Avatar foto Door Josine Droogendijk
Overige royals 13 apr 21 reacties

Meghan gespot in halterjurk met doorkijkje

Harry en Meghan zijn, samen met Serena Williams en een cameraploeg, afgereisd naar Miami. De reden? Een polowedstrijd voor het goede doel.

Meghan droeg tijdens de sportieve gelegenheid een creme halterjurk met een doorkijkje bij de taille. Een ontwerp van Heidi Merrick. Het lange, zwarte haar is vastgebonden in een paardenstaart en ondanks de ondergrond – gras- kwamen er ook een paar naaldhakken in beeld.

(c)BSR
Volgen
Laat het mij weten wanneer er
21 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

De kleur vind ik mooi en staat Meghan goed. Maar dat inkijkje vind ik niet mooi. Als het dicht was geweest had ik hem mooier gevonden deze jurk. Ook de schoenen passen niet bij de gelegenheid.
Wat ik gek vind dat Meghan altijd klaagde over de beige tinten die ze moest dragen van het koninklijk huis en dat ze nog altijd vaak verschijnt in deze kleuren.

Dat is niet het enige waarover ze klaagde hoor, trouwens ze heeft wel over meerdere dingen geklaagd en gezegd waarvan achteraf voor iedereen duidelijk was dat het enkelt haar “eigen waarheid” bleek te zijn. 😬

De rok oogt echt te zwaar, zware plooien en onderin aangerimpeld stuk 🤔 kan het niet chique noemen, veel gedoe achter in de nek met een sjaal en strik, kortom toestanden en dus rommelig.

Bij het model op de website is de doorkijk kleiner wat ik persoonlijk mooier vind. En zoals al eerder opgemerkt zijn de stiletto’s wat minder geschikt. Leuke espadrilles oid zou ik eerder voor kiezen. Al met al een geef ik het een 7-.

Mooi!! Meghan ziet er altijd chique en stijlvol uit.

Ik zie Letizia dit ook wel dragen, zou goed staan bij haar.

Zeker te weten Oranjefan👍
Zag op Youtube kort filmpje en ook de achterkant van Meghan’s jurk. De lange sjaal bij de hals heeft ze geknoopt en de linten hangen zonder strik op haar rug naar beneden. Erg stijlvol gedaan.

Letizia is inderdaad wel van de doorkijkjes 😉

Vind Meghans looks over het algemeen leuk, maar deze jurk vind ik eruit zien alsof iemand met een rol verband en een pot behanglijm een jurk op haar bovenlichaam heeft geplakt. Verder vind ik de rok te zwaar ogen in verhouding tot het lijfje. En tenslotte denk ik dat de jurk beter tot zijn recht komt met leuke flatjes of espadrilles.

Op het doorkijkje na vind ik dit een hele sjieke jurk. Beetje over the top voor een polowedstrijd. Dan had een sportievere jurk meer gepast, met bijvoorbeeld leuke sleehakken of sneakers

Tsja, voor iemand als Meghan, die haar momentjes wel weet te pakken voor de fotografen, past dit doorkijkje precies.
Ik zie het als een subtiele, maar geraffineerde uitdaging.
Halterjurken zijn sowieso niet mijn smaak.
Harry ziet er netjes, vlot en zomers uit voor deze gelegenheid. Niets mis mee.

Súper leuke jurk alleen die enorme stiletto’s bij een sportief evenement zou ik niet kiezen. Een paar sneaker was ook leuk geweest.

Voor mij hoeft dit stel niet. Weinig koninklijks aan.

Leuke jurk, mooie kleur ook. Doorkijkje hoeft van mij niet. Ik zou bijna zeggen, is niet koninklijk maar meer jetset. Maar dat is ook precies wat dit stel wil zijn. Dus in die zin past het bij haar, maar ik had het echt een leuke jurk gevonden zonder gat. Dan was het nog zomers en luchtig 😉 genoeg geweest.

Hele chique look die rustig oogt, maar door het bijzondere ontwerp toch niet saai en heel modern! ik vind dit echt Meghan stijl. Doet me denken aan haar Stella McCartney halterjurk voor het huwelijksfeest/receptie, vond ik ook echt een showstopper. Ze stijlt het ook goed af met gouden sieraden en grote zonnebril. Ik kan hier wel van genieten.

Hoi Mirte, ook ik kan deze outfit zeker waarderen, alweer geweldig, wat een stijl 🤩

Doorkijkje hoeft voor mij niet, maar verder een heel mooi jurkje, mooi in naturel tint en heerlijk dragen met die wijde plooien.
De strik voor een wat chiquer gebeuren lijkt me ook leuk staan.
Ik hou van haar stijl, rustig en elegant

Heel apart en leuk jurkje.
Zag op de site van Heidi Merrick dat de samenstelling linnen en zijde is, dat zal heerlijk dragen.
Gelukkig heeft ze het lange sjaal-gedeelte niet gestrikt zoals op de foto van alleen het jurkje, dat zou echt te veel zijn geweest. Nu met doorkijk en erg ruime plooien kan het net. Ook goed dat ze het voor de rest rustig heeft gehouden.
En dat ze met zulke hakken kan lopen in het gras; respect 👏

Op insta zijn foto’s te zien met grote strik aan de achterkant super leuk.

Doorkijkje in combi met die brede plooien vind ik net iets teveel geloof ik.
Ik vind Meghan er altijd wel mooi uit zien, neutrale kleuren, mooie jassen.
Harry ook prima

Leuke zomerse looks van Harry en Meghan.