Koning Willem-Alexander is met zijn gezin in Argentinie. Voorheen werd het gezin er veel lastig gevallen door de media, dus daarom organiseert het koningspaar af en toe een fotosessie voor de (Argentijnse) media. Tijdens de fotosessie van vanmiddag droeg koningin Máxima een fuchsia broek en een lang, donkerblauw vest.


 

Klik hier voor een betere foto. 

Máxima's roze oorbellen zagen we voor het eerst in mei 2013. 

 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Kate

Kate

donderdag 25 dec 2014 - 19:09

Dank voor de link !
Echt het goede woord : kijkgenot ,ziet er leuk ,verzorgd en ontspannen uit .
Kleine meisje heeft ook een leuk snoetje zeg !

afbeelding van Kuifje

Kuifje

donderdag 25 dec 2014 - 14:08

Om nog even in de sfeer te blijven, op de site van de Belgische monarchie staan een reeks nieuwe foto's van Filip en Mathilde en de kinderen. www.monarchie.be/nl. Veel kijkgenot !

afbeelding van pdbakker2546

pdbakker2546

vrijdag 26 dec 2014 - 10:32

Kuifje bedankt . Wat prachtige foto' s en wat zien de kinderen er leuk uit. De vrijetijdskleding is ook heel leuk en toch niet stijfjes..

afbeelding van Henny

Henny

vrijdag 26 dec 2014 - 01:55

Dank voor de link, Kuifje. ☺ Wat een prachtige foto's. Knappe kinderen ook. Prinses Elisabeth is al een echt dametje geworden.

afbeelding van Maria

Maria

donderdag 25 dec 2014 - 18:33

Heel erg leuk, vooral de foto's op dat zandpad! Dank voor de link!

afbeelding van Julielovemaxima

Julielovemaxima

woensdag 24 dec 2014 - 23:11

http://www.van-grinsven.nl/michel/Handtekeningen/WA_M_2014_kerstkaart_Ko...

Op deze kerstkaart zie je de jurkjes helemaal , met jurkjes is alles meteen gekleder hun haren zitten mooi .
Maar dit is vakantie en dat onderschatten mensen het is bedoelt voor de Argentijnse pers en daar lopen de mensen echt niet de hele dag met hun haren gevlochten en alles netjes op elkaar afgestemd
Als het nou Engeland was dan mochten met strikken in hun vlechten lopen en fluwelen jurkjes aan .
Ik vind maxima en Willem Alexander heel leuk en nonchalant , echt voor de vakantie .
De prinsesjes zijn echt meisjes , die zelf mogen kiezen wat aan doen .
Prinsesjes of niet maar het zijn gewoon kinderen die echt niet door hun moeder laten bepalen wat ze aandoen .
De schoenen vind ik niet mooi en de kleuren combinaties ook niet , maar wat maakt het uit het is vakantie en ze moeten het lekker zelf weten .
Of ze nou bij een kerstboom zitten of hier in de prachtige natuur .
De meisjes hebben echt hele verschillende karakters , Amalia is de oudste en neemt echt die rol op zich
Aankleden een beetje mascara op en lachen maar , ze is er helemaal aan gewend .
Alexia vind het niet zo leuk en wil gewoon haar eigen dingen doen ( het filmpje past hierbij)
Maar omdat het moet pakt ze ook maar een beetje mascara en lacht ze wat geforceerd om haar beugel niet te laten zien , ik heb het erg met haar te doen omdat ik vind dat iedereen gewoon kind moet kunnen zijn .
Ariane is nog echt zo een prinsesje die het wel allemaal best vind zolang ze maar haar roze kleren aan kan ze lacht tot het einde en gaat daarna gewoon weer spelen .

Ik vind het leuk zoals ze het in Zweden doen , een filmpje en wat foto's het beste voor de kinderen denk ik
Zo een 25 camera ploegen voor je neus is niks , zeker niet voor jonge kinderen .
In België is het ook goed geregeld kerstavond een paar foto's vrijgeven , gewoon met een fotograaf zoiets vind elk kind wel leuk !
Ik hoop dat ze normaal mogen opgroeien.

Fijne kerst iedereen !

afbeelding van juliette

juliette

donderdag 15 jan 2015 - 17:00

Helemaal mee eens Julie .......
Maxima en Willem Alexander zagen er leuk uit maar de meisjes vond ik minder .
Ik snap dat ze ouder worden en er minder zin in krijgen maar doe dan gewoon zoiets als in het buitenland of zoals de foto"s die op 5 December vrij kwamen maar dan iets uitgebreider .
Ik vond het best wel betreurend als ik eerlijk ben . ik snap dat het voor Argentinië was maar dan nog ,wij hebben om een hele goede rede in de zomer niks gehad dus dit was een beetje onze zomersessie maar ik vond het mwah , de meisjes lachten heel geposeerd en ongemakkelijk en de kleding van de meisjes was ook niet zo mooi . dus doe gewoon zoals in Zweden of als in België en dan zijn wij ook blij , natuurlijk zou ik de meisjes vaker in levende lijven zien maar dan kunnen ze ze vaker meenemen !

afbeelding van Merel

Merel

woensdag 24 dec 2014 - 14:38

Filmpje van WA, Friso en Constantijn uit de oude doos.
http://www.harpersbazaar.nl/Cultuur-Reizen/Filmpje-de-prinsesjes-hebben-...

Daar zijn ze toch ongeveer even oud als de drie A's nu? Best wel stevig en zelfbewust, en grappig. Ze laten praten met een journalist vind ik in ieder geval een stuk interessanter dan zo'n fotosessie. En wat spreekt Claus goed Nederlands, zinsopbouw is een stuk beter dan bij Maxima. Maar als Duitser ook wel wat makkelijker om NL te leren dan als Spaanstalige natuurlijk.

afbeelding van Imke

Imke

woensdag 24 dec 2014 - 14:32

Vlerkerig, schutterig, harkerig, balen... toe maar, wat een kwalificaties voor onze prinsesjes! Nee, het zijn geen perfect gedresseerde plaatjes, maar de meisjes laten zich gewillig in verschillende posities fotograferen en lachen daarbij in de camera, de ene keer wat enthousiaster dan de andere, en de een is wat spontaner, de ander wat verlegener.
' Waar voor ons geld': dat is helaas misschien wel waar het hele idee van een koningshuis op neerkomt: zij representeren ons, krijgen daar royaal voor betaald en moeten 'performen'. Ik vind dat ze dat heel behoorlijk doen, voorzover ik er zicht op heb. Het is in bepaalde opzichten gewoon werk, waarbij ze de indruk geven zich in te zetten, betrokken te zijn en zich overal enthousiast en goed voorbereid te presenteren. Om dan af te geven op die performances die niet aan je wensen voldoen vind ik erg sneu. En dan ook nog op kinderen, die helemaal niet gekozen hebben voor hun speciale positie, ook hun brood nog niet hoeven te verdienen, het zijn gewoon kinderen die in een bijzondere familie geboren zijn maar verder op school zitten, spelen en op vakantie gaan zoals alle kinderen. Ze doen hun best om mee te werken aan zo'n fotosessie waar ze zelf niet om gevraagd hebben. Dat je WA en Máxima tekort vindt schieten in opvoedkunst vind ik tot daar aan toe, maar laat die kinderen er alsjeblieft buiten!

afbeelding van Henny

Henny

woensdag 24 dec 2014 - 15:17

Helemaal mee eens, Imke.
Ik heb op dit blog ook al een reactie geplaats, dat negatieve reacties op kleding van prinsesjes niet kunnen, ook gezien hun kwetsbare leeftijd.

afbeelding van Sjanine

Sjanine

woensdag 24 dec 2014 - 14:08

Eens,
Ik snap niet dat een beetje foto- moment zoveel moet opbrengen om de hele vakantie met rust gelaten te worden.
Daar mag best wat tegenover staan.. netjes voor de dag komen bijv. en dan hoeft het geen modeshow te zijn, maar er is nog altijd een tussenweg.
Ik vat dit op als een overschilligheid naar de burgers en fotografen toe. Geen enkel ander koningshuis laat zich op deze manier op de foto zetten.

afbeelding van hendrikje

hendrikje

woensdag 24 dec 2014 - 12:44

Om te beginnen vind ik het helemaal geen bijeengeraapt zootje. Vader, moeder en de drie kinderen met hun kleding in verschillende tonen roze aangevuld met donkerblauw in een groen decor vind ik wel een mooi plaatje.
Maar bij wat er verder gezegd wordt over 'normaal', 'ongemakkelijke momenten', 'laat ze nou toch', heb ik zo mijn eigen opvattingen.
Natuurlijk moeten de meisjes met rustgelaten worden als ze naar schoolgaan, eigenlijk bij alle kinderdingen die zij doen. Maar tegelijkertijd zijn ze nummer 1, 2 en 3 in de lijn van troonopvolging. Daar horen 'prinsessenmomenten' bij. Daarin horen ze opgevoed te worden. Ze mogen dus gewoon niet uitstralen dat ze zo'n fotomoment maar zwaar balen vinden. Dat vind ik onbehoorlijk, een gebrek aan opvoeding. WA en zijn broers waren als kind ook zo vlerkerig. Daaruit kun je aflezen hoe er huiselijke kring gesproken wordt over de hand die hen voedt en die hun hun luxeleven mogelijk maakt. De prinsessen gedragen zich harkerig en schutterig, hangen tegen elkaar of tegen hun ouders aan. Burgemeesterskinderen uit een minigemeente weten zich beter te gedragen in het openbaar.
Willen ze gewoon zijn, dan moeten ze hun brood gaan verdienen op een gewone manier. Aan hun huidige vorstelijk betaalde baan voor het leven (of zo lang ze er zíj er zin in hebben) kleven natuurlijk nadelen, daarom worden ze zo royaal betaald, door ons en daarom kunnen wij waar voor ons geld verlangen. We hoeven niets van hun privéleven te weten, maar een kleine indruk van hoe ze wonen is heus niet te veel gevraagd. Wat foto's in de kamer met kerstversiering waar de kersttoespraak van ZKH ingeblikt is, lijkt mij bepaald geen overvragen. Uiteindelijk zijn zij ónze Koning en Koningin en niet de Argentijnse. Mijn moeder zou zeggen: "Je kunt het één doen en het ander niet laten."
Na de verbouwing van een van de paleizen van de Amaliënborg in Kopenhagen voor het kroonprinselijk gezin, kon dat paleis, behalve de slaapkamers, badkamers en keukens bezichtigd worden. Bijna de hele benedenverdieping van het paleis waar de Deense koningin het grootste deel van het jaar woont, kan in de zomermaanden bezichtigd worden, terwijl in het grootste bijgebouw het kroonprinselijk paar woont. In Zweden net zo, de terreinen van Drottningholm bij Stockholm en Solliden op Öland zijn tegen betaling toegankelijk, ook als zij er zelf zijn.
Máxima heeft bij haar komst de monarchie een flinke opkikker gegeven maar door hun leefstijl begint wat is opgebouwd weer scheurtjes te vertonen.

afbeelding van Maria

Maria

donderdag 25 dec 2014 - 18:45

Jammer genoeg is dit ook hoe ik er tegenaan kijk. Met de lusten, ook de lasten.

afbeelding van Kate

Kate

donderdag 25 dec 2014 - 19:06

Precies ,wil je niet de lasten ,accepteer dan ook niet de lusten .

afbeelding van Sofia

Sofia

woensdag 24 dec 2014 - 13:54

Hendrikje.Ik moet eerlijk zeggen dat ik het niet echt vaak met je eens bent, maar hier sla je de spijker op de kop. Alleen zijn de paleizen in Denemarken ,Zweden, Engeland en België wel een aardig stukje groter dan de paleisjes die wij hebben. Alleen de grote zalen van het paleis op de Dam zijn te bezichtigen.

afbeelding van karpathos

karpathos

woensdag 24 dec 2014 - 04:32

Máxima draagt haar verlovings- en huwelijksring weer aan haar linkerhand. De laatste jaren droeg ze de ringen aan haar rechterhand.

afbeelding van elise1

elise1

woensdag 24 dec 2014 - 11:33

Ja, mee eens. Ben ook vaak kritisch maar dit zijn leuke plaatjes met gezellige Hollandse meisjes die waarschijnlijk hun eigen kleding hebben uitgezocht. Helemaal prima. Laat ze even fijn van elkaar genieten!

afbeelding van Henny

Henny

dinsdag 23 dec 2014 - 23:17

@Gea. Bedankt voor de foto's. Erg mooi en wat een liefdevol en gelukkig gezin. Inderdaad het allerbelangrijkste. Wat zeuren we nou☺over kleding en zo. Als je ze zo ziet dan gaat het (ik bedoel hiermee kleding en zo) nergens over.

afbeelding van kaat

kaat

dinsdag 23 dec 2014 - 18:01

Gisteren een account aangemaakt om te reageren, maar zie dat o.a. Helena en AnnekeM al hebben gereageerd zoals ik dat wilde doen. Josine mijn complimenten voor je site, ziet er erg mooi uit.

afbeelding van Kuifje

Kuifje

dinsdag 23 dec 2014 - 15:31

Ik vind het wel leuk als het er precies "spontaan" uitziet. Misschien hebben ze er wel degelijk over nagedacht wie wat zou aantrekken, om "eenvoudig" over te komen. Zoals meisjes bij ons graag prinsesje spelen, spelen die meisjes misschien graag "volksmeisje". Stel je voor. LOL . Vorig jaar kregen we in België foto's van het koninklijk gezin op vakantie te zien. Alle kledij op elkaar afgestemd, wit en blauw, enkel de fietsen niet meen ik mij te herinneren. Dat hoeft toch ook niet. Recent hebben de 4 nationale TV zenders beelden mogen maken om een reportage te maken over Filip, 500 dagen koning. En dan zie je de koning "voetballen" met zijn zoons met blazer aan of als hij gaat fietsen heeft hij ook een colbert aan. Dan denk ik, man toch wie doet nu aan sport of speelt met zijn kinderen in kostuum ?

afbeelding van Merel

Merel

woensdag 24 dec 2014 - 06:34

@Kuifje: Een koning misschien? ;)

Een polo was wellicht een tussenoplossing geweest? Maar, ze mogen niet te gewoon worden, maar we willen wel een kijkje in hun 'echte' leven; hoe moeten ze dat doen? Ik vind het leuk om mooie plaatjes te zien van mooie mensen in mooie kleding, dat is mijn verstrooiing... Maar ik begrijp dat anderen genieten van een kijkje in hun (gezins)leven. Dat heb ik me nooit zo gerealiseerd, en is voor mij ook overbodig (soms tikje ongemakkelijk zelfs want zouden ze van mij privé mogen houden), maar zo te zien doen alle vorstenhuizen op hun eigen manier hun best iedereen tevreden te houden...

Gelukkige Kerstdagen!

afbeelding van Kuifje

Kuifje

woensdag 24 dec 2014 - 12:41

1°) wanneer is iets slonzig ?
2°) wij weten niet wat we willen. We willen Koninklijke Families die "gewoon" en "normaal" etc zijn. Maar te veel mag ook weer niet. Destijds, toen Londen tijdens WO II gebombardeerd was, ging Queen Mum volledig opgedirkt de in puin geschoten stad bezoeken omdat het volk zo de Koningin wenst te zien. Dus tja, wat willen. Een presidentiële koning misschien ?

afbeelding van zara

zara

dinsdag 23 dec 2014 - 13:53

Naar mijn mening krijgen we de prinsessen best wel vaak te zien, niet alleen op Koningsdag, maar ook op foto's van gelegenheden als een doop in de familie, etc. Bovendien zijn er kort geleden nog heel mooie geposeerde portretten naar buiten gebracht, en nu alweer een fotomoment voor de (Argentijnse) paparazzi. Hoe je het ook wendt of keert, het blijft iets heel onnatuurlijks en ongemakkelijks houden, zo'n horde fotografen, en ik zou ze graag toewensen dat er een redelijk alternatief was.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

dinsdag 23 dec 2014 - 11:19

Ik vind het erg leuk om te zien dat de prinsesjes steeds meer een eigen persoonlijkheid krijgen, en niet meer de drie-eenheid met dezelfde kleding etc. Dat gezegd hebbende ben ik ook van mening dat de foto's nu een allegaartje zijn. En dat komt ze niet ten goede.... Natuurlijk begrijp ik helemaal dat ze op vakantie zijn. En ze moeten de komende twee weken lekker iedere dag aantrekken waar ze zin in hebben! Maar als je een foto-sessie organiseert, moet je je ook in de schoenen van de fotografen kunnen verplaatsen, en er voor zorgen dat de plaatjes mooi zijn. Het is nu echt een ongecoordineerd geheel. Met name van oranje van Amalia valt er buiten, en ik heb er over nagedacht maar uiteindelijk ben ik het meeste afgeknapt op de schoenen van de kinderen. Met het schoeisel had het een en ander nog enigszins bij elkaar gebracht kunnen worden, maar deze schoenen en deze kleuren kunnen echt niet...

De kleding van Maxima heb ik niet heel goed kunnen zien, maar op het eerste gezicht vind ik de broek vrolijk en haar goed staan. De kleuren zijn ook goed gecombineerd. Wat ik absoluut niet mooi vind, is dat ze het vest vastgemaakt heeft (met een riem of zo?). Maxima ziet er overigens stralend uit! De Koning ook hoor. Voor mij had zijn blazer niet gehoeven. Het is een soort van "quasi-gekleed", en wederom niet gecoordineerd, want het past niet bij de rest...

Tenslotte krijg ik de indruk van de foto's dat ze heel gelukkig zijn, samen en met de kinderen, en dat is goed om te zien!

afbeelding van Helena

Helena

dinsdag 23 dec 2014 - 10:29

Ik ben het helemaal met Imke eens. Misschien moet de fotosessie op een meer speelser manier. De een vindt poseren leuk, ik bedoel dan de kinderen,
de ander krijgt er zijn hele leven er de p over in. En al ben je dan prinses,
je blijft een kind. Straks gaan ze zich er tegen afzetten en lopen ze hard weg.

afbeelding van Julielovemaxima

Julielovemaxima

dinsdag 23 dec 2014 - 09:55

Maxima en Alexander zien er mooi en sportief uit .
De kleuren combinaties van alexia en Ariane zijn minder zeker met die schoenen erbij
Ariane ziet er nog leuk uit , echt voor haar leeftijd

afbeelding van Merel

Merel

dinsdag 23 dec 2014 - 06:49

Maxima (en WA ook!) ziet er leuk uit. Vooral de oorbellen van Maxima zijn geweldig. Deze stijl van strakke broek, blouse en lang vest zagen we dacht ik ook tijdens de Olympische Spelen. Staat haar mooi (en veel mooier dan die te strakke jurkjes vind ik) en zou ik in iets chiquere versie (zijden blouse, mooie pump of laarsje met hoge hak) ook leuk vinden voor een informeel werkbezoek. Het maakt haar jeugdiger en hipper.

En de kinderen, die zien er heerlijk uit alsof ze net even uit hun spel zijn weggetrokken. Als dit een douceurtje is naar de Argentijnse pers snap ik heel goed dat ze er geen werk van maken. Dat zou het paparazzi gedrag nog belonen ook. Van mij zouden ze de fotosessies trouwens helemaal af mogen schaffen. Ik vind het leuker als ze de kinderen gewoon ergens mee naar toe nemen, dan is het toch iets ongedwongener. Zoals Elisabeth die mooi opgedoft mee ging met mama naar ballet. Of een zelf, of in ieder geval privé, geschoten filmpje of fotoserie. Filmpje van Estelle vond ik geweldig schattig, en slim!, in dat opzicht. Is toch veel fijner voor hen en voor het publiek (want levert leukere beelden op) dan die fotosessies.

afbeelding van AnneR

AnneR

dinsdag 23 dec 2014 - 10:52

Helemaal mee eens.
Trouwens, we hebben een slecht geheugen, want toen de kinderen de leeftijd hadden van Estelle nu waren er ook veel opnames (op bijna dezelfde manier). Pas toen ze ouder werden is dat minder geworden en begrijpelijk. Het is een keuze van WA en M, die de situatie kennen, hun dochters kennen, hun visie daar op hebben. Zoals elke ouder dat heeft in zijn eigen situatie. En zoals iedereen maken ze fouten, waarop de volgende generatie zaken overneemt, toevoegt of iets nieuws wil. Niets nieuws onder de zon, eerlijk gezegd.

afbeelding van Elsfiederels

Elsfiederels

dinsdag 23 dec 2014 - 10:18

Persoonlijk begrijp ik niet zo goed waarom het 'gewoon zijn' van deze sessie zo mooi is. Als je er voor kiest om er een georganiseerd moment van te maken kun je ook wel beetje moeite doen toch? Het is toch een feit dat deze familie niet 'gewoon' (whatever that may be) is maar een onderdeel van een koninklijkhuis en daar horen bepaalde dingen bij zoals contact met je onderdanen die jou en je familie ruimhartig onderhouden. Daar past voor mij bij dat je dan wat extra moeite doet, een filmpje maakt, je leuk aankleedt en een vrolijke snoet op zet. Een beetje moeite doen doet ze geen pijn hè.
Ik probeer mijn eigen robbedoesen van bijna 7 ook uit te leggen dat het heus niet erg is om netjes aangekleed aan het kerstdiner te verschijnen en dan word ik ook niet-begrijpend aan gekeken dus makkelijk is het geenszins dat besef ik me maar al te goed :-)

afbeelding van Imke

Imke

dinsdag 23 dec 2014 - 10:35

Maar bij jouw kinderen komen geen 20 fotografen een kwartier lang foto's schieten... Dat is toch echt andere koek!
Ik vind trouwens dat ze wel hun best doen. Ze lachen toch voortdurend in de camera's? De kinderen zijn inderdaad erg gewoon gekleed, waarbij opvalt dat de ouders wel op smart casual gaan, want bij een écht gewoon gezin hadden die ook hun camouflagebroek en flodder t-shirt aangehad. Dus ze worstelen hier kennelijk mee en hebben besloten dat de meisjes niet hun 'mooie' kleren aanhoefden. Hoe je het ook wendt of keert, het blijft natuurlijk een heel onnatuurlijke situatie.
Ik zou zeggen: maak af en toe - zoals nu al gebeurt - mooie 'aangeklede' foto's in een stemmig decor met een goede fotograaf, en hou het verder bij openbare optredens waar de kinderen af en toe ook gefilmd worden.
Van zo'n semi-spontaan filmpje met het koninklijke gezin waarvan je ook nog weet dat het voor de kinderen een beproeving is zie ik persoonlijk de meerwaarde niet in.

afbeelding van Elsfiederels

Elsfiederels

dinsdag 23 dec 2014 - 10:58

Nee gelukkig komen er bij mij geen 20 fotografen langs, hoewel je de twee opa's ook niet moet onderschatten ;-), De mediacode is een eenzijdige afspraak van de koning waar journalisten zich uit respect voor hem en de privacy van zijn familie aanhouden en als je ze als koning dan een keer uitnodigt als dank voor dat respect maak er dan wat meer van, of doe het wat vaker op andere momenten etc. Naar mijn smaak oogde vooral de prinsesjes wat gewoontjes en dan spreekt een filmpje in kerstsfeer me meer aan. Ik ben met je eens dat als het compleet neppe en niet doorleefde situaties zijn, de meerwaarde nogal beperkt is... maar dat geldt voor deze foto's eigenlijk nu ook.

afbeelding van Sofia

Sofia

woensdag 24 dec 2014 - 12:05

Elsfiederels; mee eens.
Bovendien vind ik de prinsessen er helemaal niet spontaan op staan.Ok ze lachen... maar niet spontaan.Ze lachen alleen spontaan als papa ze waarschijnlijk iets komisch over de fotografen in hun oor fluistert.Spontaniteit vergaat je overigens wel als er een 20 tal of meer fotografen staan te roepen en te flitsen.Volgens mij wordt je daar pas allergisch van .Beter inderdaad de kinderen af en toe eens ergens mee naar toe nemen en even die minuut voor ze naar binnen gaan poseren. Deze sessies worden op den duur een compleet geforceerde opvoering van "O jee we moeten weer"

afbeelding van Imke

Imke

dinsdag 23 dec 2014 - 12:42

Gezien de locatie vind ik buitenfoto's heel logisch. Bij eerdere kerstfoto's uit Argentinië zagen we geloof ik een vakantiehuis met een kerstboom, de kinderen in vrijetijdskleding en ook foto's dat ze buiten bloemen aan het plukken waren. Om nu in deze vakantie-omgeving voor de foto's een prachtig kerstdecor te creëren zou ik echt erg nep vinden.
Dan de kleding, tja, ik zou als moeder misschien geprobeerd hebben de kinderen te overtuigen iets aan te trekken dat wat minder bij elkaar vloekte... maar kennelijk lukte dat niet ;-) Of ze vinden het wel OK, de kinderen zo gewoon mogelijk in hun vakantiekloffie, of ze wilden er geen drama van maken om ze niet nog meer op stang te jagen. Ik vind het wel grappig om te zien wat de meisjes zelf kennelijk mooi vinden. We hebben ze pas nog in mooie jurkjes gezien, dus wat dat betreft zijn we al aan onze trekken gekomen.

afbeelding van Merel

Merel

dinsdag 23 dec 2014 - 11:07

Het IS nep. En dat vind ik helemaal niet erg. Koning, koningin, prinsesjes: sprookje toch? Ik heb geen enkele behoefte in een kijkje in hun privéleven. Dus van mij mogen ze het tot in detail regisseren, zodat er mooie plaatjes zijn. En ja, dan verwacht ik wel dat ze mooi zijn aangekleed... En natuurlijk kost dat soms wat overredingskracht, zoals in elk gezin... ;) Dit soort sessies leveren zelden mooie foto's op, maar wel een heleboel ongemakkelijke kindergezichtjes. En daar wordt ik dan weer ongemakkelijk van.

afbeelding van Sofia

Sofia

donderdag 25 dec 2014 - 19:14

Merel: Je hebt het heel goed verwoord.

afbeelding van Imke

Imke

dinsdag 23 dec 2014 - 10:03

Hier ben ik het mee eens. Heb, nieuwsgierig geworden, even het kerstfilmpje met Estelle bekeken en moet toegeven: hartstikke schattig. Maar ja, die is nog zo klein dat ze niet doorheeft dat ze gefilmd wordt. Zo'n fotosessie met hordes fotografen blijft een crime. Ik vind dat de prinsessen het dapper doorstaan en er nog best relaxed opstaan. Ook heel lief om te zien hoe WA en Máxima hun best doen om ze er doorheen te loodsen, dat valt me vaker op. Misschien was het toch niet zo'n goed idee van WA om hier mee media-aandacht af te kopen. Het lijkt me best goed dat de kinderen leren omgaan met die aandacht, maar op deze manier is het echt een overkill. Als je toch al niet houdt van poseren (zoals kennelijk Alexia), dan krijg je er hierdoor denk ik echt een afkeer van.

afbeelding van MrQQQU

MrQQQU

dinsdag 23 dec 2014 - 02:18

t Valt me op dat Maxima wederom (zoals wel vaker de laatste tijd) nephaar draagt. Het is zo opvallend omdat het enkele tinten lichter is dan haar eigen haar.

afbeelding van Elsfiederels

Elsfiederels

dinsdag 23 dec 2014 - 09:59

Heel erg leuk! Wat een schattig blijmoedig meisje. Ik vind ze er alledrie erg gezellig uitzien. Persoonlijk zie ik dit liever dan de fotosessies van de Oranjes.

afbeelding van MrQQQU

MrQQQU

dinsdag 23 dec 2014 - 02:21

Geweldig! Piekfijn verzorgd!

afbeelding van Janna

Janna

dinsdag 23 dec 2014 - 00:38

Zeker met die mooie krul onderaan haar paardenstaart!

afbeelding van Christa

Christa

maandag 22 dec 2014 - 23:45

Ik vind het allemaal heel jammer....een interview met de Argentijnse pers....fotosessie voor de Argentijnse pers.....totaal geen Kerstsfeer, zoals bij de andere Europese vorstenhuizen.....ik vind eigenlijk dat er met het Nederlandse volk helemaal geen rekening wordt gehouden en wij moeten dit leuk vinden zo......??? En wat een rommelig geheel, sorry hoor mensen, ik kan hier niet blij van worden...

afbeelding van Emmy

Emmy

maandag 22 dec 2014 - 23:45

Leuk, om. deze foto van ze te zien. Ongedwongen, speels, vrolijk.

afbeelding van Helena

Helena

maandag 22 dec 2014 - 23:01

ik denk, dat de kinderen geen zin hadden in die fotosessie, dat was duidelijk.
Dus heeft Maxima maar besloten, jullie mogen kiezen wat je wilt dragen,als
compensatie en wie weet wat de kinderen op school dan zeggen.
Jeetje, wat had je weer een tut jurk aan,zeg.

afbeelding van Jadau

Jadau

maandag 22 dec 2014 - 22:18

Dit zijn toch hele leuke vakantiefoto's. Het zal zo zijn dat alle kleding niet helemaal matcht maar toch een leuk plaatje. Ze zullen de kleren vast zelf hebben uitgezocht. Hier hoef je je op vakantie niet druk om te maken en er zijn onlangs nog leuke foto's van de meisjes gemaakt waar alle kleding wel goed op elkaar is afgestemd. Ook leuk te zien hoe ze er op vakantie uitzien.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

maandag 22 dec 2014 - 23:01

Inderdaad, ze zijn al op vakantie. t Is niet zo heel snel goed bij ons Nederlanders. Laat ze toch lekker vakantie vieren, en ik vind ze er voor de vakantie leuk uitzien. Heel gewoon, maar dat mag ook.

afbeelding van Hilde

Hilde

maandag 22 dec 2014 - 21:46

De schoenen van de meiden zijn van het merk TOMS, vooral die van Amalia vind ik erg leuk:)

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

maandag 22 dec 2014 - 22:59

Dat meen je niet, heb je ze gevonden? k Was er net ook naar aan het kijken, vond het zo leuk, om dat er een heel mooi idee achter zit, maar kon exact dezelfde niet vinden op de site! Leuk zeg!

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?