Vandaag woonde Koningin Mathilde een studiedag bij over cyberpesten, ter gelegenheid van de "Week tegen pesten". Een mooi initiatief, waarvoor Mathilde een felrood mantelpakje uit de kast haalde.

Koningin Mathilde straalde helemaal in dit klassieke mantelpakje, voornamelijk door de warme rode kleur die erg opvallend is.

Koningin Mathilde combineerde de outfit met een bijzonder paar schoenen: blauwe pumps met een tint zalmroze er doorheen in een slangenuitvoering. Met dank aan lezeres Lotta, die de schoenen heeft geïdentificeerd: het zijn leren pumps van Emporio Armani! Daarnaast droeg Mathilde de Mira-clutch van A Bag with a Story.

Koningin Mathilde droeg deze outfit eerder op 28 november 2013, toen de media werd ontvangen op het Koninklijk Paleis te Brussel. Daarvoor had ze de outfit ook al eens gedragen op 13 november 2012.

Wat vinden jullie van deze outfit?

Foto's met dank aan Royal Press Europe/Albert Nieboer

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Sofia

Sofia

donderdag 11 sep 2014 - 22:15

Prachtig dit pakje.Vooral de kleur.Jammer alleen dat de blinde sluiting niet zo mooi valt.Lengte heel goed, zeker omdat Mathilde niet zulke mooie benen heeft.Super mooie schoenen met een perfecte kleur panty! De schoenen geven dit pakje net dat beetje meer pit.

afbeelding van Trixedo

Trixedo

donderdag 11 sep 2014 - 21:45

DIT rood staat haar alvast superprachtig, om van de schoentjes nog te zwijgen !

afbeelding van tjiske

tjiske

dinsdag 04 mrt 2014 - 13:05

Niet afhaken, hoor!!!Iedereen mag kritiek hebben .We leven gelukkig in een vrij land.En we hoeven het echt niet altijd met elkaar eens te zijn.

afbeelding van elisah.

elisah.

maandag 03 mrt 2014 - 20:44

Is dit nog wel de mode koningin Maxima site??
Heb nl.grote twijfels hierover, komt meer over als puberaal gekissebis!!!!
Jammer, als dit zo blijft haak ik af!!

afbeelding van Emmy

Emmy

maandag 03 mrt 2014 - 22:52

Niet afhaken!
Dat zou zonde zijn voor de site. Het gemiep houdt ook weer op.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

maandag 03 mrt 2014 - 18:12

Omdat je het in je reactie had over het 'schrijven over' dacht ik dat het mij betrof, maar dat blijkt niet zo te zijn :) Ik denk dat trouwens niemand het bijzonder vindt als Máxima iets voor de tweede keer draagt, maar dat is mijn mening. Kritisch zijn op een prinses/koningin vind ik geen probleem, maar volgens mij is dat de afgelopen maanden wel gebleken :)

afbeelding van Annetje

Annetje

maandag 03 mrt 2014 - 17:49

Iris, Royal Ellen, soms heb je die geniale vertaalsters nodig. Dank!!!!!!

afbeelding van Annetje

Annetje

maandag 03 mrt 2014 - 17:21

Kijk daar heb je het alweer? Ben ik te ongeduldig? Of kun je geen twee dingen tegelijkertijd doen , koken en schrijven? Wie het weet, mag het zeggen.

afbeelding van Iris

Iris

maandag 03 mrt 2014 - 15:17

Ik weet niet of het zin heeft om deze reactie nog te plaatsen, toch doe ik het.
Ik word een beetje moedeloos van de verering en heiligmaking van de royals (en dat met name Mathilde) door sommige dames.
Men zou dus alleen maar positieve reacties mogen geven en geen kritiek hebben (dit probleem is al vaker hier genoemd). Ik begrijp ook echt niet waar de realiteit van sommige mensen is gebleven. Waarom zou je over je buurvrouw wel mogen zeggen dat ze kromme benen heeft, en niet over Mathilde. Ze is geen heilige hoor! De buurvrouw en Mathilde staan voor mij precies gelijk qua beoordeling op van alles en nog wat. Vroeger reageerde ik niet op blogs over Mathilde maar nu kan ik het soms niet laten als ik lees wat voor niet volwassen en onrealistische reacties sommige vrouwen plaatsen (ik wilde eerste kinderlijk zeggen, maar om het wat diplomatieker te houden hebben ik gekozen voor niet volwassen, he he).
Het zou ook heel wat schelen als de reacties de woorden “ik vind” zouden bevatten in plaats van jouw mening de enige waarheid te vinden, zo kortzichtig!
Sommige mensen reageren dan weer met: “laat een ander in zijn waarde”, nou dat is precies wat je niet doet als je de hele tijd op iedere mening die van de jouwe afwijkt reageert.
Dat wilde ik even kwijt, verder ben ik een hele lieve meid.

afbeelding van Carmen

Carmen

maandag 03 mrt 2014 - 20:36

Iris, ik ben je grootste fan :)

afbeelding van Iris

Iris

maandag 03 mrt 2014 - 20:46

:-)

afbeelding van Sjanine

Sjanine

maandag 03 mrt 2014 - 19:21

Dat is dus ook de reden dat ik gereageerd hebt..
Het ging er bij mij om: je mag je mening over een bepaalde log uiten... En dan komt er iemand die over je mening heen walst en dan net zolang door en doorgaan totdat ze het laatste woord hebben... En dan ook nog zeggen dat iedereen z'n eigen mening mag hebben.. En dat ze hier dan niet meer moeten komen.
Kan me niet schelen over welk onderwerp er dan gesproken wordt.
Dus zet je mening neer en that's it..
Ik hoop niet dat dit als doorzeuren wordt gezien, maar ik hoop dat het nu duidelijk is wat ik bedoelde..

afbeelding van Iris

Iris

maandag 03 mrt 2014 - 19:31

Hoi Sjanine, heb je het in reactie specifiek over mij? Ik vraag dat gewoon ter info hoor! Ik kan me namelijk niet voorstellen dat ik over iemand heen wals. Misschien ben ik soms een beetje te duidelijk, maar ja, dat ben ik nu eenmaal graag. Soms plaats ik een reactie en dan kijk ik niet eens naar de reacties daarop, of kom gewoon dagen niet op de site.

afbeelding van Sjanine

Sjanine

maandag 03 mrt 2014 - 19:54

Nee heb het juist niet over jouw!!!
Jouw benamingen zijn recht voor zijn raap, komt misch. niet altijd heel subliem over ;-) maar het is duidelijk wat je bedoelt...
Ik kon me juist vinden in de onderste gedeelte van je reactie van vandaag op 15:17... Vanaf "het zou ook heel wat schelen"
Dat heb ik bijna herhaald.. Omdat datgene was waar ik tegenaan liep.

afbeelding van Iris

Iris

maandag 03 mrt 2014 - 20:44

aha, ok! ;-)

afbeelding van LG

LG

maandag 03 mrt 2014 - 23:15

1. I assume that if people respond on this blog it is their own opinion no matter how it is worded.
2. I don’t think that too many people would point out to their neighbor that he/she has bow legs, I’m pretty sure people are aware about the type of legs they have. I can see Mathilda has those kind of legs but it doesn’t take away from me liking her legs and it's ok for others not to like them :)
3. I wouldn’t criticize a person’s body because it is what it is and this is a fashion/accessory blog and not an anatomy (body type) one.
4. For instance I do criticize Maxima’s hair because (in my opinion) it looks unkempt at times, however I would not criticize the type of hair she has because that is mostly beyond her control (thin hair versus thick hair etc.)
6. The bottom line is I don’t think it’s right to criticize other peoples bodies/personalities, things that are beyond their control.
By the way, I’m also a nice person, not just my opinion ;-)

afbeelding van Henny

Henny

maandag 03 mrt 2014 - 20:02

Helemaal waar, LG.

Ik denk dat het volgende voor (bijna) iedereen hier geldt.
Als ik (iets aan) iemand mooi vind, dan vind ik dit ook zo, of het nou Maxima, Mathilde, de buurvrouw of wie dan ook betreft. Staat voor mij gelijk. En als het toevallig Maxima en of Mathilde betreft heeft dit voor mij helemaal niets te maken met verering en heiligmaking, maar met mijn eigen smaak!! Dus hoezo onrealistisch en niet volwassen? (ik wilde eerst het woord kinderlijk gebruiken, maar om diplomatiek te blijven kies ik voor het woord niet volwassen ;)
Ook ik ben een hele lieve meid ;))

afbeelding van Annetje

Annetje

maandag 03 mrt 2014 - 15:42

Iris, hier zoek ik mijn wachtwoord voor op! Je reactie is mij uit het hart gegrepen. Al eerder probeerde ik hier iets over te zeggen, weleenswaar gebruikte ik toen een andere naam, nl marietje. Ik ben een computernerd, al zeg ik het zelf . Soms heb ik hele lappen tekst getypt en in enen ben ik alles weer kwijt. Dit MOET lukken. De eeuwige persoonsverheerlijking van beide dames gaat mij soms ver, meestal TE ver. Het idolaat zijn op iemand neemt naar mijn gevoel soms groteske vormen aan, iets minder lijkt mij zeker iets meer realiteitszin bevatten. Het schrijven over hergedragen kleding, en dan iets voor de tweede keer aanhebben. Waar hebben we het over. Het overdreven gebruik van sieraden, Maxima, maar pas op daar mag je niets over zeggen, anders krijg je de hele goegemeente over je heen.
Sommige dames reageren wel ettelijke keren per dag, met name die reacties op elkaar zijn niet om aan te zien cq. te lezen.
Met veel plezier volg ik the Royal Order , waar per dag een nieuw item verschijnt. Er komen veel reacties, soms wel 600. Het grote verschil, nooit geen gehakketak en puberaal geschrijf. Ook nu, ik kan het helemaal met je eens zijn, Iris en ik merk wel aan de volgende reacties hoe het valt. Ik hou mijn hart vast, het zal wel niet vallen.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

maandag 03 mrt 2014 - 15:59

Maar als je het niet interessant vind om te lezen wanneer Máxima en Mathilde hun kleding eerder hebben gedragen, waarom bezoek je dan toch deze website? Ik ben niet geïnteresseerd in auto's en dat is precies de reden dat ik nooit de website van Autoweek zal bezoeken :)

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

maandag 03 mrt 2014 - 17:25

Ik denk dat Annetje niet bedoelt dat ze logjes over herdragen kleding niet interessant vindt, maar dat ze zich stoort aan bezoekers die het "helemaal geweldig" vinden als Maxima en co éénmaal iets herdragen. Alsof dat zo ontzettend bijzonder is.

afbeelding van Iris

Iris

maandag 03 mrt 2014 - 17:26

Ik denk dat Annetje het juist wel interessant vind als de dames hun kleding vaker dragen.

Edit: ik zag jouw reactie te laat Annetje.

afbeelding van Annetje

Annetje

maandag 03 mrt 2014 - 17:20

Maar dat zeg ik niet! Herdragen , een of twee keer vind ik echt te weinig. In de wetenschap dat er zo verschrikkelijk veel in de kast hangt. Waarom vat je het zo persoonlijk op Josine.

afbeelding van Annetje

Annetje

maandag 03 mrt 2014 - 17:20

Maar dat zeg ik niet! Herdragen , een of twee keer vind ik echt te weinig. In de wetenschap dat er zo verschrikkelijk veel in de kast hangt. Waarom vat je het zo persoonlijk op Josine.

afbeelding van Henny

Henny

maandag 03 mrt 2014 - 11:07

Dat was ook mijn gedachte toen ik de foto van de link zag. Ik denk dat het komt door haar gezichtsuitdrukking.

afbeelding van Emmy

Emmy

maandag 03 mrt 2014 - 10:53

Wat ziet Mathilde er trouwens op de link onderaan anders uit, weet niet of ik haar zou hebben herkend als ik de foto in een andere context had gezien.

afbeelding van Emmy

Emmy

maandag 03 mrt 2014 - 10:46

Wat een mooie verschijning zo, prachtige kleur, model kleding en met die schoenen...
Mathilde: helemaal top!!!

afbeelding van Amelia

Amelia

zondag 02 mrt 2014 - 14:10

Geweldige schoenen! Leuk dat ze die mooie clutch weer uit de kast haalt, volgens mij is die ook met beige snakeskin, past perfect bij de schoenen!

afbeelding van Kaat Mossel

Kaat Mossel

maandag 03 mrt 2014 - 07:23

Sorry,
ik wilde mijn reactie ergens bij het onderwerp benen plaatsen, maar dat ging fout. Ik wilde dus niet opnieuw een discussie beginnen!

afbeelding van Kaat Mossel

Kaat Mossel

zaterdag 01 mrt 2014 - 21:48

Ik zou wel willen ruilen wat die benen betreft.

afbeelding van Myrte

Myrte

zondag 02 mrt 2014 - 10:42

Ruilen? Per direct!
Laten we 1 april een 'mooiste benen van de maand-poll' doen!!!! Of 'n poll wie hier altijd de meeste, zinnigste of irritatie opwekkende reacties achterlaat... ;-). Ik zie de staafdiagram al voor me, hahahaha!

afbeelding van Nelleke

Nelleke

zondag 02 mrt 2014 - 20:00

Denk dat dat de sfeer hier niet ten goede komt. Ik vind de benen van Mathilde heel sierlijk vooral met een mooie outfit en goede hak eronder.

afbeelding van LG

LG

zaterdag 01 mrt 2014 - 23:46

Me too :)

afbeelding van pdbakker2546

pdbakker2546

zaterdag 01 mrt 2014 - 17:32

Ik vind het echt heel vervelend dat maar door blijven zeuren. Bepaalde "DAMES " kunnen kennelijk niet velen dat men lovende woorden schrijft over Mathilde.

Sorry Sjanine, maar dit moest ik even kwijt.

afbeelding van Sjanine

Sjanine

zaterdag 01 mrt 2014 - 18:43

Je hebt niet begrepen wat ik probeerde te zeggen... Kijk maar naar de 2e reactie helemaal bovenaan..
Ben hartstikke tevreden over Mathilde' s outfit!!!!
Fijn weekend allemaal!!!!

afbeelding van pdbakker2546

pdbakker2546

zondag 02 mrt 2014 - 07:35

Sjanine misschien ben ik niet helemaal duidelijk geweest,maar ik vond juist jou reactie heel positief,alleen ergerde ik mij,net als jij en Henny aan paalde reacties.

afbeelding van Henny

Henny

zaterdag 01 mrt 2014 - 18:18

@ pdbakker. Ik wilde eigenlijk niet meer reageren, omdat ik me absoluut niet aangesproken voel door de reactie van Sjanine. Voor mij was de discussie al gesloten en bovendien was er eigenlijk helemaal niets aan de hand. Dus ....... ik begrijp zowel de inhoud van haar reactie niet als het plaatsen op zich. Ik was dan ook verbaasd haar reactie te lezen. Jammer dat zij kolen op het vuur moet gooien. Uit haar reactie te begrijpen houdt ze daar wel van. Dit gaat zo vervelen. Ik ga weer lekker on topic. ;)

pdbakker. Ben blij dat je hetzelfde ervaart als ik (re: dat bepaalde dames kennelijk niet kunnen velen etc.)

afbeelding van Sjanine

Sjanine

zaterdag 01 mrt 2014 - 16:42

Nu krijg ik flinke kriebels!!! Ik ben ervan overtuigd dat bepaalde benamingen niet respectvol zijn die sommige bezoekers hier neer zetten... Maar de dame die hierboven een reactie heeft neergezet... Gaat maar door, door en door met de laatste reactie geven... Niet alles hoeft continu opgenoemd te worden!!!
Ik verwacht straks weer een reactie: dus kom maar op :-p

afbeelding van tjiske

tjiske

zaterdag 01 mrt 2014 - 15:53

Koningin Mathilde heeft wel mooie benen ,maar het zijn lichtelijk O- benen.Ik heb nooit kritiek op de Koningin,maar dit is echt waar .Dus ik ben het nu met Iris eens.

afbeelding van Henny

Henny

zaterdag 01 mrt 2014 - 16:21

@ Tjiske. Je hoeft me niet te overtuigen. Ieder heeft z'n mening ;)
Maar het is vaak de toon die de muziek maakt. En dit bedoel ik in het algemeen.

afbeelding van Iris

Iris

zaterdag 01 mrt 2014 - 14:34

Ik vind haar benen, krom, te dun en vormeloos, punt, daar blijf ik bij. En het is niet zo dat ik maar 1 type been mooi vind, er zijn veel mooie benen.

afbeelding van Myrte

Myrte

zaterdag 01 mrt 2014 - 11:24

Zo knap dat ze met die prachtige hakken zo trefzeker over dit type stenen kan lopen! Ze ziet er zo mooi uit en door die schoenen wordt het totaalplaatje spannender (maar keurig binnen de 'lijntjes')

afbeelding van Emmy

Emmy

maandag 03 mrt 2014 - 10:48

ja... hoe doet ze dat in vredesnaam, haar hakken zullen toch af en toe tussen de steentjes terecht komen?
Dit snap ik echt niet...
knap hoor!

afbeelding van Bea

Bea

vrijdag 28 feb 2014 - 20:23

Lijken idd meer op H&M schoenen dan op de schoenen op de Mytheresa website. Mathilde is wel echt een lady! Top!

afbeelding van Jelka

Jelka

vrijdag 28 feb 2014 - 22:25

Het zijn noch de schoenen van Aquazurra, noch die van H&M alleszins. Er zit geen beige, maar een tint roze doorheen het blauwe van de schoen.

afbeelding van Nelleke

Nelleke

zondag 02 mrt 2014 - 19:59

Nou, ik dacht zelf ook niet dat ze van H&M afkomstig zouden zijn, maar dacht van als er dames zijn die dat soort pumps leuk vinden en een betaalbare variant willen dan kan H&M een uitkomst zijn :-)

afbeelding van Henny

Henny

zaterdag 01 mrt 2014 - 01:22

H&M kan ik me ook niet voorstellen. Maar van wie dan wel? :)

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zaterdag 01 mrt 2014 - 09:46

Ze draagt wel vaker kleding van Zara & H&M, maar deze schoenen komen daar volgens mij niet vandaan...ze is natuurlijk pas in Italië geweest...

afbeelding van Henny

Henny

zaterdag 01 mrt 2014 - 10:27

Maar ze is ook pas naar Parijs geweest.;)) ...... Is echt moeilijk om het merk te achterhalen.
Misschien vanavond bij BB??

afbeelding van Christa

Christa

maandag 03 mrt 2014 - 16:38

Wat goed gevonden Lotta! Ze heeft natuurlijk meer Armani in de kast, dat we daar niet aan gedacht hebben! Beeldige schoenen, mogen zo in mijn kast! Of ik ze zal dragen.....is wel een 12cm hoge hak.....complimenten om die goed te kunnen dragen op deze ondergrond! ;-))

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?