In de afgelopen weken kwam er heel wat modenieuws over Máxima voorbij, maar nu is het weer even tijd voor wat modenieuws over de koning. Zo droeg hij tijdens het Koningsdagconcert in Tilburg zijn favoriete das. Hartstikke fijn, want ik kwam deze das toevallig deze week tegen op internet. Het is een ontwerp van -hoe kan het ook anders?- Salvatore Ferragamo. 

De keuze voor Salvatore Ferragamo is dus niet zo verrassend, maar de das van vorige week was dat wél. De koning droeg namelijk een nieuwe das met beren, olifanten, tijgers en heel wat andere wilde dieren. Een zeer toepasselijke keuze, want de koning bezocht Burgers Zoo in Arnhem. 

En last but not least ook nog even aandacht voor een bijzonder horloge van de koning. Tijdens de Olympische Spelen in 2012 droeg de koning meerdere keren een oranje horloge met een rood/wit/blauwe wijzerplaat. Het toepasselijke uurwerk is zeker geen kostbaar hoogstandje, want de Holland Watch is online te koop voor slechts €8,95! Leuk toch?

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Marga

Marga

woensdag 05 apr 2017 - 23:33

Leuke informatie over de dassen en zeker over het horloge!!

afbeelding van Anne-Roos

Anne-Roos

woensdag 05 apr 2017 - 21:13

De das met de dieren is wel toepasselijk voor dat bezoek!
Zijn haar lijkt idd wat korter geknipt. Vlotter!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?