Met meer dan 300 paar schoenen in haar garderobe hoeft Máxima nooit te stressen of ze wel een passend paar kan vinden. Keuzestress lijkt me eerder een reëel probleem, al zou ik wel weten welke schoenen ik graag zou willen dragen: de fantastische pumps van Gianvito Rossi. Maxima heeft ze in drie verschillende kleuren en ook in oktober 2016 kwamen twee hiervan weer tevoorschijn. Maar we beginnen bij het begin: donkerblauwe pumps van Natan. Máxima droeg ze voor het eerst tijdens het staatsbezoek aan Canada, en sindsdien zijn ze een paar keer tevoorschijn gekomen. Vaker hebben we de pumps van Louboutin gezien. Ze zijn te herkennen aan de rode zool: een verwijzing naar roodgelakte nagels, waar ontwerper Christian Louboutin zo van houdt. 

Ik schreef net al iets over de pumps van Gianvito Rossi. Linksonder zie je ze. Máxima droeg ze bij de opening van de tentoonstelling over koningin Anna Pauowna. De bekende Natanpumps met plastic kwamen deze maand ook weer tevoorschijn.

En wie denkt dat Máxima alleen klassieke pumps heeft van Louboutin, heeft het mis. Deze gewaagde peeptoes kwamen in 2016 meermaals tevoorschijn, zoals ook tijdens de VN-reis naar Argentinie. Comfort was zeker niet Máxima's sleutelwoord tijdens deze reis, want ook de rode killerheels van Gianvito Rossi gingen in de koffer mee. 

De bruine pumps van Gianvito Rossi kwamen in oktober 2016 tweemaal in beeld. Tijdens het bezoek aan de Dutch Design Week en het streekbezoek aan Almelo en Noordoost Twente. De zwarte pumps met bescheiden peeptoe vind ik een verrassend ingetogen keuze tussen alle naaldhakken. Ook koninklijke voeten moeten af en toe bijkomen ;-) Het staatsbezoek aan Australie begon Máxima glansrijk met deze goudkleurige slingbacks van Jimmy Choo. Máxima droeg ze eerder tijdens het staatsbanket in Frankrijk en op Bevrijdingsdag. Halverwege de dag ruilde ze echter wel van schoenen, maar ook de goudkleurige pumps va Gianvito Rossi mogen gezien worden! 

Afbeeldingsresultaat voor gianvito site:www.modekoninginmaxima.nl

Het einde van de serie komt langzaam maar zeker in zicht. Ik ben heel benieuwd hoeveel schoenen jullie denken gezien te hebben in 2016 bij Máxima. In de log van november blikken we alleen terug op deze maand, maar in de log over december krijgen jullie alle conclusies voorgeschoteld. Nog even geduld ;)

Foto's met dank aan:

RoyalPhoto.nl 
Screenshots BlauwBloed 
UN Photo
Yvonne van Woudenberg 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

donderdag 29 dec 2016 - 18:30

Oh wat ben ik toch fan van de geweldige schonen. Vraag me af of er niet al wat paren in de verkleedkist zijn beland, want er zitten in de hele collectie vast heel wat gedateerde exemplaren bij.
De prachtige pumps van Gianvito Rossi zijn mijn favorieten. Maar ook de prachtige Natan pumps met de plastic stukken vind ik klassiek mooi. Zelfs de peeptoes vind ik heel erg mooi. Alleen zou ik ze vooral in de zomer dragen.
En ook ik vind het bewonderenswaardig dat ze op die prachtige hoge hakken kan lopen.

afbeelding van Helena

Helena

donderdag 29 dec 2016 - 13:32

Raar he, ik vind die hele hoge hakken ook niet mooi. Vooral als je lang bent staat het vaak echt niet.
Maar misschien willen koninklijke personen overal bovenuit steken, om herkenbaar te zijn.
Maar dat doet Maxima toch al met haar uitstraling. Deze hoge hakken heeft ze niet nodig.

afbeelding van sandy

sandy

woensdag 28 dec 2016 - 22:38

Ik snap echt niet hoe ze op deze hakken loopt! Ik had een paar mooie laarsjes gekocht die hoger waren dan ik gewend was, maar lang niet zo hoog als deze schoenen van Máxima. Mijn enkel begaf het even en ik lag op de grond. Gevolg: gebroken enkel en weken lang uit de running gevolgd door fysio. Nooit meer.. schoenen in de kliko. Ik zag van de zomer bij theehuis Mossel op de Ginkelse Heide een vrouw op de hoge zwarte Louboutins met rode zool lopen! Wat een ordinaire schoenen zeg. Ik kan er niets anders van maken.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

woensdag 28 dec 2016 - 22:00

Helemaal eens met Zara!
maar in die 300 paar schoenen zitten ongetwijfeld wat vaker gedraen exemplaren die niet meer perfect toonbaar zijn. Zelfs Kate kreeg laatst kritiek dat ze suède schoenen weer droeg waar zichtbaar was dat ze eerder zijn gedragen/wat uitgelopen zijn. Dus een koninklijke schoen krijg nauwelijks tijd om lekker te gaan zitten. .

afbeelding van zara

zara

woensdag 28 dec 2016 - 19:34

Die gouden Jimmy Choo's vind ik stiekem het allerleukste! Heerlijk, dat glimmende goud.Wie bedenkt zoiets! Maar ik gun haar die lage zwarte peeptoes van harte, en de G. Rossi's zou ik zelf wel willen hebben!

afbeelding van jeanine68

jeanine68

woensdag 28 dec 2016 - 18:03

WooWW geweldige schoenen!! De schoenen van Gianvito Rossi vind ik echt geweldig. Die wil ik best een poosje lenen.
Maar ook de pumps van Natan vind ik heel mooi.
Als je toch zoveel paar geweldige schoenen tot je beschikking mag hebben.......droom..droom...

afbeelding van karpathos

karpathos

woensdag 28 dec 2016 - 17:10

De camel kleurige Gianvito Rossi pumps vind ik helemaal te gek. Dit type schoen mag ze van mij in meerdere kleuren aanschaffen in 2017.

afbeelding van Margriet76

Margriet76

woensdag 28 dec 2016 - 15:44

Inderdaad Annelie! Heerlijk lijkt me dat!!
Zou maxima dat als jong meisje hebben kunnen denken ooit koningin te worden van een land?! Wow! En 300 paar schoenen! Ik zou zo graag eens een dag in haar kast willen neuzen

afbeelding van Trixedo

Trixedo

woensdag 28 dec 2016 - 14:57

Het was ook een prachtig schoenenjaar ! Alle pumps met spitse tip vind ik (ook letterlijk !) het toppunt van verfijning en chic !!

afbeelding van Carolina

Carolina

woensdag 28 dec 2016 - 13:02

Wow wat een enorme hoeveelheid schoenen, we zullen haar Imelda noemen ;-). Die van Gianvitto Rossi springen er wel uit wat mij betreft. Peeptoes hebben niet mijn voorkeur. Slingbacks vind ik persoonlijk leuker met een kleinere hak.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?