Koningin Máxima is vanmorgen in Rotterdam aanwezig bij de toekenning van het duizendste taaltraject in de schoonmaaksector. Voor de gelegenheid koos ze een bekende bruine rok en top van modehuis NATAN, gecombineerd met een vestje in dezelfde kleur en donkerbruine oorbellen. Meer informatie over haar accessoires volgt zo spoedig mogelijk. 

Klik hier voor de eerste foto. 

Links: Máxima met de outfit tijdens een vergadering voor Inclusive Finance in Basel, 7 januari 2011. 
Rechts: Máxima opent Exodushuis, 7 oktober 2011.

Máxima in Hoorn en Heemskerk, april 2013. 

 

Foto's met dank aan: 

www.royalpress.nl via www.ppe-agency.com

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van zara

zara

donderdag 24 apr 2014 - 18:14

Wat een mooie attractieve kleur bruin! Ik vraag me af of het een jurk is, of een rok met bijpassende top. De ruches aan de zijkant van de rok en bovenaan bij de halslijn maken het op het eerste gezicht een beetje rommelig. Maar als ik beter kijk, vind ik het toch een erg leuk en sympathiek geheel, en prettig om naar te kijken.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 23 apr 2014 - 19:20

Ik zie nu pas dat ze aan haar rechterhand een kleurige ring draagt. Zijn haar trouw- en verlovingsring weer naar haar linker hand verhuisd? En heeft ze deze mooie oorbellen al eens gedragen? Ben benieuwd naar een detailfotto hiervan.

afbeelding van Marije

Marije

woensdag 23 apr 2014 - 20:59

Volgens mij zitten haar trouw- en verlovingsring altijd aan haar linkerhand... :)

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 23 apr 2014 - 22:25

In het begin van haar huwelijk droeg ze ze aan haar linkerhand, maar een paar jaar geleden wisselde het. Kijk maar op de foto's van de inhuldiging waar je goed kunt zien dat ze haar ringen rechts draagt. Nu blijkbaar weer terug naar haar linkerhand. Dichter bij het hart....

afbeelding van Sietske N.

Sietske N.

donderdag 24 apr 2014 - 09:54

Nee hoor, gewoon Rooms Katholiek ;)

afbeelding van Sofia

Sofia

donderdag 24 apr 2014 - 10:46

Sietske.Dit is maar voor een klein gedeelte waar.Het dragen van een trouwring links of rechts verschilt van land tot land en zelfs van streek tot streek.

afbeelding van Sietske N.

Sietske N.

donderdag 24 apr 2014 - 11:55

Dat klopt inderdaad, maar de streken en landen waar de ring links wordt gedragen zijn overwegend R-K (kijk maar naar Limburg en Noord-Brabant in NL).

EDIT:
Excuses Sofia... Ben toch nog even wat verder gaan snuffelen en vond deze website:
http://www.etiquette.nl/bruiloft/de-kant-van-de-trouwring/
Heel informatief! Zie inderdaad dat het dragen van de trouwring links of rechts wel degelijk kan verschillen.
Weer wat geleerd vandaag! :)

afbeelding van AnneR

AnneR

donderdag 24 apr 2014 - 14:18

Leuk dat je dit toevoegt ! Inderdaad, weer wat geleerd, want ik had ook het idee dat het verschil tussen de trouwring links of rechts te maken had met het katholiek of protestants zijn. En het relativeert meteen de wat (ofwel: mijn) rigide gedachten over dit onderwerp :-)

afbeelding van Magda

Magda

donderdag 24 apr 2014 - 09:54

Volgens mij hebben ze dat bewust zo gedaan. Ik meen me te herinneren dat de koning daar over iets gezegd heeft. Iets in de trant van : dit is een officiële staatsgelegenheid. Maar hang me er niet aan op, ik weet niet exact wat hij gezegd heeft. Misschien is dat te achterhalen bij de RVD?

afbeelding van Carmen

Carmen

woensdag 23 apr 2014 - 18:41

Best leuk deze outfit! Maar vooral: Wat straalt ze! Ze ziet er heel enthousiast en blij uit. Leuk hoor, vooral voor de mensen daar!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 23 apr 2014 - 19:20

Wat enthousiasme betreft hebben we echt een super koningin!

afbeelding van Carine

Carine

woensdag 23 apr 2014 - 18:15

Even terzijde, maar Gert, jij mag wel van Ineke zeggen dat ze een zuurpruim is, maar zij mag dit niet van jou zeggen?
Ik vind haar commentaren net zoals van ale andere dames heel leuk. Maxima zag er vandaag goed uit. Ze durft veel. zoals b.v. toen ze zonder make up het vliegtuig uitkwam. Het zag er niet uit, maar met haar persoonlijkheid kan het toch weer. Soms op foto,s denk ik o Nee, maar als je haar dan later op beeld ziet, dan word ik toch weer blij. Ze komt aanstekelijk over, dat is denk ik haar grootste kracht.

afbeelding van Emmy

Emmy

woensdag 23 apr 2014 - 20:48

Carine, ook even terzijde, ik kan me voorstellen dat Gert de boel gewoon even zit te stangen en Ineke bewust van iets beschuldigt waar hij zichzelf ook schuldig aan maakt. Daar lijkt het wat mij betreft een beetje op.

afbeelding van Henny

Henny

donderdag 24 apr 2014 - 09:05

Carine, mee eens. Gert is zelf begonnen. Bovendien komt Ineke bij mij niet over als een zuurpruim. Integendeel, zelfs. Maar dit even terzijde.

Maar Emmy, leek het er dan niet op dat jij ook aan het stangen was door re reageren op Gert's reactie met "Welkom ;-)", of vergis ik me.

afbeelding van elisah.

elisah.

woensdag 23 apr 2014 - 16:37

Dat Maxima slordig is vind ik iets te veel gezegd, vandaag had ze wel alles netjes bij elkaar gezocht, dat ze wat nonchalant is kun je zien aan de meisjes, daar kan ik me wel eens aan storen.
Ze hoeven op een gewone schooldag er echt niet uit te zien als prinsesjes, maar is er eens een foto moment dan zie ik 3 wat slordige meisjes, met lange piekerige haren.
Zag deze week nog de Spaanse prinsesjes, echt heel leuk en verzorgd , jurkjes, schoentjes ,haren met een leuke speld, en absoluut niet opgeprikt!!!
Las net iets over ijsprinsessen, Mary lijkt me inderdaad een koele vrouw, maar Mathilde en Kate stralen zeker warmte en belangstelling/betrokkenheid uit.

afbeelding van Sjanine

Sjanine

woensdag 23 apr 2014 - 16:52

Een gewone outfit vind ik dit.. Niets bijzonders, wel netjes, rustig, gekleed en leuk voor 'tussendoor'. Ik vind het geheel wel netter zitten als bij de vorige activiteiten met dezelfde outfit. En deze kleur bruin vind ik haar veel beter staan als dat donker bruin, dat maakt een 'harde' uitstraling
Een sobere outfit om met Koningsdag weer volledig in de schijnwerpers te staan en ze iedereen weer weet te verbazen.

afbeelding van Henny

Henny

woensdag 23 apr 2014 - 16:18

Persoonlijk vind ik dat een koningin bij ieder publiek optreden er onberispelijk uit moet zien. Dat staat buiten kijf. Afhankelijk van het optreden hoeft dit echt niet ingewikkeld te zijn, zoals bijv. bij een aangelegenheid, van gisteren en vandaag. Met een onberispelijk uiterlijk / voorkomen, zonder allerlei ingewikkelde toestanden, kan ze evenwel heel toegankelijk zijn bij publieke optredens.

afbeelding van Magda

Magda

woensdag 23 apr 2014 - 19:57

Dat ben ik met je eens Henny. Verder wil ik me niet mengen in de discussie, want het wordt al gauw een verwijten naar elkaar en dat vind ik erg jammer. Iedereen mag zijn mening hebben als het maar netjes blijft...toch?!

De kleding die Maxima hier draagt vind ik leuk en passend voor het bezoek. Leuke oorbellen trouwens. Wel grappig dat op iedere foto de kleur van de kleding anders is.

afbeelding van Henny

Henny

donderdag 24 apr 2014 - 07:41

Helemaal mee eens, Magda :)

afbeelding van Wilma

Wilma

woensdag 23 apr 2014 - 16:14

Hallo Linda,zo is het! Gelukkig denken we niet allemaal hetzelfde,anders zou het maar een saaie bedoening zijn!Ik vind het prima zoals Maxima doet,alleen hoop ik , dat ze blijft zoals ze is en tegelijkertijd het belang van haar waardigheid in de gaten houdt.Dan kan ze een top koningin worden!Wat zal ik blij zijn als de kapper de schaar in haar haren zet!!Op naar koningsdag!

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

woensdag 23 apr 2014 - 16:33

Hallo Wilma, ik moet eigenlijk echt wat gaan doen, maar kan het toch niet laten om te reageren, want als Maxima haar haren zou afknippen, zou ik echt een traantje laten! Hahaha, zo zie je maar weer; ze kan het nooit iedereen naar de zin maken!!!

afbeelding van Wilma

Wilma

woensdag 23 apr 2014 - 15:30

Hallo Linda, natuurlijk moet onze koningin blijven zoals ze is en zeker ook toegankelijk!Ik heb geschreven dat ik het totaalplaatje vaak niet kloppend vind.Met verzorgd haar kun je als koningin zeker toegankelijk zijn en toch ook waardig zijn.Zie b.v. kroonprinses Mary:alles klopt bij haar en toch is zij spontaan en hartelijk. Dat zie ik ook bij Mathilde,Letizia,Kate en Laurentien. Zij zien er tip top uit met verzorgde haren. Heb laatst Laurentien van dichtbij gezien en je kunt haar kleding niet altijd volgen maar het totaalplaatje is verzorgd,daarbij was zij zeer vriendelijk!Maxima is onze koningin met een enorme uitstraling,daarom zo jammer(ook vaak bij gala,s en staatsontvangsten e.d ) dat zij net de puntjes op de I vergeet te zetten.

afbeelding van Willie

Willie

woensdag 23 apr 2014 - 16:10

@ Wilma, daar ben ik het helemaal mee eens. Laatst heb ik geschreven dat Maxima iets slordigs over zich heeft wat je ook regelmatig terugziet bij de 3 meisjes die er toch ook regelmatig wat slonzig bij lopen. Het is inderdaad altijd net niet af. Dat de andere dames minder warm zouden zijn kan ik niet vinden, misschien wel minder joviaal want dat is Maxima wel. Maar persoonlijk vind ik dat joviale minder koninklijk hoezeer ik het als mens ook waardeer.

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

woensdag 23 apr 2014 - 16:01

Hallo Wilma, daar ben ik het mee eens, je kunt zeker verzorgd en toegankelijk zijn! Maar persoonlijk vind ik niet dat de andere prinsessen/koningin zoveel warmte uitstralen als Maxima. En juist het feit dat Maxima niet altijd de puntjes op de i heeft, geeft haar voor mij iets frivools. Maar zoveel mensen zoveel meningen:D

afbeelding van Iris

Iris

woensdag 23 apr 2014 - 16:22

Dat ben ik met je eens, Mary en de rest vind ik echte ice queens, stralen totaal niks uit en zijn modepopjes! Maxima houdt ook van mode maar op een andere manier en lijkt daardoor toegankelijker, hoewel ik denk dat dat in het echt niet zo is maar dat is een ander verhaal.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 23 apr 2014 - 16:24

Ik vind Mette Marit ook altijd wel betrokken overkomen :) En Mathilde vind ik zeker geen modepop. Wat betreft Letizia, Mary, Catherine, etc. snap ik denk ik wel wat je bedoelt :)

afbeelding van Willie

Willie

woensdag 23 apr 2014 - 16:28

@ Josine, ik denk dat dat ook met protocol te maken heeft. Als je ze in vrije tijd ziet of met eigen gezin zien ze er heel anders uit en doen ook heel anders. In deze landen is het protocol nog veel strenger kijk alleen maar naar het feit dat ze als prinses een referance moeten maken voor een koningin ook al is die hun eigen schoonmoeder of zelfs voor Maxima.

afbeelding van Iris

Iris

woensdag 23 apr 2014 - 16:28

Wat Mette Marit betreft heb je zeker gelijk, die was ik even vergeten!

afbeelding van Annelie

Annelie

woensdag 23 apr 2014 - 15:17

Leuke outfit is dit! Ik vind dit persoonlijk ook leuker dan de outfit van gisteren. Die kleuren staan haar ook erg mooi.

afbeelding van Gert

Gert

woensdag 23 apr 2014 - 14:33

Ik lach me rot om al die experts hier. Hylarisch!

afbeelding van mmiepke2

mmiepke2

woensdag 23 apr 2014 - 23:51

ooit was er een expert op kunst gebied bij Sonje Barent ; hij hete Rudi Fucks ( als ik het goed schrijf) Hij was directeur van het gemeente museum Den Haag die de Victory boegie woegie aan schafte (!)
Er kwam een dia van een modern schilderij en Sonja vroeg :" kunt U dit aan de "gewone burger" uit leggen . Hij begon een heel verhaal over het hoe en het wat etc .....toen zoemde ze uit en bleek het de traan van het zigeunerjongetje te zijn . Hij werd boos en liep weg. DÁT is hylarisch!
De rest is gewoon een kwestie van smaak!

afbeelding van mmiepke2

mmiepke2

woensdag 23 apr 2014 - 23:54

Dit bericht was bedoeld voor Gert

afbeelding van Emmy

Emmy

woensdag 23 apr 2014 - 14:46

Welkom ;-)

afbeelding van Gert

Gert

woensdag 23 apr 2014 - 15:06

Dank je Emmy, ik vind het fantastisch hier! Heerlijk zelfs. En dat voor een zuurpruim Ineke. :-)

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

woensdag 23 apr 2014 - 14:15

Ben er niet weg van. Kreukelig geheel en de rok trekt aan de zijkant. Op de foto van Twitter zie je dat heel goed. Ik hou niet zo van deze kleur, doet niet zoveel voor haar vind ik. Maar een verbetering vergeleken met de jurk van gisteren.

afbeelding van Wilma

Wilma

woensdag 23 apr 2014 - 14:03

Ik ben er ook niet weg van. Alles bij elkaar een rommelig geheel. Met opgestoken haar zou het er wellicht mooier uit hebben gezien......de kleur is prachtig,maar dat is het dan ook.Tja, zelf ben ik nu eenmaal een liefhebster van kleding met een goede snit en ik kan het van deze creatie niet vinden.Ze heeft zoveel mooiere kleding, jammer dat we daar zo weinig van zien. Herdragen kleding is prima,maar het totaalplaatje klopt vaak niet. Soms draagt de koningin prachtige creaties,die het vervolgens net niet zijn door het lelijke kapsel.Sorry voor alle fans,maar een koningin moet er tip top uitzien,waar ze ook heen gaat,dat verwachten de mensen nu eenmaal.

afbeelding van mmiepke2

mmiepke2

woensdag 23 apr 2014 - 23:41

Stel je eens voor dat prinses Diana dit aangedaan zou hebben ..................duhhu dít is echt niet de manier om een
"people's princess" (queen) te worden!!

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

woensdag 23 apr 2014 - 14:41

Hallo Wilma, ik ben het hier niet mee eens. Ik denk juist dat het goed is -en ik denk ook dat Maxima daar over heeft nagedacht- dat ze er niet tiptop uitziet bij deze gelegenheid; dit maakt haar toegankelijker en makkelijker te benaderen. We weten allemaal dat Maxima er geregeld wel piekfijn uitziet. Ze weet op de juiste momenten uit te pakken!

afbeelding van Imke

Imke

woensdag 23 apr 2014 - 13:40

Dit staat haar prima, lekker vlot. Als ze elke keer knalkleuren zou dragen zou het ook vermoeiend worden, ik vind de afwisseling juist leuk.

afbeelding van elisah.

elisah.

woensdag 23 apr 2014 - 13:26

Ze ziet er leuk en gezellig uit, voor deze gelegenheid een goede outfit, ook de schoenen helemaal top.
Ik vind het met die saaie kleuren nog wel meevallen, gisteren droeg ze bepaald geen saaie kleur !!
Als je ziet hoe bij rustige kleuren ook de bloemen mooi tot hun recht komen dan is het totaal plaatje helemaal goed!!

afbeelding van Emmy

Emmy

woensdag 23 apr 2014 - 13:16

Het is een mooie outfit die Maxima vandaag draagt. Gewoon netjes. Een kleur: ik vind dat altijd wel mooi. En idd en mooi bosje bloemen.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 23 apr 2014 - 12:45

Super leuke outfit, fijn dat ze deze weer herdraagt. Het lijkt wel alsof ze dit blog gelezen heeft: deze weken veel neutrale kleuren en dan spetteren op Koningsdag.

afbeelding van jeannine

jeannine

woensdag 23 apr 2014 - 12:44

mooie outfit voor deze gelegenheid
ik las vanmorgen in de krant (gazet van antwerpen ) dat maxima vorige week naar brussel is geweest naar eduard vermeulen (natan) en dat haar wagen op de E 19 zonder benzine is gevallen gelukkig reden er veiligheidsagenten achter haar en die hebben met een jerrycan benzine gebracht

afbeelding van Nova

Nova

woensdag 23 apr 2014 - 12:30

Ik vind dat rustige en neutrale kleuren haar mooie uitstraling veel meer op een positieve manier ondersteunen dan felle kleuren.

afbeelding van Sofia

Sofia

woensdag 23 apr 2014 - 11:52

Als mijn moeder nog geleefd had zou ze gezegd hebben: "Wat ziet ze er weer verfomfaaid uit !"

afbeelding van mmiepke2

mmiepke2

woensdag 23 apr 2014 - 23:30

verfomfaaid ;verdraaid goed omschreven!!!

afbeelding van mmiepke2

mmiepke2

woensdag 23 apr 2014 - 23:34

sorry ik weet niet hoe het er 2x op komt te staan?????

afbeelding van mmiepke2

mmiepke2

woensdag 23 apr 2014 - 23:30

verfomfaaid ;verdraaid goed omschreven!!!

afbeelding van MeRoyalty

MeRoyalty

woensdag 23 apr 2014 - 11:38

Door de kleur niet zo'n bijzonder outfit, maar prima voor de gelegenheid denk ik...

afbeelding van Kaatje

Kaatje

woensdag 23 apr 2014 - 11:07

Helemaal goed! (en inderdaad een erg leuk bosje bloemen!)

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?