Koningin Máxima heeft donderdagmiddag 16 april een werkbezoek gebracht aan technologiebedrijf Demcon in Enschede. Het bezoek vond plaats in het kader van de uitbraak van het coronavirus (COVID-19). Demcon heeft een beademingssysteem ontwikkeld, getest en geproduceerd dat geschikt is voor de beademing van patiënten op de intensive care.

Koningin Máxima ging in gesprek met de ontwikkelaars van de beademingssystemen en de medewerkers die aan de productie van de apparatuur werken. Tijdens een rondleiding kreeg Koningin Máxima uitleg over de beademingstechnologie die Demcon heeft ontwikkeld, over de klinische testen van het systeem en de nieuwe productielijnen. Ook sprak Koningin Máxima met vertegenwoordigers van toeleveranciers van componenten, van andere bedrijven die betrokken zijn bij de ontwikkeling van het systeem en van de landelijke expertgroep voor beademingsapparatuur. In dit afsluitende gesprek zijn onder meer de stappen gedeeld die zijn gezet om in korte tijd een compleet systeem te kunnen ontwikkelen, testen en produceren en kwam de training van productiemedewerkers aan bod.

Demcon richt zich op het inzetten van technologische kennis voor het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. Het bedrijf produceerde al losse beademingsmodules en werkt hiernaast aan medische oplossingen, systemen om de veiligheid te bewaken en aan duurzame innovaties voor water en energie.

Door telefoongesprekken en zo mogelijk werkbezoeken informeren Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zich over de gevolgen van de corona-uitbraak en spreken zij hun steun en waardering uit voor de inzet van zovelen in de bestrijding van de pandemie. In afstemming met de betrokken organisaties worden maatregelen getroffen om de werkbezoeken te kunnen laten plaatsvinden.

Mode 
Outfit: groene blouse met goudkleurige accenten, gele pantalon en gebloemde mantel. 
Ontwerper: Oscar de la Renta is het merk achter de mantel, Natan maakte de pantalon en de blouse komt van het Griekse label Zeus + Dione. . 
Eerder gedragen: Ja, behalve de blouse. 

Blouse van Zeus + Dione. 

Mantel van Oscar de la Renta: 

Tas van Valentino: 

Terugblik: Máxima's nieuwe tassen van 2018 | Page 2 ...

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Anniek

Anniek

maandag 20 apr 2020 - 15:56

Sorry ik vind het heel lelijk allemaal. Past totaal niet bij elkaar, op geen enkele wijze

afbeelding van Babs74

Babs74

dinsdag 21 apr 2020 - 11:35

Smaken verschillen Anniek, dat zie je nu maar weer. Gelukkig maar, anders wordt alles ook zo saai.

afbeelding van Johanfrederik

Johanfrederik

dinsdag 21 apr 2020 - 11:27

...helemaal met U eens. De Koningin is blijkbaar vergeten zelfkritisch in de spiegel te klijken en heeft maar 'wat' aangetrokken.

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

dinsdag 21 apr 2020 - 15:01

De kleuren van haar pantalon en blouse komen perfect terug in de mantel, de kleurencombi geel/groen is verrassend. De mantel heeft ze aan ipv om, en binnen is hij uit. Ik vind de look wel leuk en ik denk niet dat ze zomaar wat heeft aangetrokken. Dan had ze wel voor een standaard Natannetje gekozen.

afbeelding van Anouk

Anouk

dinsdag 21 apr 2020 - 16:47

Oftewel haar koninginne-uniform zoals ik weleens hier de Natanjurkjes heb zien genoemd worden. Hier hoeft ze niet van 1 km ver al uit te stralen 'de koningin komt eraan'. Ze hoeft niet herkenbaar in 'uniform' acte de presence te geven voor heel veel mensen. Hier is ze een koningin met oog voor het zakenleven in een moeilijke tijd. Dus nee geen uniform zoals we normaal gewend zijn bij dit soort bezoeken. Nee, nu meer haar eigen flamboyante stijl in een zakelijk jasje. De fellere kleuren na een tijdje sombere creaties, stralen ook iets van hoop uit. Hoop dat het tij gaat keren en dat we weer allemaal kunnen stralen i.p.v. binnen te blijven. Hoop dat we onze naasten en geliefden, vrienden, collega's of buurtgenoten weer kunnen omarmen of de hand geven. Dat hoeft natuurlijk niet zo voor iedereen te zijn, maar dat is wat ik eruit probeer te halen. Let wel: mijn interpretatie en mijn mening hoeft niet voor de ander zo te zijn.

afbeelding van Margreet

Margreet

zondag 19 apr 2020 - 21:04

Hallo Henny en Anouk,
Helemaal met jullie eens, wat een verrassende en mooie kleuren(combinatie)!
Ik zou er zelf in geen 100 jaar op komen om deze kledingsstukken te combineren maar bij onze Max levert het een passend plaatje op!
Zouden "de meisjes" (Máxima en dochters) hun haren nu zelf verven enz? Deed ik vanmiddag wel....best lastig...
En jullie allemaal? Hoe doen jullie dat, geen kapper?

afbeelding van Anouk

Anouk

maandag 20 apr 2020 - 08:19

Verven doe ik al een aantal jaar niet meer, ook geen highlights. Ik heb het geluk met mijn blonde haren dat ze door het zonlicht lichter worden, soms op het witte af. Tip: meng 1 eetlepel olijfolie met 4 druppels etherische kamilleolie en gebruik het als masker. Als je dan de zon ingaat doet het zijn werk. Naderhand uitspoelen en wassen. Je kunt het ook als masker gebruiken, 15 min. laten intrekken, uitspoelen en wassen. Niet alleen goed om de hoofdhuid te kalmeren, maar je haar licht er ook van op ;-)

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

maandag 20 apr 2020 - 11:21

Ik heb vandaag citroensap gekocht om mijn haar te 'blonderen' in de zon. Wel mengen met conditioner, anders droogt het uit. En alleen geschikt voor blondines, anders word je oranje.

afbeelding van Anouk

Anouk

maandag 20 apr 2020 - 15:40

Ach Josine, volgende week voor Koningsdag kan een beetje oranje geen kwaad hahaha :p

afbeelding van Henny

Henny

zondag 19 apr 2020 - 17:56

Helemaal mijn ding. Ik vind het super! De kleuren zijn mooi op elkaar afgestemd.

afbeelding van Anouk

Anouk

zondag 19 apr 2020 - 16:08

Net de laatste aflevering gezien van De Zware Jas van Beatrix, waarin Maxima ook voorbij kwam. Wijde broekspijpen droeg ze toen ook al, wat dat betreft blijft ze qua zakelijke stijl bij zichzelf. Haar haren zagen er toen wel gezonder uit! Dikker en minder piekerig.
Mijn broekpakken hebben ook wijde pijpen met een pump eronder, privè draag ik ze dan weer minder snel. Het is je smaak of niet, voor velen onder ons niet voor de Majesteit wel ;-) Overigens draag ik mijn broekpakken sinds mijn carrièreswitch enkel nog bij formele bijeenkomsten of plechtigheden die om bescheidenheid vragen. De combinatie groen met geel: ik heb net gele schoenen gekocht dus combineren met groen komt op het lijstje!

afbeelding van Petra_68

Petra_68

zaterdag 18 apr 2020 - 14:39

De jas is lekker fleurig en staat Máxima goed. De groene blouse is leuk maar dan liever effen. De gele broek is niet mooi, te fel van kleur en veel te wijd.

afbeelding van Jrn

Jrn

vrijdag 17 apr 2020 - 21:56

Heerlijke gedurfde look: 8,5
Minpunt: de kleur van de schoenen.

afbeelding van Marly

Marly

vrijdag 17 apr 2020 - 21:00

De jas vind ik super, dan met een groene strakke broek erbij of een effen groene jurk maar het geel vind ik too much! Tasje is heel leuk en blouse ook, bijvoorbeeld gewoon prive bij een spijkerbroek. Verder straalt ze professionaliteit en betrokkenheid uit, heel mooi dat we het koningspaar steeds zien.

afbeelding van NikkiRianne

NikkiRianne

vrijdag 17 apr 2020 - 17:35

Ik vind het allemaal net te... Maar ze blijft ons verrassen! Ik ben jaloers op haar blonde lokken, ik moet zelf echt nodig naar de kapper ;-)

afbeelding van Maggie

Maggie

vrijdag 17 apr 2020 - 16:57

Misschien zou de broek en blouse ok zijn, maar de jas echt niet overeen. Ze ziet er rommelig

afbeelding van Jansje

Jansje

vrijdag 17 apr 2020 - 16:21

De kleuren zijn echt fantastisch en matchen goed bij elkaar. Ik vindt wel dat Maxima er heel rommelig telkens uit ziet, slordig. Het haar niet netjes en wat flodderige kledingstukken. Erg jammer

afbeelding van Eyecatcher

Eyecatcher

vrijdag 17 apr 2020 - 13:38

Leuk zeg! Je moet het maar in je kast hebben en dan bij elkaar aan trekken want dit is gewaagd!! De kleuren zijn gewaagd en die oversized jas beneemd je nog net niet helemaal de adem. Dan die gouden blokken tegenover de bloemen gezet.... hoe heet dat, print blocking? En af gemaakt met fantastische oorbellen.
Om door een ringetje te halen op een zonnige lente dag.

afbeelding van Suus

Suus

vrijdag 17 apr 2020 - 23:35

Helemaal mee eens! Wat een lef en wat een stoere outfit zo.

afbeelding van Jantje R

Jantje R

vrijdag 17 apr 2020 - 13:29

Wat een afschuwelijke outfit. Deze staat zelfs Maxima slecht. Ik kan hier weinig moois aan ontdekken. Behalve dan het tasje dat vind ik wel leuk

afbeelding van Birchwood

Birchwood

vrijdag 17 apr 2020 - 12:34

Vrolijke kleuren, maar voor mij op een of andere manier iets te veel van het goede deze keer. Maar felle kleuren kan Maxima wel goed hebben.

afbeelding van Birchwood

Birchwood

vrijdag 17 apr 2020 - 12:34

Vrolijke kleuren, maar voor mij op een of andere manier iets te veel van het goede deze keer. Maar felle kleuren kan Maxima wel goed hebben.

afbeelding van Hennie64

Hennie64

vrijdag 17 apr 2020 - 11:50

Nee zeker niet mijn smaak. Gekke wijde broekspijpen, flodderblouse met vreemde gouden vlakken erop, doet wat oosters aan en een mantel die haar te groot is, mouwen te lang, jammer maar slordig, rommelig bijelkaar geraapt. Maar dit is helemaal niets.

afbeelding van Doro

Doro

vrijdag 17 apr 2020 - 08:41

absoluut een mislukte look vind ik dit. Ik hou erg van combinatie van printjes en gedurfde afwijkende stijl vind ik ook heel fijn. Maar dit is echt niet zo gelukte het meest ‘storende’ vind ik al die groene items oorbellen schoenen tas blouse.

afbeelding van oranjefan

oranjefan

vrijdag 17 apr 2020 - 09:59

Het is misschien een "harde" combi groen met geel. Wat zou mooier zijn?
Wit of mintgroen?

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

vrijdag 17 apr 2020 - 16:22

Misschien een witte pantelon?

afbeelding van Intrigued By Royals

Intrigued By Royals

donderdag 16 apr 2020 - 22:06

It is so nice to see all these colors after the very somber outfits we've seen. I would rather not have the gold accents on the blouse and have yellow shoes to match the pants. But, this is Max, and she has her own flare!

afbeelding van Babs74

Babs74

donderdag 16 apr 2020 - 21:09

Prachtige kleuren! Ik hou er van. Had alleen een andere kleur schoen gekozen, nu vind ik het zo 'mixi matchi' ( of hoe zeg je dat....).

afbeelding van Doro

Doro

donderdag 16 apr 2020 - 21:41

Matchy-Matchy ;))
Eens, die schoenen zijn echt too much

afbeelding van Babs74

Babs74

vrijdag 17 apr 2020 - 08:38

dat was het, kwam er niet op. dank!

afbeelding van Marjet

Marjet

donderdag 16 apr 2020 - 20:41

Mooie kleuren voor de lente! Goed gecombineerd met de jas, schoenen en de tas. En weer spetters van oorbellen! Had niet verwacht dat ze de komende tijd in fleurige outfits zou verschijnen op werkbezoeken i.v.m. de crisis, moet zeggen dat ik het heel leuk vind en de dag zo wat opfleurt! Ik ga ook eens groen met geel uit de kast halen.

afbeelding van Wiekie2004

Wiekie2004

donderdag 16 apr 2020 - 20:22

Jammer dames, maar ik vind dit heel leuk en krachtig staan. Ik hou zelf niet van die wijde broeken maar prachtige kleuren. Leukleuk!

afbeelding van oranjefan

oranjefan

donderdag 16 apr 2020 - 20:00

Ik vind de kleurencombi goed kunnen, maar misschien zou het leuker staan als de jas een korter, getailleerder model was.

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

donderdag 16 apr 2020 - 19:54

Leuke items, maar niet bij elkaar. De jas oogt wat te groot en in combinatie met de wijde broek wordt het geheel niet flatteus. De jas kan dat geel of dat groen op zich wel hebben. Maar de combinatie is zo wel heel bont. Ik neem qua kapsel aan dat Maxima's kapper ook afstand houdt, waarschijnlijk net als haar stylist.

afbeelding van Johannetta

Johannetta

donderdag 16 apr 2020 - 19:53

Maxima is creatief in het combineren maar kijkt niet goed naar het effect.

afbeelding van Ella

Ella

donderdag 16 apr 2020 - 19:23

Oef! Afzonderlijk leuke items. Hoe je dit bij elkaar kunt aantrekken is mij een raadsel. ...

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

donderdag 16 apr 2020 - 19:59

Echt? Ik vind de keuze voor groen en geel fantastisch. De kleuren vallen nu extra op bij de jas.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

donderdag 16 apr 2020 - 19:06

mooie jas, maar onder zo n zeer wijd model hoort een zeer slank broekje. De blouse is leuk, en wat een mooie oorbellen daarbij!
als ze deze jassen online bestelt bij Oscar dan toch de volgende keer 1 maatje kleiner nemen...

afbeelding van Maria04

Maria04

donderdag 16 apr 2020 - 18:59

Ach nee ik kan dit niet mooi vinden, helaas. De bloemen jas is leuk, maar de gele broek daar onder, is te fel van kleur. De groen bloes daarentegen vind ik heel mooi, maar wat doen die witte vlakken daarop. Schoen en tas van zelfde kleur groen, prachtig.

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

donderdag 16 apr 2020 - 22:35

Helemaal mee eens,ik vind dat ze het te bond maakt.
Pijn aan mijn ogen...

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

donderdag 16 apr 2020 - 18:39

Wat een lente frisse outfit! Ik vind de kleuren combinatie heel leuk maar de vlakken op de blouse niet echt heel mooi. En wat fijn die toffe jas weer te zien.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?