ik zie op de foto's van RU alleen maar haar dat alle kanten op waait. Ook lijkt het dat voortdurend hierop ingezoomd wordt.
Tja, wat moet ik hier nu van vinden. Als je weet dat het stevig waait, waar ze natuurlijk niets aan kan doen, dan zou je beter je kapsel hierop kunnen aanpassen. Niet dat je kapsel dan stijf moet staan van de haarlak. Maar een vlotte staart zou al volstaan.
Ik zeg niet gauw iets over heur haar, maar dit is echt een gemiste kans.
Het jurkje en zo is verder prima.

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

donderdag 15 jun 2017 - 20:21

Het bruin gestreepte jurkje is wel aardig, maar ik vind het wat herfstige kleuren. En dat ze bij een werkbezoek aan militairen in normaal uniform er niet al te madamerig bij wil lopen, snap ik. Opgestoken hoeft in dit geval ook niet, maar mooi gestyled los is beter dan dit vieze piekhaar.

Het creme jurkje is wel mooi. Maar voor een paleisevenement die tot in de avond duurt en waar ze dus ook gastvrouw is, mag het haar wel eenvoudig opgestoken. Maakt het net wat verzorgder en gekleder.

Ik snap die wisselvalligheid in haar kapsels niet. Beatrix had de helm, was saai misschien, maar wel altijd verzorgd en geschikt. En soms zit bij Maxima los haar keurig gestyled en soms ziet het er uit of ze net te laat uit bed komt en gauw op de fiets is gesprongen. Vandaag is het dat laatste. En daarbij lijkt ze het Fingerspitzengefühl te missen wanneer los of vast wenselijk is qua gelegenheid of kleding die ze draagt. Dat geeft niet, je kan niet in alles interesse en verstand hebben, maar neem dan iemand daarvoor in dienst die styling van kleding en haar doet. Ze krijgt geld genoeg om het te betalen. Ze is koningin, niet de juf van de arbodienst die bureauhoogtes komt inspecteren of de receptie van het Paleis bemand.

afbeelding van Anne-Roos

Anne-Roos

donderdag 15 jun 2017 - 19:55

Zo zie je maar, dat als Maxima even 2 minuten met warme krullers in haar haar rondloopt en er daarna wat haarlak opspuit, dat het dan waarschijnlijk niet zo vreselijk verwaait als nu. Zoveel als Beatrix is voor haar natuurlijk niet nodig. Maar je geeft het haar met wat lak net wat meer volume. Het waaide vandaag gewoon hard en eigenlijk vind ik dat ze hier rekening mee moet houden. In haar eigen vrije tijd maakt het mij niet uit als het zo piekerig zit, maar nu worden er officiele foto's gemaakt en dat vind ik voor een koningin geen gezicht met zo'n verwaaid kapsel.
Sorry, moest dit even kwijt.
Het creme jurkje vind ik erg leuk!

afbeelding van Helena

Helena

donderdag 15 jun 2017 - 19:23

De streepjes zijn om de zoveel jaar in de mode, dus kan hij nog jaren mee.
Die broche wil ik ook wel hebben, maar is te duur,denk ik.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

donderdag 15 jun 2017 - 18:52

Oh wat leuk dat ze deze jurkjes weer herdraagt. Het jurkje met de felle strepen blijft een van mijn favorieten. Leuk om te zien dat ze deze nogvsteeds trendy is. Ook het pastel jurkje staat haar erg leuk. Geslaagde keuzes wat mij betreft!

afbeelding van jeanine68

jeanine68

donderdag 15 jun 2017 - 17:04

2e jurkje vind ik leuk. Verder laat ik het hierbij.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

donderdag 15 jun 2017 - 16:32

Het 2e jurkje is heel mooi. Staat haar goed ook met deze schoenen. Lieve kleurtjes.
Mag nog wel even worden bijgestreken...

afbeelding van zara

zara

donderdag 15 jun 2017 - 16:01

Och, die broche met zwaantje... wat mooi!

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

donderdag 15 jun 2017 - 16:54

En ze heeft ook de overdaad aan armbanden weer af gedaan, zo te zien.

afbeelding van Marja

Marja

donderdag 15 jun 2017 - 15:54

Het jurkje is mooi, en normaal heb ik niks tegen heur haar, maar dit heeft een knipbeurt nodig. Een flink stuk eraf en dan hopen dat het goed komt of extensions.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

donderdag 15 jun 2017 - 16:28

Extensions beschadigen t haar vaak. In t begin ziet t er veel beter uit.. en daarna wordt t ravage... helaas. Dus bij al beschadigd haar niet doen.

afbeelding van Doro

Doro

donderdag 15 jun 2017 - 14:46

Mooie armen en benen

afbeelding van orchidee

orchidee

donderdag 15 jun 2017 - 14:45

Wat ik heel grappig vind: het haar van Maxima waait alle kanten op, zie ook Robin Utrecht, en dat van prinses Beatrix: nog geen haartje verplaatst zich.
Het heeft allebei toch wel charme.

afbeelding van Marja

Marja

donderdag 15 jun 2017 - 15:52

Maxima heeft dan ook een kapsel en Beatrix een helm, dat maakt heel veel verschil. ☺

afbeelding van elise1

elise1

donderdag 15 jun 2017 - 17:28

Maxima heeft geen kapsel (teveel eer) maar gewoon HAAR. Rommelig, onverzorgd haar.

afbeelding van Magda

Magda

donderdag 15 jun 2017 - 15:23

Het is te hopen dat ze binnen even een kam door het haar haalt.......
Jurkje vind ik erg leuk.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

donderdag 15 jun 2017 - 14:36

Twee activiteiten vandaag? Dit is een jurkje dat ik echt geweldig leuk vind. Altijd al gevonden. Vorige keren droeg ze het wel met een vestje, en/of met een hoed.

afbeelding van Maxi

Maxi

donderdag 15 jun 2017 - 21:36

Zelf vind ik foto twee de ergste: onverzorgd en grauw ziet ze eruit. Geen make-up op bij Max vind ik nog erger dan teveel!

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

donderdag 15 jun 2017 - 13:25

Tjonge.

Daar laat ik het maar bij.

afbeelding van Magda

Magda

donderdag 15 jun 2017 - 15:24

Misschien moeten we een kappersschaar opsturen.......LOL

afbeelding van Sietske N.

Sietske N.

donderdag 15 jun 2017 - 15:54

Haha, mijn eerste gedachte bij het zien van bovenstaande foto was: Is de shampoo op in de Eikenhorst?

Edit: Ik zie dat deze foto hier inmiddels niet meer staat. Maar het was een foto van de Twitterpagina van het RD als ik het me goed herinner.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?