Avatar foto Door Moderator Petra
Overige royals 14 feb 22 reacties

Mette-Marit kopieert Victoria’s H&M stijl tijdens staatsbezoek

Momenteel brengt de president van Tanzania een staatsbezoek aan Noorwegen. Kroonprins Haakon en kroonprinses Mette-Marit waren erbij aanwezig.

De president van de Verenigde Republiek Tanzania, Hare Excellentie Samia Suluhu Hassan, is momenteel op staatsbezoek in Noorwegen. Koning Harald en Koningin Sonja ontvingen haar gisteren in het Koninklijk Paleis, samen met Haakon en Mette-Marit. Het staatsbezoek markeert de 60e verjaardag van het aangaan van diplomatieke betrekkingen tussen Noorwegen en Tanzania.

Foto ©BSR

Tijdens de ontvangst droeg kroonprinses Mette-Marit een groene gebloemde jurk van H&M, een label wat kroonprinses Victoria regelmatig draagt. Om precies te zijn hangt deze jurk ook in haar walk-in-closet. Beide prinsessen hebben de jurk, die uit de Conscious collectie komt, al meerdere keren gedragen.

Prinses Victoria met de jurk in 2018:

BSR

De donkerblauwe mantel komt van het label Suzannah en haar pumps van Manolo Blahnik.

Bij het staatsbanket droeg Mette-Marit een geborduurde kanten jurk van Tina Steffenakk Hermansen. Qua juwelen draagt Mette-Marit de amethisten parure.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
22 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Mette Marit heeft altijd al een hoog gehalte aan tuttigheid vwb haar kleding . De avondjurk oogt te “zwaar “ voor haar. hier moet je toch echt het figuur van de Prinses of Wales voor hebben. Dit staat haar niet. Nee al met al niet zo geslaagd.

Een mooie d.blauwe mantel, maar ik zie geen enkele relatie met de groen gebloemde jurk, waar ik geen spikkeltje blauw in kan ontdekken.
Dus voor mij 2 mooie kledingstukken, die ik echter niet bij elkaar zou combineren.
Een huidkleurige dunne panty zou ook beter bij de jurk flatteren.
De avondjurk van Mette Marit is mooi, maar past minder goed bij haar lichte teint en haarkleur.
De juwelen zijn schitterend, maar komen niet tot hun recht bij deze drukke kanten japon.
Och, die koningin Sonja….ik hoop dat ze met haar schoen niet in de te lange avondjurk is blijven haken, en in die wijde mouwen is wel errug veel stof verwerkt…!
Nee, ik ben niet onverdeeld enthousiast over de kleding, zoals deze hier gedragen wordt, maar wel blij voor Mette Marit dat ze zich goed genoeg voelde qua gezondheid om erbij te zijn! En dat is dan wel net even iets belangrijker!

De jas is mooi, maar het is me een raadsel waarom Mette Marit kiest voor een hooggesloten kraag. Die truttige groene jurk, en de avondjapon ook weer. Geen flatterende keuze wat mij betreft.

Hooggesloten kragen draagt ze best wel vaak. En verder eens: truttigheid troef. Vooral de avondjurk. Brr wat een lelijk geval. Totaal ongeschikt voor haar. Vooral qua kleur.

Wat leuk toch dat royals voor gewone merken kiezen. Deze jurk staat zowel Victoria als Mette Marit erg goed. Dus van mij mogen ze hier vaker shoppen. De avondjurk is echt een plaatje. Wat staat dit mooi. En op Instagram zag ik by Royal fashion police dat ze een heel bijzondere clutch heeft.

De blauwe mantel vind ik erg mooi, de jurk is best wel een beetje oubollig maar je moet ervan houden blijkbaar (ik niet). De avondjapon is op zich schitterend alleen doet deze kleur niets voor Mette-Marit helaas. Maar als ik dan ‘het rode gewaad’ van koningin Sonja zie ………..! Ziet prinses Astrid er veel beter uit in deze japon!!!

De donkereblauwe Suzannah is mooi en staat Mette Marit goed. 👍🏼
De avondjapon is prachtig maar niet voor deze kroonprinses, ook ik ervaar kleurtechnisch geen match.
Heur halssieraad hierbij is much too much 😐

ik vind de jurk en mantel van overdag erg mooi. Bij elkaar stoort het me niet, maar ik zou het zelf anders combineren. De mantel zou ik dolgraag willen hebben, volgens mij kun je hem op allerlei manieren combineren. Helaas is het boven mijn budget, 2600 pond. Op de site wordt het gecombineerd met een strak blauw broekje en mooi overhemd, zo mooi. De avondjurk flatteert haar niet. Maar fijn dat ze erbij is.

Zowel overdag als ook ’s avonds geen succes qua outfits. Vind de mantel en de jurk totaal niet bij elkaar passen en een donkere panty bij een bloemetjesjurk sowieso niet mooi. Mette-Marit verdwijnt zowat in haar vormloze avondjurk en de juwelen komen helaas niet tot hun recht. Koningin Sonja vind ik zo’n charmante vrouw, klasse look overdag en ’s avonds stal zij de show met een opvallende ruim 30 jaar oude galajurk. Niet dat ik de jurk nou zo mooi vond, maar ik zie dat liever dan de saaie look van haar schoondochter.

Eerlijk gezegd heb ik bij de dag én avondkleding geen wow gevoel.
De jurk met blauwe jas is keurig en prima voor de gelegenheid, maar beetje stijfjes is het wel.
De avondjurk heeft niet de goede kleur voor haar en maakt haar bleek en onnodig ouder.
Maar wat fijn dat haar gezondheid het toelaat dat ze erbij kan zijn, en haar uitstraling is zo als altijd lief/ zacht en bescheiden .

Mee eens! Het lijkt soms alsof ze geen gevoel heeft voor de proporties van haar lichaam.

Petra, helemaal met je eens. Heb hier al eens over nagedacht, maar kon niet precies voor mijzelf duidelijk krijgen wat ik voelde. Dus dank hiervoor.

Zelf heb ik wat tegen de combi groen en blauw, vind het vaak een sombere uitstraling hebben. Maar deze sprekende groene kleur kan dat donkerblauw goed verdragen.
De vorm van de jas: aansluitend, klokkend rokgedeelte en een rechte, vollere schouderlijn, staat Mette-Marit goed.
De avondjapon vind ik te bleek voor Mette-Marit en wat grof. Ook de hoge halslijn geeft geen “lucht” aan deze zwaar ogende japon met lange mouwen. Jammer.

Prachtige japon, vooral heel chic bij type Mette-Marit

Van alle dameskleding vind ik alleen de HM mooi. De blauwe mantel beetje tuttig. De avondjaponnen van Mette-Marit en Astrid te druk en geen goede kleuren. De japon van Sonja, geen mooie kleur voor haar en te pompeus met die mouwen en de stof valt erg stijf.

Mmmm, ik vind alles, behalve de hmjurk, een hoog vintage-gehalte hebben. De avondjapon is erg grof. De diadeem is dan wel weer mooi en fijntjes

De jas maakt de outfit vlot.
Is die lijn Concious ook in Nederland verkrijgbaar? (Hoewel ik niet voor de bloemetjesjurk zou gaan 😞)

De avondjurk. Mhaw…kleur flatteert niet. Tiara heel mooi!

Dank Petra!

Ik vind zowel de jurk leuk als de mantel erg mooi, maar samen vind ik het wel wat ‘zwaar’ overkomen. Misschien ook door de donkere panty.
Avondjapon ook fantastisch, prachtig gecombineerd met de juwelen. Ze ziet er uit alsof het goed met haar gaat!

Wat wordt deze H&M mooi gedragen door Mette -Marit. Prachtig met de blauwe mantel, echt een plaatje