Avatar foto Door Josine Droogendijk
Accessoires 10 aug 14 reacties

Ringbling deel 3: een paarse knoeperd

In de serie Ringbling kijken we naar Máxima’s kleurrijke ringencollectie. Met deze keer: een paarse knoeperd.

Dat Máxima dol is op spraakmakende accessoires is algemeen bekend. De ring die deze keer centraal staat, valt ook wel in deze categorie, want de paarse edelsteen op de ring is niet groot, maar súpergroot.

Foto: PPE/Nieboer

Over de maker is helaas nog niets bekend. Misschien heb jij een suggestie? De ring dook voor het eerst op tijdens een ontvangst op Villa Eikenhorst, 5 oktober 2015. Sindsdien hebben we hem zes keer gezien. Bijvoorbeeld in Enschede.

Foto: PPE/Nieboer

Ze combineert hem ook wel met grijze kleding, zoals je hieronder ziet.

Foto: PPE/V.d. Werf

Tijdens het staatsbezoek van het Belgische koningspaar (november 2016) kwam het juweel ook in beeld.

30-11-2016 © PPE/Nieboer

Serie ringbling
Deel 1: de lotusring van Steltman
Deel 2: een paarse knoeperd

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
14 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Toevallig kwam ik op instagram een bericht tegen met een ring die grote gelijkenis vertoonde met deze ring

https://www.instagram.com/p/CvaixWloKz1/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Zou de ring van Margot McKinney kunnen zijn?

Kan het wel waarderen een goede cocktailring

Ik houd van ringen, een van mijn lievelingskleuren is paars, maar ik vind het formaat net iets te groot. Maar…… dit past wel bij Máxima en ze draagt en combineert het met verve. Die oorhangers zijn te leuk!

Vraag mij af welke steen het zou zijn. Voor amethist is mi te “doorzichtig”.

Inderdaad een paarse knoeperd, prachtige kleur maar….. ik vind deze ring net even een maatje te groot. Het gaat nu natuurlijk om de ring, maar mijn blik viel direct op die mooie paarse glimmers in haar oren. Wow, wat vind ik haar deze hangers geweldig staan.

De ring doet me denken aan de ring uit de slangencollectie, ik kan m zo snel niet vinden. De sieraden van Steltman zijn vaak niet mijn cup of tea maar wel passend bij de flamboyante smaak van onze koningin.

De outfit op de laatste foto mag er zijn, maar dat zou zonder de ring ook het geval zijn geweest. Doet idd aan de sint denken.

Super mooi deze ring. Altijd jaloers op vrouwen die zulke grote handen hebben dat dit soort ringen mooi staan.. Wel vraag ik me af of dit echte diamanten etc zijn, of dat he5 gewoon een hele goede bijous is.

Last edited 1 jaar geleden by AnnekeM

Tja, een bisschoppelijke ring, heb ook nog een plastic variant op zolder liggen voor de outfit van de Sint…

Kan me alles voorstellen bij jouw associatie van de Sint Catherine, terwijl ik deze 🟣 knoepert best mooi vind èn vind staan/passen bij Maxima.

De vele kostbare /nieuwe/ ringen van onze koningin vallen op de laatste tijd, komt deels ook door de serie Blingbling 💍.

Het ‘herdragen’ van zelf aangeschafte kostbare 💍💍💍, en wellicht een tijdje niets nieuws kopen, zou dat wat zijn Majesteit in deze periode van financiële problemen voor velen die momenteel ook NL teisteren?

👉🏼 Zie ook blog laatste optreden voor de zomer: De giga duur via een veiling aangeschafte divers groene oorblaadjes 🍃

Was ook het eerste wat in mij opkwam, de ring van Sinterklaas.

Grote sieraden staan Máxima vaak wel leuk, maar deze, nee, meer een soort toneelsieraad wat van grote afstand gezien moet worden. Niet mooi

Bij de onderste prachtige look staat de ring goed, maar hij is eigenlijk wel erg groot. Meestal staan grote sieraden mooi bij Maxima, maar dit is overdreven groot.

Deze ring vind ik echt te opzichtig, te groot en te zeer aanwezig om mooi te kunnen zijn, kleur is dan wel weer helemaal geweldig maar door het formaat zelfs een beetje ordinair.

We hebben het onlangs over ‘randje’ geval gehad bij strapless kleding.
Ik denk dat we dit ook kunnen gebruiken bij sieraden.
Deze ring is ook wat je noemt een ‘randje’ geval .
Te groot , te opzichtig.