Het eerste werkseizoen van 2018 zit er alweer op. In deze blog blikken we terug op Máxima's nieuwe hoeden van 2018. 

1. Groen is de lievelingskleur van Máxima. Dat blijkt ook wel uit het overzicht in deze blog. Van de zes nieuwe hoeden zijn er maar liefst 3 (of met een beetje sjoemelen 4) groen. Het model van hoed nummer 1 wordt ook wel omschreven als een relevé: een hoed met een opwaarste rand aan de voorzijde en een neerwaartse rand aan de achterzijde. Ontwerper: Fabienne Delvigne. 
2. Fedora's zijn de laatste jaren erg in trek bij Máxima. Deze vilten versie komt -uiteraard- uit het atelier van Fabienne Delvigne. 
3. Tussen alle breedgerande hoeden is deze gouden haardecoratie een soort baken van bescheidenheid en rust. Ik zou hem graag nog eens terug zien met een mooi opgestoken kapsel. 

4. Een breedgerande hoed hoeft natuurlijk geen relevé te zijn. In Luxemburg weet Máxima te verrassen met een nieuwe capeline van mosgroen vilt. Ontwerper: Fabienne Delvigne. 

5. In mei 2018 dacht ik nog dat Máxima mij nooit meer zou kunnen verrassen met een relevé, maar toen ik deze groene variant zag, werd ik op slag helemaal verliefd. Wat een mooie kleur! 
6. Op de Antillen wist de koningin nogmaals te verrassen. Ditmaal met een capeline met gerafelde rand in een prachtige blauw/grijze/groene kleur. Als ik een favoriet moet kiezen, gaat mijn voorkeur uit naar deze hoed. 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Mary

Mary

vrijdag 27 jul 2018 - 09:21

De fedora (2) vind ik mooi. Hou van fedora's. Outfit in Luxemburg (4) ook prachtig mede dankzij deze prachtige hoed. En de geweldige zomerse hoed van 6... die kleuren ... prachtig en dan ook in zo'n geweldig model. Juiste hoed, bij de juiste jurk, op de juiste plek incl. goed opgestoken haar en prachtige oorbellen.
Haar accessoire van 3: misschien mooi met ander kapsel en andere kleding.

afbeelding van WA

WA

donderdag 26 jul 2018 - 16:24

4, 5 en 6 vind ik eigenlijk alle-3 mooi. Ook in combinatie met de kleding die ze draagt.
Waarbij ik 6 wel dé topper vind. Helemaal Maxima!

afbeelding van jeannine

jeannine

donderdag 26 jul 2018 - 15:17

ik hou het meest van hoed nr 6 voor de zomer althans , fris kleurtje mooi , van mij mag Maxima nieuw kopen , dan hebben wij stof om over te praten ,als ze herdraagt vind ik dat het geld naar een goed doel moet gaan zowel voor mens plant of dier alsook wetenschap onderzoek en dat het mag vermeld worden hoeveel naar welk doel en de reden is spaarzaam op nieuwe kledingaankopen of wil ik teveel ?

afbeelding van Mary

Mary

vrijdag 27 jul 2018 - 09:16

Het lijkt me inderdaad dat je teveel wil. En dan krijg je weer discussie over hoeveel ze wat geeft aan wie en is dan ook nog eens van belastinggeld. Evt. giften zullen naar mijn verwachting gegeven worden uit persoonlijke middelen. Hoe ze dat doen weet ik alleen niet. Met de collectebus kom je denk niet bij de deur. En rechtstreeks geld overmaken... staat daar opeens W.A. van Oranje op bankafschrift van je goede doel incl. zijn IBAN nummer.

afbeelding van Meike

Meike

donderdag 26 jul 2018 - 12:29

Allemaal prachtige hoeden dit keer. De haarband zegt me niet zo veel.

Ik snap die discussie niet zo goed. Waarom moet het duurzamer? Geld heeft ze toch genoeg, wellicht geeft ze ook veel geld aan goede doelen en dergelijke. Daar kunnen wij niet achter kijken. En ze zorgt voor omzet, werk en ze is een visitekaartje. Ik geloof dat zij heus wel een reden heeft waarom ze sommige dingen niet herdraagt. Dus ik zie het probleem echt niet..

afbeelding van Jrn

Jrn

donderdag 26 jul 2018 - 10:31

De mooiste: hoed nr. 6, lekker glamoureus.
De gouden haardecoratie (mooi!) zou het goed doen bij een folkloristisch getinte outfit (zo'n geborduurde Griekse / Oekraiense jurk). Ik krijg hier een dansen-rondom-de-midzomernachtboom-gevoel bij.

afbeelding van Helena

Helena

donderdag 26 jul 2018 - 08:17

Die mosgroene bij dat geel, Prachtig.

afbeelding van Cathelijne-Victoria

Cathelijne-Victoria

woensdag 25 jul 2018 - 22:49

Ik vind de haarband eigenlijk best leuk, zou het graag zien zoals je dat bij de klassieke oudheid voorstelt: met opgestoken haar. Diademen staan over het algemeen ook mooier bij opgestoken kapsels. Ik ben heel benieuwd hoe dat Maxima zal staan, met de juiste jurk denk ik eigenlijk dat het een prachtig plaatje kan zijn.

afbeelding van Magda

Magda

woensdag 25 jul 2018 - 22:19

Vroeger had je van die kartonnen aankleedpoppen. Ik knipte dan allerlei kleding uit en vouwde die om de pop. Misschien moeten we dat ook eens met een Máxima-aankleedpop doen. Dan kunnen wij zelf combinaties maken van al haar kleding. Haha
Maar misschien is er een computer programma waar dat ook mee kan. ;)

afbeelding van Jantje R

Jantje R

woensdag 25 jul 2018 - 18:34

De hoeden staan Maxima fantastisch. Maar dat gouden ding/haarband is werkelijk vreselijk. Het is meer iets voor een heel jong meisje. Ik hoop dat ze het gauw weg doet.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

woensdag 25 jul 2018 - 19:24

Nou, wegdoen hoeft niet, maar aan een van haar dochters geven, is mijns inziens ook prima!

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

woensdag 25 jul 2018 - 20:27

Hmmm ik zou die haarband mijn 8-jarige dochter geven voor de carnaval... :-)

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

woensdag 25 jul 2018 - 20:26

Hmmm ik zou die haarband mijn 8-jarige dochter geven voor de carnaval... :-)

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

woensdag 25 jul 2018 - 20:26

Hmmm ik zou die haarband mijn 8-jarige dochter geven voor de carnaval... :-)

afbeelding van Frederike

Frederike

woensdag 25 jul 2018 - 18:08

Vergeleken met de uitbundige en rijk gedecoreerde hoeden van haar schoonmoeder houdt Máxima het betrekkelijk eenvoudig. Niet zo rijk gedecoreerd, meestal in 1 tint. Ik vind beide stijlen mooi, ik houd sowieso van hoeden, draag ze zelf ook graag (maar niet zulke grote exemplaren als Máxima natuurlijk). Ik moest nog even terugdenken aan de expositie, vorig jaar, in Paleis Het Loo met de hoeden van Beatrix, van zo dichtbij kon je goed zien hoe verfijnd vakwerk deze hoeden zijn. Hoeden zitten in de winter een stuk beter en houden je haar beter in model (het wordt niet statisch van een hoed) dan mutsen en het is bij uitstek een item om je stijl en persoonlijkheid mee te onderstrepen. Bij je eerste hoed(je) moet je even een drempel over, want weinig mensen dragen een hoed, dus je valt op. Maar veel mensen zeggen dan hoe leuk ze het vinden, dus dat helpt. In tegenstelling tot de meeste MKM reageerders vind ik hoed nr. 6 het minst geslaagd. Hij staat haar wel, maar ik houd niet van een rafelrand. De rest is allemaal goed gekozen bij de outfits, ja ook het diadeemachtige exemplaar, die het losse haar fijn uit het gezicht houdt.

afbeelding van Catharina Afra

Catharina Afra

woensdag 25 jul 2018 - 17:26

Wat een mooi overzicht weer! 4,5,6 zijn mijn favoriet! 3 zou ik ook graag in de
herkansing willen zien met opgestoken haar en bijvoorbeeld het groene kanten
jurkje van Dolce en Gabbana.

afbeelding van Babs74

Babs74

donderdag 26 jul 2018 - 21:00

Nummer 6: wauw!!!!! Erg mooi!!!!

Die gouden haarband maar gauw vergeten.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

woensdag 25 jul 2018 - 14:28

Leuk deze overzichten, Josine!!
Ga zo door, zou ik zeggen!

Alleen de gouden bloemetjes haarband vind ik niet zo geweldig in dit overzicht.
De rest van deze hoeden, mooi, mooi!
En dan is voor mij nr. 5 de koploper!

afbeelding van gambetta

gambetta

woensdag 25 jul 2018 - 12:49

nr. 4 is weer even wat anders; mooie combinatie samen met de jurk. Voor mij zou er één speld weg mogen en mag de hoed gewoon recht op haar hoofd staan i.p.v. nu scheef. Dat vind ik dan weer jammer en afbreuk doen aan het geheel.

afbeelding van Merel

Merel

woensdag 25 jul 2018 - 09:54

Afgezien van het goudkleurige aluhoedje vind ik alle hoeden mooi. Zelfs de steken (aka relevé). Mijn lichte antipathie voor de schuiten komt, nu ik dit overzicht zie, denk ik meer door de combinatie van veel zwaarogende wollige vilt met een glimmende jurk dan door het gevaarte zelf. Zou ze graag eens gecombineerd zien met een mantel, of een broekpak. Misschien ben ik dan wel overstag. Idem voor de fedora’s (al vind ik die qua model superieur aan de steek), en capeline. Maar ver, ver, zeemijlenver aan top staat het zeeschuimgroene benedenwindse doch bovenmatige ‘geef mij nu een bijpassende zeeschuimgroene bikini, pina colada, en ligbed met uitzicht op zee’ hoofddeksel. Dat is geen hoed, dat is een verhaal.

afbeelding van Margreet

Margreet

donderdag 26 jul 2018 - 23:12

Hallo Merel, dat klopt, geen hoed, een verhaal...
Wij stonden vorig jaar buiten, bij Cluanie Inn, richting Skye, Schotland, naar de lucht te kijken. We keken omhoog en het was net alsof iemand met een grote bezem van wilgentenen de blauwe lucht stond te vegen. Allemaal strepen door de prachtige blauw/grijze/groene lucht....een plaatje!
Daar doet deze hoed mij aan denken. Een ander verhaal maar óók een verhaal. Leuk!

afbeelding van Merel

Merel

vrijdag 27 jul 2018 - 07:53

Mooi! Heerlijk toch, vrij visueel associeren. Ik vind haar met die hoed echt een filmster, of eigenlijk, ik zou een film om die hoed kunnen verzinnen.

afbeelding van Jens

Jens

woensdag 25 jul 2018 - 09:36

Nummer 6 met stip op 1, daarna de fedora. Wat mij betreft in alle kleuren en maten.
De gouden haardecoratie vind ik wel des Maxima's maar dan bij een zwarte avondjapon of -jumpsuit.

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

woensdag 25 jul 2018 - 09:00

Het gouden frutselgevalletje (3) was m.i. een misser. Dat is meer is voor haar dochters, of voor gebruik in een Grieks toneelstuk. Nr 4 vind ik een unifentified object (ufo), raar model en net die anderen veels te groot met die rand, zakt zowat over de oren.
Nr6 vind uitermate geschikt voor warme landen leuke grote flaphoed met franjes. Ja heel leuke hoed en prachtige kleur!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 24 jul 2018 - 23:30

Ik krijg altijd zin bij t zien van deze schitterende hoeden om zelf 1 te gaan kopen. Jammer dat in Nederland zo weinig een hoed wordt gedragen. Ik was vandaag in Münster en zag daar 2 hoedenwinkels! . Niet dat je ze in t straatbeeld ziet ...
Ik vind alle hoeden uit t overzicht mooi. Nr 6 als verrassende hoed. De haarband ..kan mij niet zo voorstellen hoe het echt mooi kan worden...

afbeelding van Annemieke

Annemieke

woensdag 25 jul 2018 - 10:16

Ik draag al jaren hoeden! Al vanaf mijn studententijd. Het is een prima manier om mijn droge pluishaar in bedwang te houden, maar als je het dan eenmaal gewend bent voelt het kaal om zonder iets op je hoofd naar buiten te stappen. Ik heb momenteel een aantal exemplaren. Voor in de herfst twee cloches en een vilten fedora en voor in de zomer een flaphoed, een lekker luchtige fedora waar de wind door heen blaast en nog een soort bolhoedje met wat bredere rand met half opstaand randje.
In de winter heb ik meestal een muts op mijn hoofd omdat dat beter staat bij mijn winterjassen dan een hoed.

En even voorstellen, Ik ben Annemieke. Ik lees al een tijdje mee omdat ik het heerlijk zwijmelen vind al die mooie kleding, maar hou het reageren doorgaan over aan anderen.

afbeelding van Margot van de poelepetaten

Margot van de p...

dinsdag 24 jul 2018 - 23:24

Ik vind die overzichten juist reuze leuk Josine! Ik ben het qua commentaar en keuze (6) geheel eens met MrsDuck. Overigens merk ik dat bij de huidige weersomstandigheden, iets dat ik ook in Zuid Europa heb het verschil tussen zomer en winterkleding wat wegvalt. Ik denk dus dat Maxima vanuit haar Z.A. roots minder aanvoelt of een korte of lange mouw nu gepast is, of dat een vilten hoed misschien beter niet bij een doorgangsjurkje gedragen kan worden. 3 moeten we wat mij betreft zowel qua kleding als haarversiersel maar gauw vergeten.
T.a.v. de bruiloft van wijlen prins Friso met prinses Mabel weet ik het eigenlijk niet meer, droeg ze toen die mooie grijze jurk?

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

woensdag 25 jul 2018 - 08:49

Over korte/lange mouwen en materialen kan ze toch gewoon geadviseerd worden en ze heeft volgens mij ook wel eens gezegd dat mode an sich haar ook niet echt bezig houdt. Ik kan mij niet voorstellen dat ze zelf al die, gezochte, combinaties verzint. Ze houdt zich niet voor niets vrij vast aan vaste ontwerpers en eerder gedragen combinaties van kleding met accessoires en schoeisel. Juist wanneer ze het zelf lijkt te doen, zoals bij de vn-bezoeken ziet ze er minder opgedirkt maar vaak beter uit. Misschien moet ze gewoon andere adviseurs nemen.

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

woensdag 25 jul 2018 - 08:57

In ieder geval geen! Natan meer! Dat zou een beginnetje kunnen zijn.

afbeelding van JokeGram

JokeGram

woensdag 25 jul 2018 - 11:20

Daar zijn gelukkig de meningen over verdeeld ;-))

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

woensdag 25 jul 2018 - 11:59

Deze site volgend, valt dat reuze mee op een enkele uitzondering na uiteraard.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 25 jul 2018 - 19:49

Maar deze site is hopelijk niet Máxima's kompas ;)

Het gaat erom dat haar kleding past bij het verwachtingspatroon van het Nederlandse volk en als je de Nederlandse media een beetje zou volgen, weet je dat bijna iedereen lovend is. En dan lovend met allemaal hoofdletters. Ik zou zeggen: lees eens wat reacties op facebook, de websites van de (mode)bladen. Ik denk dat je dan wel je mening moet bijstellen en dichter bij de gemiddelde mening komt.

En daarmee zeg ik niet dat de pasvorm van Natan perfect is. Zeker niet. Het gaat mij erom men in het algemeen tevreden is over Máxima's kleding van Natan.

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

donderdag 26 jul 2018 - 09:05

Dat “lovend” heeft denk ik ook te maken met de technische onkunde van het maken van kleding en vooral met de persoon Maxima zelf, zoals ik jou eerder eens mailde Josine, over het woordje “verafgoding”.
Men kijkt snel, en liked de foto en klaar, Daarnaast is de grote meerderheid ook veel minder kritisch geworden in de loop der jaren. Ik vind FB daarom ook absoluut geen leidraad, de toegespitste site zoals MKM daarentegen meer. Juist omdat hier kritisch gekeken wordt naar kleding (en niet alleen naar de persoon zelf!) en kennis over de kleding aanwezig is.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 26 jul 2018 - 09:11

Of iemands stijl wordt gewaardeerd, hangt ook absoluut af van de persoonlijkheid en uitstraling van de persoon in kwestie. Dat ben ik helemaal met je eens. Maar als we het hebben over of Máxima het als koningin goed doet op modegebied, dan gaat het toch echt om de mening van de meerderheid. Er zijn namelijk geen wetten van Meden en Perzen wbt koninklijke mode.

Ik zal een voorbeeld noemen om duidelijk te maken wat ik bedoel. Van bepaalde jurken heeft Máxima meerdere uitvoeringen gekocht. Dus 'één model in verschillende stoffen en kleuren. Wij vallen daar nog weleens over en ook over de doublures Máxima/Mathilde. Wij zien het gelijk en zijn kritisch, maar de gemiddelde Nederlander merkt het nieteens op of zal er geen seconde van wakker liggen. Ik denk zelfs dat als ze haar inhuldigingsjurk in het rood laat maken, dat nog steeds iedereen lovend is.. Neemt niet weg dat ik het ontzettend zonde zou vinden, maar dat is een ander verhaal.

Dus ja, ze koopt haar kleding soms in de verkeerde maat. Maar nee, daardoor faalt ze als koningin niet gelijk op modegebied.

afbeelding van elise1

elise1

donderdag 26 jul 2018 - 11:05

Hoezo 'falen op modegebied'? Het is toch geen taak van een koningin om te scoren op modegebied?

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 26 jul 2018 - 14:17

@HendrikaB. Kun jij mij 5 voorbeelden noemen waaruit blijkt dat ze distinctie mist? Ik ben daar wel benieuwd naar :) Ik mis bij Máxima geregeld de puntjes op de i. Bedoel je dat er ook mee?

@Elise1: tussen falen en scoren zit een groot, neutraal en veilig gebied. Het is zeker Máxima's taak niet om een modekoningin te zijn en te score op modegebied. Maar als koningin zal ze wel rekening moeten houden met de verwachtingen die heersen rondom haar functie.

afbeelding van elise1

elise1

donderdag 26 jul 2018 - 20:51

Josine, natuurlijk moet Maxima rekening houden met de verwachtingen rondom haar funtie. Maar wat mij betreft verwacht ik niet dat de koningin trendsetter op modegebied is. Ik ben al blij wanneer ze er representatief uit ziet.
Wel verwacht ik van een koningin bijvoorbeeld betrokkenheid, samenbindend vermogen en inzet voor ons land, op vele fronten. En dat is dik in orde lijkt me!

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

donderdag 26 jul 2018 - 21:41

Precies!
En ik sluit me ook bij jou aan wat betreft betrokkenheid, samenbindend element, inzet voor ons land etc. Dit heb ik persoonlijk al eens geschreven aan Josine nl. dat ik een groot respect heb voor het koningspaar voor wat betreft hun tomeloze inzet in het werk wat zij doen.
Zij geven daar op hun eigen manier hun invulling aan.

afbeelding van Babs74

Babs74

donderdag 26 jul 2018 - 21:52

Wat een mooie woorden over ons koningspaar!

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

vrijdag 27 jul 2018 - 01:32

Het gaat wel iets verder @Josine Droogendijk dan jou 5 voorbeeldjes waar je om vraagt omdat het namelijk iets is wat in je (moet) zitten. Het is een innerlijke beschaving, een chachet, een welgemanierdheid , bescheidenheid, verfijning van binnen uit! Een voorbeeld hiervan bij uitstek is Queen Elisabeth. Of zover ik het tot nu heb gezien waarvan zij dit ook hebben zijn Catherine of Kroonprinses Mary. Die hebben een natuurlijke distinctie waar Maxima echt haar best voor moet doen. Ze probeert het, maar het gaat haar niet altijd goed af omdat ze het van nature niet in zich heeft. (denk bijvoorbeeld dat zij als enige royal prompt vooraan tussen wereldleiders bij herdenking in belgië stond, terwijl andere royals bescheiden erachter stonden.) Denk aan de 2x ontmoetingen met the Queen (Engeland)en een Keizerin (Japan) met blote armen.
Protokool? Wellicht het ontbreken van verdieping in de ander? waaruit dus juist die beschaafdheid, welgemanierdheid , dus kortgezegd de distictie, tot uiting komt. Badjas, teenslippers en coupe “ net uit je bed” als je als koningin prijzen mag uitdelen? Dit zijn voor mij uitingen dat Maxima de “natuurlijke” distinctie niet heeft. Het is geen schande, maar koningin ben je niet in naam en/of mode alleen, daar komt wel iets meer voor kijken is mijn opvatting en hierover zou ik heel graag eens met Maxima willen praten.

afbeelding van Maxi

Maxi

vrijdag 27 jul 2018 - 00:13

Waarom is Hendrika in jouw ogen zuur? Ik vind haar antwoord goed onderbouwd en ben het ook inhoudelijk met haar eens.

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

vrijdag 27 jul 2018 - 12:29

Dankjewel @Maxi. Ik ben heel blij dat jij mij wel kunt begrijpen en niet oppervlakkig leest.

afbeelding van Lina

Lina

vrijdag 27 jul 2018 - 11:35

Het zou nou echt fijn zijn als jij nou eens ophoudt om kéér op kéér dagenlang je reacties te “bewerken” waardoor ze weer als nieuw komen te staan bij de laatste reacties. Ik zie je dat nu al wéken doen.
Je blijft hiermee maar doorgaan om reacties uit te lokken op wat jij hebt geschreven. Als mensen niet meer reageren dan zijn ze uitgepraat over dat onderwerp, accepteer dat nou eens.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 27 jul 2018 - 11:38

Ik stel voor dat we de discussie hier beindigen. De sfeer wordt er niet beter op. Indien je problemen hebt met een bepaald lid, kaart dit dan aan via een privébericht :)

afbeelding van Siobhan

Siobhan

donderdag 26 jul 2018 - 18:10

Het valt mij juist op dat Maxima zo geïnteresseerd is in de verhalen van mensen, vooral van jongeren, en haar interesse in nieuwe ontwikkelingen/producten. Dat heeft ze van nature. Gelukkig.
Queen Elisabeth vraagt altijd of je ver hebt moeten reizen....
En het protocol van waar je moet staan ? Je kunt eens even op Letitia googlelen, er is een blogger die bijhoudt waar en hoe en 'nu al weer' ze een faux-pas maakt van waar ze moet staan.
Ik vind dat vele royals enorm hun best doen om ons, publiek/volk te bedienen met hun lach, interesse, koekhappen en mooie kleding en sieraden. En prins Laurent houdt ons weer op een andere manier bezig
Dear HendrikaB, ik ga je zure opmerkingen ook maar eens overslaan deze zomer. En ik geniet van de mooie overzichten die Josine voor ons maakt!

afbeelding van Lina

Lina

donderdag 26 jul 2018 - 16:49

Hendrika, Heb je er ooit over gedacht om politicus te worden??
Ongelofelijk, jij zou iedereen onder tafel kletsen en de vergadering 2 nachten wakker houden met wat je allemaal te vertellen hebt en hoe lang je daar over doorgaat.
Of ben je misschien psychiater? Lijkt er op dat je de zielenroerselen van Maxima wil ontleden tot op het bot.
Gaat mij allemaal te ver dus ik lees steeds minder van wat je schrijft omdat ik dus geen psychiater ben die in iemands hoofd probeert te kijken ;)

afbeelding van Jens

Jens

donderdag 26 jul 2018 - 17:46

Hé Lina, ik ben politicus en wij hebben gelukkig spreektijden tijdens de raadsvergaderingen :-).
HendrikaB heb jij soms last van de warmte? Je slaat een beetje door met je venijnige commentaar. Ik lees je comments voorlopig ook niet meer en wens je een fijne zomer. Eens kijken of het daarna iets minder zuur wordt.
En Josine, leuke overzichten. Ga zo door in deze Maximaloze zomer.

afbeelding van Catharina Afra

Catharina Afra

donderdag 26 jul 2018 - 16:11

Maxima straalt een aangeboren spontaniteit uit. De verdieping in een ander gaat verder dan het
'kleding protocol' en dát vind ik juist enorm in haar voordeel spreken.

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

donderdag 26 jul 2018 - 17:13

Ja stralen doet ze altijd, als geen ander Spontaan lijkt ze me ook, als ik zie hoe ze handen schudt met publiek en zelfs af en een praatje maakt en altijd lacht, zoals het lijkt, bijna onvermoeibaar! Prachtig!
Edoch verdieping in een
ander, of laten we beginnen bij de functie die je mag (!) bekleden is toch iets anders m.i..

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?