Lieve bezoekers van ModekoninginMaxima.nl, 

Maandag 11 september 2017 was voor mij een bijzondere dag. In Dwaze Zaken, een schattig restaurantje tegenover Amsterdam Centraal, had ik die dag een afspraak met Mariska en Linda van uitgeverij Pepper Books. In de afgelopen maanden begon het bij mij namelijk weer te kriebelen. Over een paar maanden draagt Máxima alweer vijf jaar de titel koningin en dat mag wat mij betreft niet onopgemerkt voorbij gaan. Onder het genot van een paar koppen muntthee spraken we over Máxima's stijl(en), haar persoonlijkheid en haar populariteit. Het resultaat is een nieuw (foto)boek met de titel 'De magie van Máxima - 5 jaar modekoningin.' 

In het boek blik ik aan de hand van meer dan 300 foto's terug op Máxima's kleding van de afgelopen vijf jaar. Hoe is haar stijl ontwikkeld? Wat is nou typisch Máxima? Waarom wordt haar onvoorspelbare stijl zo bejubeld en verdient ze Máxima de titel modekoningin wel of niet? 

In de komende maanden ga ik jullie op de hoogte houden van het proces. Het boek (met ongeveer 20 procent tekst en 80 procent beeld) gaat pas begin volgend jaar naar de drukker, zodat het boek in het voorjaar in de winkels ligt. De foto's van de komende twee staatsbezoeken komen er dus in!  Tips en opbouwende kritiek zijn altijd welkom! 

Liefs, 
Josine 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van mmiepke2

mmiepke2

donderdag 12 okt 2017 - 10:47

sorry 2 x keer?????

afbeelding van mmiepke2

mmiepke2

donderdag 12 okt 2017 - 10:47

Beste Joseline, ik heb de grootste verzameling foto boeken waaronder een die ik zelf gemaakt heb van Prinses Diana , misschien is het een idee om daar eens naar te komen kijken..............

afbeelding van mmiepke2

mmiepke2

donderdag 12 okt 2017 - 10:44

Beste Joseline, ik heb de grootste verzameling foto boeken waaronder een die ik zelf gemaakt heb van Prinses Diana , misschien is het een idee om daar eens naar te komen kijken..............

afbeelding van Jens

Jens

dinsdag 10 okt 2017 - 08:50

Josine, wat een leuk nieuws. En wat is de coverfoto goed gekozen, ik sluit me aan bij Siobhan. Ik ben zelf ook weg van deze jurk. Tikje eigenzinnig, zelf gekozen en prachtige kleuren. Dit is voor mij de perfecte mix tussen het Natan uniform en de Olympische Spelen vrije tijd outfits.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

maandag 09 okt 2017 - 15:52

Met een hoofdstukje van onze op- en aanmerkingen?

Ik vind deze gouden jurk goed gekozen. Geen standaard Natan. Dat was de vorige cover wel, geloof ik. En tekent Máxima's stralende lach en wat ondeugende uitstraling, beetje buiten de gebaande paden.

afbeelding van Joanna.Gram

Joanna.Gram

maandag 09 okt 2017 - 15:22

Powervrouw hoor! Gezin, werk, moderator én nu een boek maken! Mooie foto voor de cover en jij staat er ook stralend op! Top!!

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

maandag 09 okt 2017 - 20:40

Op 1 december is de deadline. Tegen die tijd struikel ik vast over mijn wallen ;)

afbeelding van Joanna.Gram

Joanna.Gram

maandag 09 okt 2017 - 15:23

2x sorry!

afbeelding van jeannine

jeannine

maandag 09 okt 2017 - 14:34

ik vind het een goede keuze, de foto voor de cover van het nieuwe boek ,mooie zachte kleur en zeer mooie stof ik bestel er al vast één

afbeelding van Carolina

Carolina

zondag 08 okt 2017 - 11:53

Gefeliciteerd Josine, heel erg leuk!

afbeelding van Paula

Paula

zondag 08 okt 2017 - 11:34

Leuk Josine, ook dat we een beetje mee mogen denken!

afbeelding van Trixedo

Trixedo

zaterdag 07 okt 2017 - 22:30

Nu al van harte gefeliciteerd, Josine ! Zonder ook maar de minste twijfel wordt het opnieuw een schitterend boek met de allerheerlijkste foto's en (jouw waarmerk !) treffend begeleidende teksten ! Dat wordt weer ongelooflijk genieten en telkens weer volop nagenieten van de meest verfijnde chic en elegantie, van onvoorstelbare rijkdom en van de meest oogstrelende, echt koninklijke weelde !! En ik begrijp dat er ook staatsbezoeken worden getoond : dat betekent meteen, bij van luxe regelrecht zinderende galadiners, verrukkelijke avondtoiletten, allerkostbaarste juwelen, prachtige kapsels, fijne schoentjes, chique clutches... Ik zie er met het grootste ongeduld naar uit !!

afbeelding van Fina

Fina

zaterdag 07 okt 2017 - 20:15

Ah leuk weer een boek en heerlijk met veel foto's. Je vorige boek heb ik gewonnen en ook zo van genoten dus ik verheug mij er op, een heel veel succes ermee.

afbeelding van Merel

Merel

zaterdag 07 okt 2017 - 12:53

Gefeliciteerd Josine! En veel succes met schrijven en foto's selecteren!

afbeelding van Marga

Marga

vrijdag 06 okt 2017 - 23:11

Josine, van harte gefeliciteerd dat je tweede boek in aantocht is. Ik lees graag je stukken op deze site; alleen al jouw stukjes met de verschillende onderwerpen bundelen zou een fantastisch boek opleveren!! Succes!!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 06 okt 2017 - 17:34

Wat een suler leuk bericht! En wat leuk dat een van mijn favoriete outfits op de cover staat. Heel veel plezier en inspiratie bij het maken van dit boek. Wordt vast heel mooi!

afbeelding van elise1

elise1

vrijdag 06 okt 2017 - 13:26

Erg leuk Josine. Succes hoor!
En sorry dat ik het zeg maar ik vind dat jij op de foto's hierboven veel leuker bent gekleed dan Maxima. Beetje jammer de cover. Ik vond het een truttige jurk.

afbeelding van orchidee

orchidee

maandag 09 okt 2017 - 12:37

Elise1 wanneer je naar de cover van het eerste boek kijkt, begrijp je deze keuze.
En of je deze outfit mooi vindt of niet, Maxima staat stralend op de foto. Zelf vind ik het een uitstekende keuze.

afbeelding van Babs74

Babs74

zondag 08 okt 2017 - 11:20

Iedereen mag zijn mening hebben natuurlijk... maar he bah...waarom zeg je dit nu hier? Josine is trots en blij dat ze dit gaat doen en wil dat delen met ons. Daar ben ik dan weer blij om en nu zeg jij 'beetje jammer de cover'. Is toch niet leuk voor Josine?

@Josine: succes met het boek! Ik heb genoten van jouw eerste boek!

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

zaterdag 07 okt 2017 - 21:30

Bedankt voor de feedback. Ik ben zelf dol op de jurk, ook omdat we het verhaal erachter weten. Maar mocht er tijdens de aankomende staatsbezoeken nog een topfoto worden gemaakt door Patrick van Monarchypress, dan kan er nog gewisseld worden.

afbeelding van pdbakker2546

pdbakker2546

vrijdag 06 okt 2017 - 13:13

!!!.

afbeelding van pdbakker2546

pdbakker2546

vrijdag 06 okt 2017 - 13:12

Dit is leuk nieuws en succes Josine. Ik zal dit boek ook zeker kopen. Het is altijd dat Maxima straalt maar jij straalt ook op de foto en wat staan die oorbellen je leuk .

afbeelding van Magda

Magda

vrijdag 06 okt 2017 - 12:27

Wat leuk, Josine, ik kijk er naar uit. Veel succes met het samenstellen.

afbeelding van Sjanine

Sjanine

vrijdag 06 okt 2017 - 12:25

Hartstikke leuk!! Van harte gefeliciteerd!! Ben erg benieuwd naar de opmaak van het boek!! En super om op deze manier je kennis te bundelen!! Veel succes met de afronding van je product:-)

afbeelding van Margreet

Margreet

vrijdag 06 okt 2017 - 11:17

Josine, geweldig! Gefeliciteerd....en ik bestel hiermee gelijk een exemplaar, ha!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

vrijdag 06 okt 2017 - 11:14

Leuk Leuk! Succes, genoeg stof !

afbeelding van orchidee

orchidee

vrijdag 06 okt 2017 - 09:53

Van harte gefeliciteerd met deze opdracht!
Het zal echter ook heel wat stres geven, om het op tijd klaar te hebben, om de juiste teksten te schrijven, en ga zo maar door. Ik hoop dat je goede correctors hebt, wanneer je nog een niet professionele, maar wel kritische blik wilt, hou ik me aanbevolen.

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

vrijdag 06 okt 2017 - 12:31

Graag! Ik neem contact met je op. Ik zoek ook nog een coupeuse voor wat inhoudelijke vragen. Toevallig een coupeuse in de zaal?

afbeelding van orchidee

orchidee

zaterdag 07 okt 2017 - 13:37

Helaas, ik ben slechts costumiere.

afbeelding van jeannine

jeannine

zaterdag 07 okt 2017 - 14:45

@orchidee Is een coupeuse wat we in Belgie een naaister noemen ,en wat is en doet een costumiere?Is het zoals een kleermaakster die kostums maakt ,kan je er aub iets meer over vertellen .

afbeelding van orchidee

orchidee

zaterdag 07 okt 2017 - 23:04

Jeanine, mijn opleiding tot coupeuse hield in dat ik zelf patronen op maat moest kunnen tekenen, deze op de juiste manier uit de juiste stof kunnen knippen en daarna in elkaar zetten tot een goed passend kledingstuk.
Natuurlijk hield dat ook stofkennis in. De opleiding tot costumière ging nog dieper op deze materie in. Zo leerde je dan ook lingerie maken en modellen tekenen voor mensen met b,v, bredere heupen, of een kromme rug.
Helaas ben ik door omstandigheden niet verder gekomen dan een het eerste jaar van de coupeuse opleiding.

afbeelding van jeannine

jeannine

zondag 08 okt 2017 - 05:49

Dank je Orchidee, nu begrijp ik het beter. Ik heb echt bewondering voor de mensen die dit vak goed kunnen uitvoeren.. Er komt zoveel bij waar je rekening mee moet houden, die mensen weten wat kan met welke stof en wat beter met een ander stofje. Nu ben ik weer helemaal mee. Als de mouwen er verdraaid in staan dat is ook niet goed en gebeurd wel eens heb ik al gezien Proficiat dat je dat eerste jaar dan toch goed gedaan hebt, misschien als je het wil komt er nog wel eens een vervolg maar geniet van de kennis die je nu al hebt.Hier op deze site geniet ik van je comments.

afbeelding van JoJo

JoJo

vrijdag 06 okt 2017 - 09:01

Wat een geweldig nieuws Josine!
Leuk zeg! Powervrouw! Heb echt respect voor jou hoe je het allemaal oppakt.
En wat sta je strálend op de foto!
Wat een mooie cover.. Gaaf!

afbeelding van jeanine68

jeanine68

vrijdag 06 okt 2017 - 06:24

Wat geweldig nieuws, Josine!!
Jou 1e boek vond ik ook geweldig en pak ik nog geregeld om erin te bladeren.
Jou 2e boek zal zeker ook mooi worden.
2 prachtige foto's hierboven! Rood staat jou ook mooi, zeg!
Ik zal het 2e deel ook zeker aanschaffen!

afbeelding van karpathos

karpathos

vrijdag 06 okt 2017 - 04:41

Dit is geweldig nieuws Josine. Succes met het maken van je nieuwe boek.

afbeelding van Merel123

Merel123

vrijdag 06 okt 2017 - 04:08

Vind altijd dat rood maxima erg goed staat, maar jij doet niet voor haar onder.
Wat een mooie foto en dat rood wit doet je stralen.

afbeelding van Helena

Helena

vrijdag 06 okt 2017 - 01:27

Succes Josine en je bent ook een knappe dame op de foto.

afbeelding van Lowie1984

Lowie1984

donderdag 05 okt 2017 - 23:04

Wat super gaaf zeg! Tot mijn grote schaamte weet ik geeneens dat er een 1ste boek. En dat terwijl ik wel een hele trouwe bezoeker ben hier! Excuus!!!
Heel veel succes!!

afbeelding van jeannine

jeannine

donderdag 05 okt 2017 - 22:11

Ik ben heel blij met je 2de boek in aantocht .Het eerste heeft ook heel mooie foto's en neem ik nog dikwijls in de hand ,het ligt op mijn nachtkastje voor als ik te vroeg ga slapen of niet kan slapen.Gefeliciteerd.

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

donderdag 05 okt 2017 - 22:18

Ik krijg gewoon tranen in mijn ogen tijdens het lezen. Dit doet mij echt wat. Dank je wel! Tijdens het schrijven van een boek besef je je niet altijd waar de exemplaren terecht komen en wat ermee wordt gedaan. Ik wens je nog veel lees- en kijkplezier.

afbeelding van Doro

Doro

donderdag 05 okt 2017 - 22:04

Gefeliciteerd Josine! Wat knap!!!

afbeelding van gambetta

gambetta

donderdag 05 okt 2017 - 22:04

Wat leuk voor je!. Heel veel succes!

afbeelding van Suus

Suus

donderdag 05 okt 2017 - 21:19

Superleuk om te lezen Josine! Dat gaat vast een prachtig boek worden. Heel veel succes met het samenstellen. Ik kijk er nu al naar uit.

afbeelding van Suus

Suus

donderdag 05 okt 2017 - 21:19

P.s. Wat een prachtige foto van jou!

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

donderdag 05 okt 2017 - 22:18

Dank je wel!

afbeelding van JAusten

JAusten

donderdag 05 okt 2017 - 21:06

Congratulations Josine ! I am very very happy for you !

afbeelding van Arianne

Arianne

donderdag 05 okt 2017 - 20:57

Was het niet ontzettend moeilijk om een cover foto uit te zoeken? Je hebt een goede keuze gemaakt!

afbeelding van Arianne

Arianne

donderdag 05 okt 2017 - 20:55

Josine, van harte alvast met je tweede boek!! Wat super leuk! O, echt mooi nieuws. Ik sta ook verbaasd over m'n eigen gedachten, want ik dacht laatst nog: 'dat het nooit meer tot een tweede boek is gekomen Josine, bij mij was het allang gaan kriebelen met zoveel kennis op zak.' Had ik toch gelijk... Heel veel succes met het verder samenstellen van het boek!

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

donderdag 05 okt 2017 - 20:37

Ontzettend leuk nieuws! Dan weet ik nu al weer welk boek ik volgend jaar voor mijn verjaardag ga vragen!

afbeelding van Maria

Maria

donderdag 05 okt 2017 - 20:20

Leuk, gefeliciteerd. Mooie dames op mooie foto's hierboven :)

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?