Het einde van het jaar komt in zicht en daarom beginnen we vast met het terugblikken op Máxima's nieuwe tassen van 2018. 

Wie studs zegt, zegt Valentino en inderdaad: Máxima's groene tas met studs komt van het Italiaanse modehuis. We kregen de nieuwe aanschaf voor het eerst te zien in januari 2018 tijdens het bezoek aan het Babyhuis in Dordrecht. 

In februari kregen we tijdens de verjaardag van prinses Beatrix twee nieuwe tassen te zien. Een bordeauxrode Chanel en een donkerbruine van leer en suède. Helaas kwam de twee tas slechts beperkt in beeld, dus ik hoop dat we hem volgend jaar beter te zien krijgen. Hij oogt veelbelovend! 

In maart werden we verrast met een gouden tasje met parkieten-sluiting van Sarah's Bag. Het zou me niet verbazen als het tasje een geschenk is van koningin Rania. De Jordaanse koningin was in maart 2018 namelijk in ons land voor een officieel bezoek en als geschenk wordt er vaak iets van een tasje meegenomen. Op officiele bevestiging hoeven we niet te rekenen, dus het zou natuurlijk ook gewoon een nieuwe aankoop kunnen zijn. 

In oktober kregen we ook nog een tweede tasje van Sarah's Bag te zien. Dit keer een rood exemplaar met een chili-sluiting. 

De collectie van het Italiaanse label Bottega Veneta viel dit jaar ook in de smaak. Naast een beige knot-clutch kregen we ook meermaals een donkergrijze handtas te zien. Het handelsmerk van Bottega Veneta, de vlechttechniek Intreccatio, is bij beide tassen terug te zien. 

Onopvallende clutches in een trendkleur zijn altijd handig, maar dit jaar kregen we slechts twee tasjes uit deze categorie te zien. Een bruine clutch van Hermès en een kobaltblauwe handtas van Natan. 

Foto's: PPE/Nieboer 

 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van JokeGram

JokeGram

vrijdag 14 dec 2018 - 12:55

Zo zie je maar! Ieder heeft zijn eigen prioriteit waar je je geld aan wil/kan besteden. Wel leuk om te lezen waar ieders voorkeur naar uitgaat. Ik ben echt niet afgunstig op de kleding, schoenen, tassen en juwelen van Maxima en anderen, maar wel op haar reizen overal heen. Naar reizen gaat een hele grote hap uit ons potje heen. En Josine, wij investeren in goede reistassen! Hihi

afbeelding van JokeGram

JokeGram

vrijdag 14 dec 2018 - 12:54

Zo zie je maar! Ieder heeft zijn eigen priorieteit waar je je geld aan wil/kan besteden. Wel leuk om te lezen waar ieders voorkeur naar uitgaat. Ik ben echt niet afgunstig op de kleding, schoenen, tassen en juwelen van Maxima en anderen, maar wel op haar reizen overal heen. Naar reizen gaat een hele grote hap uit ons potje heen. En Josine, wij investeren in goede reistassen! Hihi

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 14 dec 2018 - 13:08

Ja, dat is dan wel net zo handig! ;-) Ik wil graag nog investeren in een mooie cowboybag-verzorgingstas voor als de baby in maart geboren wordt. Die tassen zijn zo mooi! Alleen weet ik dit keer niet wat het wordt, dus nu weet ik niet zo goed welke kleur. Ik heb mijn zwarte kinderwagen aan de gastouder gegeven en zelf een nieuwe grijze gekocht, die na deze keer allebei naar het asielzoekerscentrum gaan. Dat praat mn schuldgevoel dan weer goed ;) Maar bij grijs kan gelukkig zowel roze als blauw.

afbeelding van gambetta

gambetta

vrijdag 14 dec 2018 - 19:04

Ik vind het altijd zo grappig om te lezen als iemand het over de ongeboren baby heeft: ' ik weet nog niet wat het wordt'. Dat lees ik nu ook, en je hoort het veel. Ik denk dan: ja maar.... het 'is al wat'; het is al een jongen of meisje, alleen houdt hij of zij zich nog even schuil tot de geboorte. Ik heb lang op een verloskunde afdeling gewerkt en de eerste vraag die familie of anderen stelden als de ouders de geboorte doorgaven was: 'en....wat is het geworden'? Maar ja, het was al negen maanden wat.
Gewoon grappig vind ik het.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 14 dec 2018 - 10:47

Ik zou mijn geld echt nooit uitgeven aan een dure vakantie, maar van nieuwe pumps of een nieuwe tas word ik echt ontzettend blij. Dat is voor mij echt een geluksmomentje. En ik gebruik mijn tassen dagelijks, dus langer dan een paar maanden gaan ze echt niet mee. Ik had begin dit jaar een nieuwe tas gekocht van Valentino (wel uit het goedkopere segment hoor), maar die was na drie maanden echt niet meer mooi. Maar ik hang mn tassen aan mn stuur als ik Lieke met de fiets naar school breng, ik stop er drinkbekers in die weleens lekken en vanwege mijn medicijnen zal ik ook nooit zonder tas de deur uit gaan. Dus ik vind dat ik met 9 tassen in het jaar echt niet gek zou doen.

afbeelding van Merel

Merel

maandag 17 dec 2018 - 08:05

Au, drie maanden doen met een Valentino tas? Ik klink als mijn moeder, wellicht ook jouw moeder, ik weet het, maar je moet natuurlijk wel beetje zuinig op je spullen zijn... Ik kan je een fietsmand of -tas aanraden voor je handtas, dan blijft die een stuk langer mooi (spreek uit ervaring). Ik vind juist duurdere tassen van beter leer langer meegaan omdat het leer mooier wordt van gebruik, en je ze goed kan onderhouden. Ik vind het heerlijk als mijn spullen doorleefd zijn/raken en een leven lang mee gaan (mijn Rimowa trolley, filson fieldbag, Northface Duffel, en mijn dikke leren werktassen zonder logo). Waren stevige uitgaven, zeker, maar gaan al >20 jaar mee en kunnen denk ik ooit door worden gegeven aan de volgende generatie. Sterker nog: de filson was van mijn oom.

Als je gelukkig(er) wil worden is het trouwens aan te raden je geld aan ervaringen uit te geven en niet aan spullen. Stond dit weekend ook leuk interview over in de Volkskrant: https://www.volkskrant.nl/a-be96e0ff

afbeelding van Celeste

Celeste

donderdag 13 dec 2018 - 21:29

Luisje 61
Met die 8 tassen uit het hoogste segment, lees duur ;-0 bedoelde ik het totále aantal in mijn kast.
Daarvan is er 1 al 20 jaar en als nieuw. Kwaliteit wínt de strijd.
Jij schreef, als je het geld hebt lekker doen.
Dát is nu juist mijn punt!
Zónder het geweten van MKM te willen zijn pleitte ik ervoor om het juist ook dan níet te doen.
En dat meen ik zeer serieus ;-))

afbeelding van Sjanine

Sjanine

donderdag 13 dec 2018 - 19:09

Wat een heb-zucht hier :-p
Moet je het woord heb of hebben is optellen in deze log.. ;-)
Ja hoor ik koop ook wel eens een tas maar meestal 1 per seizoen in een makkelijke kleur..
Maar vooral uit praktisch oogpunt.. moet je onverwachts weg, dan moet je de hele inhoud van je tas nog overhevelen..

afbeelding van Lina

Lina

donderdag 13 dec 2018 - 19:31

1 per seizoen is 4 per jaar dus ;-) Dat is meer dan de meeste kopen ;-)

afbeelding van Margreet

Margreet

donderdag 13 dec 2018 - 19:47

Welke meesten? De upper few? (Geen kritiek op jouw bericht, Lina.) Denk niet dat de gemiddelde (Nederlandse) vrouw zich vier tassen per jaar kan veroorloven.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 13 dec 2018 - 23:55

Dat denk ik ook, dat de gemiddelde Nederlandse vrouw geen 4 tassen per jaar koopt. En zeker niet allemaal bij Mulberry ed. Overigens geen kritiek op degenen die dat wel doen hoor, dat is ieders eigen keus, wat mij betreft!

afbeelding van Lina

Lina

donderdag 13 dec 2018 - 20:11

Ik reageerde op het bericht van Sjanine. Die schreef, ik koop ook wel “eens” een tas maar meestal 1 per seizoen.
Daarom schreef ik, 1 per seizoen is 4 per jaar, en dat is meer dan de meeste zullen kopen.

En dan had ik het eigenlijk niet eens over geld want op de markt kan je best mooie tassen kopen voor 10 tot 25 euro. Niet van leer dan natuurlijk.

afbeelding van Sjanine

Sjanine

donderdag 13 dec 2018 - 23:02

Haha ik bedoel 2 per jaar.. In Nederland kennen we alleen nog maar winter en zomer heb ik het idee met deze weersomstandigheden.. ;-)

afbeelding van Luisje61

Luisje61

donderdag 13 dec 2018 - 19:27

Nou , ik geloof dat onze verhalen over de tassen niets met hebzucht te maken hadden. We “ vertelden” elkaar alleen
Eigenlijk dat we ook zo,n plezier hebben aan iets moois als een nieuwe tas. Volgens mij werken we allemaal hard, en al doe je dat niet en heb je het geld , lekker doen.
Niet te serieus doen nu, dat moet in het gewone leven ook al......!

afbeelding van Frederike

Frederike

donderdag 13 dec 2018 - 21:59

Mee eens! Het is een unicum gisteren en vandaag, dat we als MKM-ers, los van Máxima, zo persoonlijk ‘losgaan’ over een typisch vrouwending als tassen. Hartstikke leuk toch voor een keer! En als Josine weer nieuws over onze koningin plaatst is dit weer over en gaan we weer over tot de orde van de dag.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 13 dec 2018 - 23:53

Dat is zeker leuk, en vooral ook omdat het in gezellige sfeer gaat.

Anderzijds zijn er genoeg mensen die meelezen die het geld voor zulke tassen niet (over) hebben, maar het gewoon met een Van Haren tas doen, en een nieuwe kopen als die stuk is. Zo doe ik het meestal. Ook niets mis mee denk ik dan. Als je maar een tas hebt, toch? Ik heb liever meer kleding en 1 tas voor daags en 1 tas voor het net, en dat is het dan wel. Een paar die niet versleten zijn liggen nog in de kast, en die komen er ook eigenlijk niet uit. Al die zooi overhevelen is inderdaad niets voor mij ;). Oftwel: ik wil best graag een leuke tas, maar 1 vind ik genoeg voor dagelijks gebruik. En echt geen dure, jammer van mijn geld, besteed ik liever aan andere dingen voor mn gezin.

afbeelding van Margreet

Margreet

donderdag 13 dec 2018 - 23:03

Ja Frederike, vind ik ook heel leuk! Wat anekdotes tussendoor zijn nooit weg! Heel verrassend ook, om zo wat meer persoonlijke "dingen" te lezen.

afbeelding van elise1

elise1

donderdag 13 dec 2018 - 18:38

Nieuwe schoenen, nieuwe tassen, nieuwe sieraden. Meer, meer, meer. Alsof er niks meer in de kast ligt. Zou ze wel eens nadenken over duurzaamheid en milieu in relatie tot haar persoonlijke aankopen? Ik begrijp best dat je als Koningin goed voor de dag moet komen en dat je een ander uitgavenpatroon hebt dan de gemiddelde Nederlandse vrouw. Maar een beetje consuminderen kan ook voor Maxima geen kwaad.

afbeelding van Margreet

Margreet

donderdag 13 dec 2018 - 18:03

Ik heb maar één tas.... Een heel mooie tas, dat wel! O ja, en een klein zwartje, voor het theater ofzo. Zit blijkbaar niet in mijn genen, die tassenliefde. Nou ja, dan mis je toch ook niks?
Deze "discussie" is wel vermakelijk! Ik val bijna van mijn stoel als ik lees hóeveel tassen jullie kopen/hebben!
Ik zit te veel met mijn belaarsde voeten in de modder (moestuin), of met mijn gewone schoenen achter de ezel (schilderen) of met mijn sokkenvoeten in de stoel (lezen) om echt mooie schoenen e.d. te dragen.
Ben met pensioen dus ik hoef in die zin niet meer representatief te zijn. Moest ik altijd wel.
Mijn man heeft veel meer mooie kleren en schoenen dan ik. Haha. Heb ik nooit zo bij stilgestaan....
Heb voor de kerst toch een jurkje gekocht. Staat super! Ik ben klein en tenger dus eigenlijk staat bijna alles me wel.
Maar die Hermés tas, wat is díe mooi!

afbeelding van Henny

Henny

donderdag 13 dec 2018 - 19:15

Hoi Margreet,
Is toch prima als je er tevreden mee bent. Wat je niet kent of niet wenst, mis je ook niet. Tevredenheid is een grote schat. Ik heb zelf veel opgeruimd en kies niet meer voor een uitpuilende kast. En ik heb nog genoeg om er leuk, modieus en verzorgd uit te zien. Goed is goed. Als je wat ouder wordt ben je eerder verzadigd en heb je, denk ik, minder behoefte aan (te) veel spullen. Ik werk in een stad en zie daardoor veel mooie dingen. Ik kan het goed voor bij lopen. Voel me dan ook trots dat ik de verleiding heb kunnen weerstaan.

afbeelding van Elles

Elles

donderdag 13 dec 2018 - 16:59

Het is aan mij niet besteed die hele tassendiscussie,maar ga gerust je gang.

afbeelding van Henny

Henny

donderdag 13 dec 2018 - 16:12

Een tijd geleden wat tassen, schoenen en kleding weggegeven, c.q. gedoneerd. Het is heerlijk om een paar keer per jaar je kledingkast eens uit te mesten. Ik vind de lente en de herfst hiervoor de geschikte momenten. Op die manier blijft het georganiseerd en overzichtelijk. Bovendien geeft het ook rust in je hoofd en een ultiem gevoel. Ook niet geheel onbelangrijk. We moeten tenslotte al zoveel. Ik wil trouwens ook niet doorslaan in het willen hebben van allerlei spullen.
Na mijn kast uitgemest te hebben blijft er toch nog voldoende over aan allerlei items. Het gaat n.l. niet om het aantal stuks in je kast; ik ga zelf liever voor goede basis stukken en kwaliteit, aangevuld met trendy stukken. Hiermee kun je een ingetogen maar sprankelende stijl creëren, waarbij een mooi en duur item afgezwakt wordt door een eenvoudige basic of een grappig detail.
Daarom spreekt mij het Parijse chic en het winkelen als een Parisienne enorm aan. Het boek van Caroline de Maigret (how to be a Parisienne) is erg inspirerend en tevens vermakelijk. Het is geschreven met de nodige zelfspot. Het geeft je ook een kijkje in het leven van een Parisienne.
Er is een soortgelijk boek (stijlgids) van de Franse stijlicoon en voormalig model Inès de la Fressange. (Nog niet gelezen).
Je kunt er toch als een Parisienne uitzien, zonder in Parijs te wonen.

afbeelding van Adeline

Adeline

donderdag 13 dec 2018 - 19:46

Hi Henny, ga vooral het boek van Ines lezen, ik vind 't een aanrader! Heb de tassenconversatie met plezier gevolgd, maar sta er een beetje naast en dat is helemaal niet erg. Ben nooit zo'n tassenmens geweest. Ik bezit een 15 jaar oude middelgrote leren rugzak van Fred de la B. waar ik gemakkelijk mee kan reizen voor een lang weekend Frankrijk-Holland vv. Ben voorts een goede klant geweest van o.a. de fa. Pauw, kocht veel mooie en stijlvolle kleding ivm mijn toenmalige functie maar het hoeft sinds een paar jaar niet meer. Dat heeft zo z'n voordelen, het leven heeft vele andere gelukkig makende kanten die ik mag ondervinden!

afbeelding van zara

zara

donderdag 13 dec 2018 - 14:56

Heerlijke discussie! Negen tassen in één jaar tijd is niet gigantisch veel, zeker als je bedenkt dat er waarschijnlijk sowieso een geschenk bij zit (parkietenclutch). En de kartonachtige blauwe Natan hoort zo te zien als gratis 'twee-voor-de-prijs-van-een' item bij de kobaltblauwe outfit, dus daarmee komt het totaal al op zeven...;-)
Die leuke stoere Hermés clutch vind ik een geweldige koop; hij past heel goed bij Máxima, en je kunt 'm fantastisch combineren. Zelf zou ik gaan voor de groene Valentino, of de parkieten- of chiliclutch! Doorgestikte 'plastic-look' Chanel tassen vind ik totaal niet aantrekkelijk, maar die liggen gelukkig ook volledig buiten mijn tassen-budget, dus dat komt goed uit!

afbeelding van Celeste

Celeste

donderdag 13 dec 2018 - 14:07

Hoewel ik over een zee aan kastruimte beschik ga ik voor kwaliteit en niet voor kwantiteit. Mijn tassen komen uit het hoogste segment , zijn tijdloos, en worden er eigenlijk alleen maar mooier op.
8 stuks zijn voor mij echt de Max.

Ik vind het dan ook absurd hoe hier zo "makkelijk" over het aantal tassen wordt gesproken.
Eerst wilde ik Maxima buiten beschouwing laten. Maar waarom ook niet voor haar:" Moet nu álles, wat kán?
Het is een kritisch geluid, maar denk er eens over na. Het is voor een particulier níet gewoon. Ik zie het als verspilling van het grote voorrecht dat ons is geschonken in de vorm van geld.

afbeelding van Carolina

Carolina

donderdag 13 dec 2018 - 19:37

Volledig mee eens Celeste.

afbeelding van Luisje61

Luisje61

donderdag 13 dec 2018 - 18:43

“8 tassen uit het hoogste segment” . Is voor niet iedereen normaal hoor.
Lucky girl, jij doet denk ik ook “alles wat kan”
Maakt mij niet uit hoor, iedereen spendeert wat ie kan...

afbeelding van gambetta

gambetta

donderdag 13 dec 2018 - 15:23

He, he, hier ben ik het volkomen mee eens. Heb de discussie gevolgd en verbaasde me iedere keer weer. Het gemak waarmee het normaal gevonden wordt hoeveel tassen per jaar er door diverse personen (incl Máxima) gekocht worden. De zin: 'Moet nu álles wat kan?' is mij uit het hart gegrepen. Waarom zou je hier niet kritisch over mogen zijn Celeste?

afbeelding van Celeste

Celeste

donderdag 13 dec 2018 - 21:33

Inderdaad, Gambetta, waarom niet?

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

donderdag 13 dec 2018 - 13:39

Het leuke van nieuwe tassen vind ik dat anderen ze duur in schatten en jij ze voor een prikkie heb gekocht...

afbeelding van Jens

Jens

donderdag 13 dec 2018 - 13:58

Eeeeh, tegen mijn huisgenoten vertel ik wel eens het omgekeerde...

afbeelding van JokeGram

JokeGram

donderdag 13 dec 2018 - 12:33

Wat leuk om dit allemaal te lezen. En wat leuk dat je zo van een tas kan genieten en koesteren! Ikzelf heb niets met tassen, ik heb er 1....al jaren van Fred de la Bretoniere. Een beige ;-). Altijd goed. Ooit bij het huwelijk van mijn zoon een mooie bruine clutch gekocht maar die is daarna nooit meer uit de la gekomen. Ik kijk wel heel verlekkerd naar al die mooie tassen, maar kopen voor mijzelf, nee.

afbeelding van xlong

xlong

donderdag 13 dec 2018 - 10:49

Haha Merel, dat kan ik ook doen. volgens mijn gezin heb ik een tassentic. Ik vind het inderdaad leuk een bijpassende tas bij een outfit te hebben, met schoenen lukt dat niet door mijn moeilijke schoenmaat (43 en heel smal). Maar zoveel heb ik niet eens, een rood leren tasje, een donkerblauwe lak, een klassieke leren zwarte en een kleine grijze met crocoprint met beugelsluiting voor als we naar theater gaan of zoiets. Heb nooit de gelegenheid avondkleding te dragen dus clutches heb ik niet. Ben nog op zoek naar een mooie leren cognac of camel tas, die ik voor werk kan gebruiken maar ook privé, dus niet zo'n echte werktas. Iemand een tip?

afbeelding van Carolina

Carolina

donderdag 13 dec 2018 - 12:02

Geen tassentip, maar een schoenentip: Haspels in Deventer maakt prachtige damesschoenen met de hand op maat, ze zitten perfect en je kunt precies vertellen hoe je de schoenen wilt. Kostbaar, maar dan heb je ook wat.

afbeelding van Jens

Jens

donderdag 13 dec 2018 - 10:52

De Bijenkorf heeft altijd een ruime keuze. Wachten op de uitverkoop en je slag slaan.
En een clutch kan ook prima bij een vrijetijdslook: spijkerbroek, hak, colbert en dan een kekke clutch.

afbeelding van Suus

Suus

donderdag 13 dec 2018 - 10:09

Deze log is echt niet goed voor mijn portemonnee. Wil meteen tassen kopen en ben het internet al aan het afstruinen. Leuk onderwerp, geniet ervan ieders reactie lezen.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

woensdag 12 dec 2018 - 23:31

hoe leuk dit onderwerp!
ik heb deze week 7 tassen gedoneerd voor een veiling voor een goed doel.
En dit jaar maar 1-tje als verjaardagscadeau gekregen. Een zwarte Mulberry, zo'n pukkie die Kate heeft. Zelf is ze inmiddels overgestapt op een ander merk.....
Ik vind de Valentino van Maxima een beheerste versie. Hij mag van mij afstappen van die nageltjes. En die Hermes is ook heel beheerst.
En ik vind mijzelf eigenlijk ook wel erg beheerst....overdreven beheerst...maar het is nog niet het einde van t jaar :)

afbeelding van Doro

Doro

donderdag 13 dec 2018 - 08:41

heel beheerst maar wel direct een goede aanschaf die mulberry

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

woensdag 12 dec 2018 - 22:40

Dat grijze vlechttasje vind ik toch wel erg mooi. Net zoals de Hermes en die donkerbruine ziet er ook veel belovend uit. Parkieten en Chili zijn niet mijn ding, net zoals ik Chanel en Natan ook niet geweldig vind. Tassen zijn voor haar een sieraad terwijl het voor mij een gebruiksartikel is en sieraden maken en breken haar outfit dus dat ze er veel heeft, vind ik gezien haar functie en verplichtingen niet zo heel gek. Dus ik ben blij met mijn grijze Cowboysbag en een zwart tasje van Kipling :-) ik wil alleen nog wat in een lichtere kleur, zand of beige, voor de zomer. Misschien volgend jaar eens voor gaan kijken.

afbeelding van Margot van de poelepetaten

Margot van de p...

woensdag 12 dec 2018 - 22:10

Leuk Doro,
ik moet van mezelf ook altijd tellen om me te beperken of het nu om jurkjes, schoenen of tassen gaat. Het kan goed werken zo van hoeveel zwarte jurkjes heb je al. Maar ook niet. Bretonniere had afgelopen seizoen een prachtige kleur olijfgroen in tasjes en schoenen/ laarsjes. Bij de uitverkoop vond ik dat ik er erg recht op had, maar ja ik had geen olijfgroene kleding die mij volg. mij ook niet staat dus heb ik met spijt afscheid genomen.

afbeelding van Jens

Jens

woensdag 12 dec 2018 - 23:06

Zwarte jurkjes tellen, heeeeeel herkenbaar!

afbeelding van Lina

Lina

woensdag 12 dec 2018 - 23:01

Maar een olijfgroen tasje of schoenen had je dan toch bij een zwart jurkje kunnen dragen?

afbeelding van Frederike

Frederike

woensdag 12 dec 2018 - 22:17

Hahaha, bedankt voor jullie tips en wat een heerlijke discussie vandaag!

afbeelding van Doro

Doro

woensdag 12 dec 2018 - 21:22

Ik heb net ook even geteld... 22 tassen dit jaar..... dat is wel heel erg. Heb spijt dar ik geteld heb want jk zag vanmiddag nog een leuke tas. Kan natuurlijk ook denken: 22... maak er dan 25 van
.eerlijkheid gebied te zeggen dar ik heel veel op reis ben en dan veel leuks zie en ook veel in Azië... daar is alles betaalbaarder.
Mijn favorieten: mijn Mulberry lilly en bayswater

afbeelding van Luisje61

Luisje61

woensdag 12 dec 2018 - 23:04

Trouwens mijn 25jr oude bruine mulberry schoudertas is in Engeland door Mulb weer prachtig opgelapt! Kan weer 25 jaar mee;).

afbeelding van Doro

Doro

woensdag 12 dec 2018 - 23:23

Wat goed, ja dat moet ik ook eens doen!

afbeelding van Luisje61

Luisje61

woensdag 12 dec 2018 - 21:37

Ooh wat leuk deze kletspraat over tassen !
Doro mijn favorieten zijn ook Bayswater en de Lilly

afbeelding van Doro

Doro

donderdag 13 dec 2018 - 08:42

Wat leuk! Welke kleur heb jij?
Ik heb een cognac en een bordeaux lilly, en een donkergroene en en oud roze (bij Mulberry is dat een stevige kleur oud roze niet heel pastel) Bayswater.
Heb ook een Roxanne, die is ook wel heel stoer vind ik.
Maar coach vind ik ook een supermerk.
En heb ook heus goedkopere tassen hoor

afbeelding van Suus

Suus

woensdag 12 dec 2018 - 20:15

Oh, wat zou ik de chilipeper graag hebben! Geweldig chique met een knipoog, ik hou ervan. Ik koop hooguit een tas per jaar vermoed ik. Wisselen vind ik ook zo’n gedoe. Ik koop wel altijd een leren tas, dus ze blijven lang mooi. Evengoed vind ik negen nieuwe exemplaren voor een dame als Maxima niet veel.

afbeelding van Frederike

Frederike

woensdag 12 dec 2018 - 19:53

Negen tassen in 1 jaar voor Máxima vind ik niet teveel. Ook tassen zijn aan mode onderhevig en slijten. En hoe leuk is het om bij een mooie outfit een goed matchende tas te hebben! Ik vind álle getoonde tassen van Máxima leuk, elk op zijn eigen manier. Tassen maken een outfit af, net als mooie schoenen. Ik heb niet zulke dure tassen maar wél leuke/mooie/matchende/vrolijke in veel kleuren (ook bijv. kobaltblauw en fuchsia) Ik heb er twee met losse vlinders er op, ( 1 in wit voor de zomer en 1 in zwart voor de winter), ik heb ze veel gebruikt en ze zijn na vijf jaar echt versleten. Ben nu op zoek naar een mooie nieuwe zwarte, leuk om overal goed op te letten en ik heb geen haast. Heeft iemand een goede tip? Moet om de schouder kunnen, goed binnenwerk met zakjes/ritsen, voor dagelijks gebruik en ‘vormvast’ ( wel Bretonière voor schoenen, maar niet voor tassen haha).

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?