Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 05 okt 42 reacties

Máxima draagt vandaag de ideale herfstlook

Lange rokken met een split middenvoor zijn hoogmode momenteel. Vooral in denim duiken ze overal op. Máxima liep vorig jaar al op de trend vooruit en haalde de zwart-beige look vandaag opnieuw uit de kast voor een werkbezoek.

De koningin bezocht het Centre of Expertise Applied Artificial Intelligence van de Hogeschool van Amsterdam (HvA). Het bezoek stond in het teken van het verantwoord gebruiken en toepassen van Artificial Intelligence (AI). 

(c) PPE

De toename van het gebruik van kunstmatige intelligentie brengt dilemma’s en ethische vragen met zich mee voor de hele samenleving. Binnen het Centre of Expertise Applied Artificial Intelligence werken onderwijs, onderzoek, bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties in zeven labs nauw samen aan een verantwoorde toepassing ervan. Koningin Máxima bezocht een van de labs, het Smart Asset Management Lab. Daar sprak zij met onderzoekers en pas afgestudeerden over de meerwaarde van deze samenwerking en kreeg ze verschillende installaties te zien, zoals een ultrasensitieve koelkast voor het bewaren van medicijnen die zichzelf met behulp van AI kan repareren. 

Mode
Outfit: zwarte strikblouse (label onbekend) + camelkleurige rok met split middenvoor van Massimo Dutti
Eerder gedragen: ja, drie keer
Accessoires: tas van Susan Gail, diamanten margrietoorbellen uit privécollectie, laarzen van Gianvito Rossi

PPE

Rok van Massimo Dutti:

Máxima met de outfit in maart 2022:

In april 2023:

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
42 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Prachtig! Ik zou het zo dragen.

Mooie combi. Misschien toch maar even de split in de rok voor wat lager naar beneden vastmaken..

Heerlijke look, sportief en toch gekleed.
Ik vind dit goed bij Maxima passen.
En zo leuk dat ze deze tas nog steeds heeft.

Leuke rok, vooral ook omdat hij wordt gecombineerd met de geweldige laarzen. Een zwarte top of blouse staat er ook geweldig bij qua kleur, maar het model van de blouse vind ik persoonlijk zo truttig met die strik onder de kin. Beschaafd formaat oorbellen, tas ben ik ook niet zo kwijt van. Nu nog de schaar in het haar, dan is het kortom een mooie zakelijke look. Maar strik weg alsjeblieft 🙂

Sorry maar misschien zie ik het niet goed maar de blouse die ze draagt is toch niet dezelfde Cos blouse als in het artikel gevoegd is? Geen strik maar een knoop?

U heeft gelijk. De strik van Maxima is met een langer lint en de manchetten zijn ook anders.

Inderdaad mooie herfstlook.

Mooie combinatie a la CarolineKennedy – Besette. Leuk dat deze vrouw nu nog steeds een inspiratie bron voor vele bekende mensen ( ook onbekende mensen trouwens)
Combinatie staat Máxima prima overigens

De kleurencombinatie staat Máxima goed. Ik vindt het meer een winter look met de laarzen erbij. Ik snap de keuze voor nu ook niet, omdat we nog helemaal geen herfstweer hebben.

Blijft een mooie combi en oooh wat ben ik fan van deze laarzen. Zo zie ik Máxima graag.

Dit is de ultieme Caroline Besette-Kennedy look, ze droeg bijna dezelfde combinatie ooit, maar dan met bruine laarzen. Maxima woonde in die periode ook in New York en Caroline was beroemder dan ooit!

Margot, mee eens, lijkt er precies op, helemaal qua kleur en uitstraling, maar zij combineerde dacht ik vaak met een aaibaar stofje of een kledingstuk met iets van textuur.

Zwart en beige hele mooie combinatie. Erg leuk met die laarzen en tas! Maar haar harwncoupe daarentegen oh oh oh! De haren, coupe zijn nu eenmaal de lijst van het schilderij en daar doet ze niet echt veel aan hoor. Dat het beter kán heeft ze gisteren wel bewezen dus eigenlijk heeft zij geen excuus.

Wat staat zwart haar toch mooi, nu komt haar gezicht naar voren. Prachtige eenvoudige maar luxe outfit

Hele mooie outfit en zeer chique met de laarzen en het supermooie tasje.

Inderdaad, een hele mooie herfstlook.
En de leuke tas is zelfs uit de tijd dat Maxima nog in New York woonde en werkte. Josine heeft nog een leuk logje over de tas gemaakt. Echt vintage dus:)

Ik wist niet dat Máxima de tas al zo lang heeft. Een tijdloos mooi model, dat ik maar wat graag zelf zou willen hebben en dan ook nooit meer weg zou doen.

Mixed outfit, staat elegant met de strik blouse, maar ik vond het blauwe col truitje met ketting destijds leuker. Verder vind ik het zwart redelijk hard ogen, komt denk ik mede door de stof, een cashmere truitje (met korte mouwen) kan in deze tijd ook prima. Super leuk is de bamboe hengsel tas en de prachtige laarzen geven het geheel een kick.

Misschien de toelage korten zolang het kapsel zo belabberd blijft? 😅

Pittige uitstraling in deze outfit.
Mooie blouse, eenvoudig rokje.
Laarzen staan hier prima bij, en goed gecombineerd met zwarte panty.
De kers op de taart is voor mij het tasje….zó leuk!!

Lieske, ja de tas is zo leuk:)

De laarzen zijn zo mooi!! De hele look is netjes en goed op elkaar afgestemd. De rok vind ik niet zo mooi en wat saai. Maar ze kan er natuurlijk niet elke dag spetterend en apart uitzien.

Heel erg mooi!

Inderdaad perfecte herfst look. Qua kleur vind ik het zwart wat hard en zou ik liever bruintint zien, maar dat is heel persoonlijk. En helemaal leuk dat ze gewoon voor merken als COS en Massimo Dutti kiest.

Misschien raar van mij, maar ik zou wel eens willen weten waarom Maxima zo weing aandacht besteedt aan haar kapsel.
Veel geld wordt uitgegeven aan kleding, ,schoeisel, en juwelen, maar bijna niet aan de kapper, ze moet toch zelf ook zien hoeveel mooier alles staat met een goed verzorgd kapsel?
En ik vind het ook respectvoller naar de mensen toe .

Zeker Elisah, een keer investeren in een goede coupe qua kapsel zal eker meerwaarde geven aan de look van Máxima

Ik bedoelde eigenlijk meer, wat is de reden waarom Maxima zo weinig investeerd in haar kapsel? Althans in ons land, bij buitenlandse bezoeken wordt er duidelijk veel meer aandacht aan gegeven.
Geen tijd,?Te ingewikkeld? , Te veel gedoe? Deze bezoeken voor haar minder waardevol zijn? Ik heb geen idee, maar het intrigeert mij wel

Mooie look voor vandaag. Vorige keer stoer met een colletje nu wat sjieker met een blouse met strik. Maar niet te klassiek door de stoere laarzen. Mooie juwelen en leuk tas

Mooie outfit, die tas is geweldig. Ik vind met coltruitje ook mooi, maar dat is nu nog beetje te warm.

Doe iets aan dat haar!

Jammer hè, een goeie coupe zal al zoveel anders tonen……

Meestal mooi of smaakvol, maar dat haar …

Mooie combinatie, maar door de zakken op rok lijkt het alsof ze hem verkeerd om draagt.
Blouse op de rok mooier dan de coltrui.

Ik vind de combinatie uit 2022 mooier.

Same same evenals de combi in april 2023, vandaag is er m.i. iets mis in de verhoudingen en/of vlakverdeling, stof combi? 🤫

Ps: Waarom noem je dit de ideale herfstlook Josine? 🍁

Daar word ik nou blij van! Heel stijlvol en ook fijn dat het een keer geen Natan is! Prachtige tas ook! 👌

Mooie zakelijke outfit. Zwart en camel geeft altijd wat Parijse chic, vin ik. Die laarzen zijn fabelhaft mooi.

Erg leuke outfit, zakelijk en toch met flair. Die blouse heeft ze toch niet eerder gedragen? De vorige keren droeg ze een coltruitje bij de rok, zo te zien op de foto’s?
De namen van die ‘labs’ zijn redelijk belachelijk, maar daar kan de majesteit natuurlijk niets aan doen.

Hoi Josine,
Ik ben nog wel benieuwd naar de “dit of dat” van deze outfit, komt hij nog? Of staat hij ergens waar ik nog niet gekeken heb?