Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 28 dec 0 reacties

Dit is Máxima's mooiste look van 2020!

We have a winner! Met een ruime meerderheid is Máxima's zwarte outfit voor de Nationale Dodenherdenking verkozen tot haar mooiste look van 2020. Een bijzondere keuze voor een bijzonder jaar. 

Niet vaak klopt alles, van de rondvliegende vogels tot de wind die speelt met het haar van de koning, maar op 4 mei was het wél zo. Ik kan me nog goed herinneren hoe ik die avond met kippenvel voor de televisie zat. Getroffen door de toespraak, onder de indruk door de stilte en de lege Dam. Ik ben blij dat de winnende outfit van 2020 iets vertelt over schoonheid én over de omstandigheden van dit jaar. Bedankt voor het stemmen!

De winnende outfit van 2019 zag er heel anders uit. Zoet, sexy en met aandacht voor de gelegenheid. Tijdens het staatsbezoek aan India droeg de koningin namelijk een avondjurk die gemaakt was van een sari. 

In 2018 won een blauwe avondjurk met kleurverloop. Ontwerper: Jan Taminiau. 

In 2017 werd een zwart-witte jumpsuit van Roland Mouret verkozen tot mooiste outfit van het jaar. 

In 2016 won de oudroze robe manteau van Claes Iversen. Hier lees je meer over het kledingstuk. 

Onder de loep: een robe manteau van Claes Iversen | ModekoninginMaxima.nl

In 2015 werd een robe van Jan Taminiau verkozen tot outfit van het jaar. Hier lees je meer over de bijzondere technieken die gebruikt zijn bij het vervaardigen. 

In 2014 won een zwart-witte japon van NATAN. 

En de winnende outfit van 2013 spreekt vast wel voor zich. 

En dan wil ik op deze plaats ook nog een woordje van dank uitspreken. Lieve Medekoninginnen, hartelijk dank voor jullie aanwezigheid en betrokkenheid. Ik heb genoten van alle reacties en de gezelligheid. Ook een speciaal woord van dank aan alle dames en heren die hebben bijgedragen aan het succes van deze site. Zonder jullie had ModekoninginMáxima nooit kunnen blijven draaien in 2020. Patrick van Katwijk, Yvonne van Woudenberg en Albert Nieboer voor de Foto's. Linda, Twor, Edwin en Margot voor de blogs, en uiteraard ook dank aan koningin Máxima voor haar kleurrijke garderobe. Never a dull moment, dank daarvoor. Op naar 2021! 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments