Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 12 sep 38 reacties

Máxima in het goud bij werkbezoek

Koningin Máxima was vanmorgen in Amsterdam voor een werkbezoek aan de game-industrie. Daarbij kwam een gouden outfit in beeld.

Tijdens het bezoek stonden de ontwikkelingen en de groei van de game-industrie in Nederland centraal. Het bezoek aan de Dutch Games Association vond plaats bij studio Guerrilla in Amsterdam, waar koningin Máxima een rondleiding kreeg en sprak met vertegenwoordigers uit de game-industrie.

(c) Thijs van de Giessen

De Nederlandse game-industrie bestaat uit zo’n 630 bedrijven die samen ruim 4500 medewerkers hebben. Gamebedrijven in Nederland maken entertainment games en applied games die een sociale- en maatschappelijke rol en impact hebben. In de afgelopen drie jaar is er gemiddeld 18 procent omzetgroei per jaar geboekt. De helft van de Nederlanders, ruim 8,7 miljoen mensen, speelt games.

Mode
Voor het werkbezoek haalde Máxima een gouden, oversized top van taft en een zachtroze, linnen pantalon tevoorschijn. Om toch iets van een taille te creeëren temidden van alle volume, combineerde ze de outfit met een brede riem.

PPE

Zowel de top als pantalon komen uit de koker van Natan.

Nieuw is de outfit niet. Tijdens de uitreiking van de groeicertificaten van het Oranje Fonds (juni 2021) droeg ze hem ook.

PPE

De broek wordt ook wel gedragen onder een witte, aansluitende blouse. Wat een ander totaalplaatje levert dan op, hè?

Het tasje dat de koningin vandaag bij zich heeft, is gekocht bij Sophie Habsburg. Hieronder zie je hetzelfde model in het groen, maar Máxima heeft hem dus in het bruin.

De ronde oorstekers van juwelier Steltman gaan inmiddels 21 jaar mee.

RVD/PPE
Volgen
Laat het mij weten wanneer er
38 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Ik zag vandaag een filmpje op het Insta account van UnSGA waar ze de broek met roze blouse weer droeg

Blijft een leuke outfit maar met de roze blouse staat het net even wat mooier!

Broek ok , maar de rest in de zak van Max !!
wat een combinatie ! Wie verzint dit ?

Ik vind de broek wel leuk maar niet met deze blouse. De blouse is denk ik wel leuk op een aansluitende jeans, maar ja die draagt Maxima niet in t openbaar.

Dit vind ik echt een heel bijzondere en prachtige kleurencombinatie. Mooi die riem om balans te brengen. En wat een mooie broek, ook goed te zien op het filmpje hoe fraai en soepel die stof beweegt. Zo fraai dat de kreukels me in eerste instantie niet opvielen (in tweede instantie wel).

Wat een flodderige kleding. De broek is met de witte blouse wel mooi maar wie verzint de combinatie met deze lelijke blouse? De oorbellen matchen ook niet.

Echt niet mooi, deze outfit. De elastiekjes als manchet van de mouwen storen me en de broek is gewoon kreuk. De geharnaste riem tot net onder de buste staat ook lelijk. Als ik Natan was, zou ik me gaan schamen, aan de andere kant: Maxima heeft het zelf uitgekozen. Ik zeg: weg ermee.

🎥 Josine wat leuk het filmpje, wederom blijkt waarom Máxima zo’n goede koningin is; ze is en blijft werkelijk altijd en overal geïnteresseerd in mensen en onderwerpen uit onze samenleving. Een betere partner kan onze koning zich niet wensen. 👍🏼

Ik herken tevens onze demissionair staatssecretaris van Cultuur en Media Gunay Uslu, dat vind ik toch zo een mooie, charmante vrouw 🤩

Net filmpje gezien en ik vind het outfit wel wat hebben! Minpuntje zijn de kreukels in de broek. Maar ze is erg geïnteresseerd en enthousiast en dat is ook belangrijk.

Vooral bij de aankomstfoto denk ik, best leuk en vlot. Ik ben zelf niet zo’n fan van wijde blouses, die had van mij minder ‘ballon’ mogen zijn

Ik vind het een gewaagde combinatie. In de positieve zin. Goed dat ze een brede riem draagt om het geheel taille te geven. Vind de combi met de witte blouse ook heel mooi, dat is wat sjieker. Dus voor vandaag is dit een prima keuze. Het haar in een staartje had het afgemaakt. En jammer van de kreukels.

Heb even naar een videootje gekeken van dit bezoek en vind deze set haar leuk staan en past perfect bij de informele sfeer van de game industrie. De kleurencombi van goud met roze is mooi bij haar teint. De riem had een tikkie smaller gemogen, maar bewonder haar dat ze überhaupt kan zitten met deze strakke band onder de ribbenboog.

Het oogt voor mij als een galatop bij een zomerbroek.
Ik denk dat deze broek heel lekker luchtig draagt en met een minder brede riem en witte blouse een leuke combi kan zijn voor een middagje winkelen.
De goudkleurige blouse kan prima voor een avondje uit op een donkere rok of broek, en stylen met dito accessoires.
Haren in staart of losse knot, een paar mooie bijpassende oorbellen and go!

Ik vind de kleurencombinatie niet mooi, het oogde beter met de witte blouse. De broek vind ik wel mooi, maar mooier met strakkere top.

Bandplooibroeken zijn niet mijn favoriet. Maakt ook bij Maxima breder dan ze is, dan een geen wijde top erop. Goede oplossing die ceintuur (van CI denk ik). Wat een taille. Ik draag zelf ook van die brede, zou deze graag hebben. Zit wel ok, bij lange autoritten kan die af.
Ik vind t geheel een 7tje. Had bij de gamers een jumpsuit aangetrokken waar ze ze meerdere van heeft.

Een jumpsuit idd een veel beter idee vandaag.

Ik heb de foto even vergroot, maar schrik van de kreukels in de pantalon .
Zooooo jammer weer.
Ik ben misschien, allergisch, voor kreukels, maar het maakt een kledingstuk direct veel minder mooi.

Mooie bijzondere kleurencombinatie! Ik weet niet meer of ik de vorige keer zo enthousiast was maar vandaag zeker.
Heur silhouet vind ik geweldig, mooi met die riem.

Net als Maribrune vind ik de top van het model mooier maar ik snap deze Max-versie wel. Ook ik zou de versie van het model ‘s avonds eens willen bewonderen inclusief een lange zwarte rok, die van Valentino misschien? 👇🏼

De bellen van Steltman vind ik veel te klein – die van het model WoW – en heur schoeisel mag wel wat stoerder, steviger of zo?

https://www.modekoninginmaxima.nl/dit-is-maximas-mooiste-look-van-2020/

Top en kleuren combinatie heel mooi maar de bandplooien vind ik te veel in de broek

De versie met de lichtroze blouse is echt super elegant, vind ik. Ik weet dat, nog toen ze de combinatie in 2021 droeg, ik het ’too much volume’ vond. Maar ik moet zeggen dat ik het vandaag toch iets vind hebben! In ieder geval: het is verzorgd en het is bijzonder. Best koninklijk.

Combinatie vind ik niet mooi. De afzonderlijke kledingstukken zijn wel mooi. De broek gecombineerd met de witte blouse is een stuk beter. Of de blouse gecombineerd met een zwarte broek zou ook heel mooi staan.

Achter in de kast hangen zou ik zeggen. Riem lijkt me ook niet fijn als je zit.

Vind de originele top mooier dan deze al zal het origineel moeilijk zitten bij bv een diner.
De roze pantalon is mooi maar vind de combi met het goud en het model van de top minder geslaagd.
Vind niet dat maxima hier straalt. Integendeel vind dat zij hier en ook bij eerdere optredens deze maand iets melancholisch heeft in haar blik. kan natuurlijk ook vermoeidheid zijn .

Een beetje teveel van alles, de top is leuk, de pantalon ook maar samen komt het te flodderig over. Slanke blouse op deze broek vind ik mooier staan. Kleurcombi is apart maar wel geslaagd. Schoenen in kleur van top was mooier geweest.

Hola a todos, FELIZ porque después de muchos meses sin poder ingresar al sitio web, hoy pude y podre dar mis opiniones en español, disculpen pero no hablo Dutch. La combinacion de colores me gusta mucho, es novedosa y elegante. El cabello suelto asi me parece desprolijo, desordenado, muy juvenil casual para una Reina. Eso no impide que Su Majestad irradie alegria como siempre.

Wijd op wijd vind ik Máxima zelden mooi staan en deze keer is daar geen uitzondering op. De brede riem maakt het plaatje er ook niet beter op, het lijkt me bovendien niet prettig zitten. Ik hoop de blouse eens terug te zien in een betere combinatie, de kleur vind ik prachtig en het model apart. De broek onder de witte, aansluitende blouse zag er zoveel beter uit.

Het originele ontwerp van de top had nog meer volume, dat is al wat teruggeschroefd. Wat ik persoonlijk jammer vind, maar ik kan mij voorstellen dat zo’n ultra wijde blouse niet handig is (al heb je met één zwaai van je arm wel meteen de hele tafel leeg 😉).
De combinatie van kleuren is verrassend. De riem is breder en donkerder van kleur dan bij de eerste keer dragen. Dat geeft optisch een smaller effect.
Ik vind de verhouding van deze blouse met deze broek beter dan met een smaller bovenstuk; het accent komt dan meer op de heupen te liggen, waardoor de bovenkant wat iel wordt. Bredere mouwen en een meer aangezette schouder (schoudervullingen dames!) zou het geheel in roze een beter silhouette geven.
Geen topper, maar ook geen flop.
Ik zou die originele top van Natan op een zwarte pantalon willen zien, maar dan meer voor een avond gelegenheid.

Ik vind het wel een aardige outfit, hoewel ik de manier waarop de manchetten van de blouse zijn afgewerkt niet mooi vind. Wat me echter het meest stoort is het slordige haar. Deze outfit zou er echt van opknappen als er een verzorgd kapsel bij gedragen werd. Nu oogt het rommelig. Wijd op wijd plus coupe windhoos is echt too much. De oorbellen vind ik wel mooi, om met een positieve noot af te sluiten.

Er zit eigenlijk geen model in de blouse, lijken wel 2 lappen met wat ophaaltjes aan de schouder en manchetten eraan. Het is wel makkelijk na te maken maar doe dat toch maar niet

Hm nee, dit vind ik niet veel aan, eerlijk gezegd.

Wijd op wijd is niet zo’n geslaagde combi. Liever de blouse op een groene pantalon en dan het groene tasje erbij, schoenen in de kleur van de top, haar in een staart of opgestoken, dan is het top volgens mij.

Het zal best lekker zitten dat wijde. Ik ben er niet weg van; teveel volume, model blouse zowel broek, kleuren combi en de stof, Het gehele beeld van vandaag:nee.

Ik vind de kleur combinatie niet geweldig bij haar staan, beetje flets. Ook het feit dat de stof van de broek en de blouse kreukt maakt het rommelig. Een mooie soepel vallende niet kreukende broek zou mooier staan lijkt mij.

Hmm. Ik vind dit niet per se de mooiste kleurencombinatie. Al staat de kleur van de blouse mooi bij Maxima’s gebruinde huid.
De pantalon vind ik persoonlijk veel mooier bij de aansluitende blouse. Niet goed en niet slecht dus, deze combi. Een zesje, zeg maar.

Ze straalt, en dat is het eerste wat mij opvalt.
Heeeeeel veel volume , kleurencombi is niet mijn smaak, maar die super smalle taille is om jaloers op te worden.

Die riem lijkt me niet erg lekker zitten trouwens…

Dat is waar. Ze straalt eigenlijk altijd wel.
En zo’n taille ga ik nooit krijgen. Probeer het ook niet meer 😉