Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 14 jun 0 reacties

Máxima's sportieve weekend

Ik moet even wat schade inhalen, want tijdens mijn vrije weekend was Máxima juist lekker aan het werk. Vrijdag bezocht ze de Special Olympics Nationale Spelen en zondag woonde ze een voetbalwedstrijd bij. 

Activiteit 1
Nederland telt ruim 170.000 mensen met een verstandelijke beperking. Tijdens de Special Olympics Nationale Spelen sporten zij met elkaar in trainingen en workshops. Door samen te leren en plezier te beleven aan sport wordt het zelfvertrouwen van de deelnemers gestimuleerd en wil de organisatie bijdragen aan de positieve beeldvorming rondom mensen met een verstandelijke beperking. Vrijdag 11 juni nam de koningin een kijkje achter de schermen. 

Mode activiteit 1 
Outfit: gebloemde jumpsuit van Seren 
Eerder gedragen: Koningsdag 2020 
Accessoires: Raffia riem van Oscar de la Renta, rode wedges (ontwerper onbekend), gevlochten clutch (ontwerper onbekend)
Sieraden: de bekende gezinsarmbanden, horloge van Cartier en nieuwe oorbellen van Zara 

Outfit van Seren: 

Máxima droeg de jumpsuit ook op Koningsdag 2020. 

Ik vermoed dat Máxima's nieuwe oorbellen van Zara komen. Links zie je haar exemplaren, rechts de Zara-kopieën van AliExpress. 

Door naar activiteit 2. Zondagavond woonde het koningspaar de voetbalwedstrijd Nederland-Oekraine bij. 

De keuze voor Máxima's rode broekpak spreekt vast wel voor zich. Samen met het blauwe kostuum en het witte overhemd van de koning, vormt ze de nationale driekleur. Een mooie keuze, als je het mij vraagt. Het pak komt overigens uit een eerdere collectie van Massimo Dutti. 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments