Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 24 nov 31 reacties

Máxima in het rood bij jubileum Multicultureel Netwerk Rijksambtenaren

Koningin Máxima was vandaag -in het rood- aanwezig bij e viering van het 15-jarig jubileum van het Multicultureel Netwerk Rijksambtenaren.

Koningin Máxima woonde het plenaire programma van de jubileumbijeenkomst bij waarin de initiatiefnemers, leden van het netwerk, van het Comité van Aanbeveling en van de Raad van Inspiratie terugblikken op de activiteiten en inspanningen van de afgelopen vijftien jaar. Ook sprak zij met leden en betrokkenen bij het netwerk over de doorstroom van medewerkers met een multiculturele achtergrond en over het belang van een inclusieve organisatie.

Foto: PPE/Nieboer

Het Multicultureel Netwerk Rijksambtenaren is eind 2007 opgericht om medewerkers met een dubbele culturele achtergrond samen te brengen en om kennis, informatie en contacten te delen. Het netwerk wil een bijdrage leveren aan cultureel diversiteitsbeleid bij de instroom, de doorstroom en het behoud van medewerkers. MNR heeft ruim zevenhonderd leden en organiseert themabijeenkomsten, workshops en werkbezoeken over onder andere diversiteit, duurzame inclusiviteit en zichtbaarheid. Hierbij zoekt MNR naar aansluiting zowel binnen als buiten de rijksoverheid.

Mode
Outfit: rode midi-jurk met bij het lijfje een tweede laag stof, die vanuit de rechterzijnaad over de linkerschouder naar achteren is vastgezet.
Label: Natan
Eerder gedragen: januari 2022, april 2022

Foto: PPE/Nieboer
© PPE/Nieboer

Máxima met de jurk in januari 2022:

Foto: PPE

Met hoed in april 2022:

Foto: PPE

In plaats van haar aubergine-kleurige fedora van Maison Michel draagt de koningin dit keer een rood/roze fedora van Fabienne Delvigne. Nieuw is het hoofddeksel niet. Zo kregen we hem ook al te zien met een jurk in dezelfde tint.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
31 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Ho, die laarzen !! Prààchtig !

dit keer vind ik de jurk wel mooi door de combinatie met de laarzen en overige accessoires

Leuke, mooie hoed, maar dan wel met opgestoken haar. Past prima bij de jurk. Schoenen staan er beter bij dan laarzen.

Ik vind de jurk beter met de laarzen dan met pumps, maar ik ben er nog steeds geen enorme fan van. Ook twijfel ik een beetje over de niet-matchende kleuren van de hoed, handschoenen, jurk, oorbellen en schoenen. Wel erg veel net niet passende kleuren bij elkaar.

Echt een geweldige hoed! Zoveel beter dan al die rare kleine fascinators die je zovaak bij koninklijke dames ziet. Overige kleding ook heel mooi

vind m wat massief bij de hals maar n mooie japon voor een evenement

Mooie rode jurk en prima combi met alle accessoires, behalve de hoed.
Bij deze outfit vind ik de aubergine kleurige fedora qua maat en tint pittiger staan, zoals gedragen in april 2022 met opgestoken haar.

Mooie outfit. Staat haar ook erg mooi die hoed.
Maar hoe zit het eigenlijk met het dragen van een hoed binnen. Zijn daar richtlijnen voor? Het ziet er een beetje raar uit deze hoed binnen.

Volgens,mij is er ook een hoedenetquette. De regels voor t dragen van een hoed ken ik niet maar weet wel dat je als vrouw ook binnen een hoed mag dragen

Eindelijk weer eens rood, leuk met de laarzen. Vind een fedora geen ‘binnen hoed’, los (lang) haar is prima onder een zonnehoed, hip voor tieners, festivalgangers etc, maar niet voor een koningin.

Heel mooi, zeker in combinatie met de laarzen. Enig minpuntje; de leren handschoenen. Wat staan deze kleuren Máxima toch prachtig.

Heerlijk dat rood!
Zoveel beter dan dat bruin en t vlak blauw van gisteren.
En lekker geinig met deze hoed!

Wat een verademing na de outfits en de lampenkap van afgelopen week. Die hoed: ik hou er zo van. En dan de jurk ook nog gecombineerd met de laarzen. Heerlijke outfit.

Mooi, mooi, mooi! Deze kleuren staan haar zo goed…

Mooi!!! Enige minpuntje vind ik dat de hoed wat diep over de ogen zit. Ze lijkt erg met haar hoofd achterover gekanteld te lopen om mensen toch te kunnen aankijken.
Over rode oogschaduw zeg ik niks.
En nu ga ik gauw kijken of ik zelf een dergelijke combinatie kan maken. Rode laarzen en een niet-bijkleurende rode jurk heb ik, en ik had nooit bedacht dat die bij elkaar zo mooi zouden kunnen staan.

Goeie combi met de laarzen!

Mooie najaarslook! Ik vind deze grotere Fedora mooier staan dan die andere. Deze jurk vind ik ook veel mooier dan die andere, die is wat flets van kleur. Ook met de laarzen erbij zeer goede keuze.

Prachtig ziet ze eruit. Mooi met laarzen! Maar de handschoenen, nee.
Handschoenen vind ik alleen mooi bij een mantel.

Sorry, ik heb even een test berichtje gestuurd, ik kon een tijdje geen berichten plaatsen…..

Test

Hier hou ik van, mooie krachtige outfit. Prachtige kleurencombinatie. Ton sur Ton. Ook mooie accessoires, de fedora staat haar mooi, volgende keer haar in een staart, of een losse knot en de look is compleet. De

Dit vind ik prachtig, hier word ik blij van, wow wat een mooie combinatie. Hip, vrouwelijk, elegant, en een tikkeltje stoer en dat alles in de uni kleur bordeauxrood. Fenominaal. Maxima en de fedora zijn voor elkaar gemaakt. Dit model vind ik er beter bij passen dan de wat kleinere versie en wat gaaf dat Maxima haar laarzen heeft gekozen ipv pumps. De cape maakt t helemaal af. Supercombi!

Ben reuze benieuwd voor welke oorbellen ze heeft gekozen dat kon ik helaas niet goed zien op de fotos van het koninklijk huis.

Hele leuke jurk en mooie kleur bij dit jaargetijde.

Heel mooi dat rood. Staat haar echt geweldig! Jammer van haar losse haar van vandaag, maar haar belangstelling en interesse voor dit onderwerp v8nd ik zoveel belangrijker dan hoe ze er uit ziet!

Ik zie net dat Mathilde vandaag ook in het rood is voor het Zwitserse staatsbezoek

Ja!!! Dit vind ik zoveel mooier staan dan de outfits van afgelopen dagen!!! Rood is haar kleur en de japon is eenvoudig van ontwerp en toch bijzonder. En het kapsel is simpel maar verzorgd!