Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 16 mrt 32 reacties

Máxima draagt jurk met diep rugdecolleté

Koningin Máxima hield zich vandaag bezig met een belangrijk onderwerp: eenzaamheid. Haar kledingkeuze verdient eveneens aandacht, want olala, dat is een diep rugdecolleté!

Het bezoek vond plaats in Vlaardingen, een van de plekken waar Refugee Team actief is. Met het project Video Vrienden brengt deze organisatie vluchtelingen en vrijwilligers digitaal met elkaar in contact om hun sociale netwerk te vergroten. Koningin Máxima ging tijdens haar bezoek in gesprek met de initiatiefnemers, vrijwilligers en deelnemers over onder meer het positieve effect dat dit project heeft op het leven van nieuwkomers.

(c) PPE/Nieboer

Ook sprak Koningin Máxima met de initiatiefnemers van Mommy Friends, Mantelzorgelijk en Thuisgekookt. Mommy Friends heeft een nationaal online vriendinnenplatform opgezet om eenzaamheid onder moeders te bestrijden. Mantelzorgelijk biedt mantelzorgers informatie, advies en lotgenotencontact via een online gemeenschap. En Thuisgekookt koppelt thuiskoks aan kwetsbare buurtgenoten die zelf om uiteenlopende redenen niet gemakkelijk kunnen koken. Dit levert deelnemers niet alleen een warme maaltijd, maar ook sociale contacten op.

Daarnaast ging Koningin Máxima in gesprek met betrokkenen vanuit het Oranje Fonds en het KPN Mooiste Contact Fonds over Ondernemen tegen Eenzaamheid. Binnen dit programma worden achttien sociaal ondernemers drie jaar lang intensief ondersteund om eenzaamheid aan te pakken. Deze steun bestaat uit financiering, kennis, toegang tot een relevant netwerk en zichtbaarheid. De deelnemende organisaties maken allemaal gebruik van digitale middelen om eenzaamheid tegen te gaan.

(c) PPE/Nieboer

Het Oranje Fonds zet zich in voor een betrokken samenleving waarin iedereen mee kan doen en niemand er alleen voor staat. Dat doet het fonds door sociaal initiatiefnemers te versterken en te verbinden.

Mode
Máxima droeg deze rode jurk van Massimo Dutti al twee keer eerder.

(c) PPE/Nieboer

Niet eerder kwam het diepe rugdecolleté in beeld. Ter hoogte van de bh is de stof met enkele steekjes vastgezet. De jurk is verder voorzien van een overslag bij het rokgedeelte en een collkraag.

(c) PPE/Nieboer

Het is dus een ontwerp van Massimo Dutti.

Leuk om te weten: koningin Letizia heeft de jurk ook.

Qua accessoires koos Máxima vandaag voor rode laarzen van Gianvito Rossi, een rode tas van Delvaux en geschubte juwelen van diamant en vermoedelijk rood enamel.

Wil je de jurk sterren geven? Neem dan een kijkje in Máxima’s digitale kledingkast.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
32 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Ik vind het een geweldige outfit en het staat Maxima prachtig. Ik kom er echter nooit over uit, dat een vrouw, een koningin, ONZE koningin deze vreselijke piekerige sluikharen draagt. Vind dat zo onpasselijk; het ontsiert alles .
Heel jammer

De jurk heeft niet alleen een split op de rug, maar is aan de voorkant minder degelijk dan ik dacht, haha. Op Robin Utrecht staan foto’s met een enorme split, daar valt de rug bij in het niet😁.

Mooi, alles zo in het rood.

Kleur staat Máxima goed. Alles in dezelfde kleur jurk, tas en laarzen. Maar ik hoop dat Máxima een keer een Bob line neemt. Ik heb het gevoel dat haar geweldig zou staan. Mooi kort net boven schouders. Geen pieken meer.
Dan is het niet zo onverzorgd zoals nu overkomt zoals bij deze look. En dat is ook waarom deze look niet mooi vind.

Maxima heeft een heerlijke kleurrijke week! Leuke hippe pakken en jurken in fijne kleuren, topweek!!

Zie bij mijn @ twitterberichtje van Rick Evers dat ze komende week maar liefst 4 dagen, maandag t/m donderdag voor de UNSGSA naar Marokko gaat, 4 dagen wat ongebruikelijk voor zo’n trip, wellicht ivm het begin van de Ramadan?

Ik zag t ook PJ. Verbaasde mij wel, afgelopen maandag was haar agenda nog leeg voor aankomende week. Zag alleen staan dat de koning afreist naar NY. Waarom worden de afspraken eigenlijk zo kort van tevoren in de agenda gezet, betreft ook afspraken in Nederland. Is dat om te voorkomen dat er teveel mensen op afkomen of zo?

Ik kijk ook soms wat er in de agenda staat, afgelopen week was dat alleen woensdag, maar we hebben haar bijna de hele week in actie gezien, zou me voor kunnen stellen dat t met de beveiliging/bedreigingen te maken heeft en wellicht daarom niet alle afspraken in de agenda vermeld staan

Mooie kleur rood. Ook fijn dat ze laarzen draagt in het rood.

Ik vind het best een mooie jurk, maar voor nu, zeker met de laarzen eronder, wel te winters. Of misschien ligt het aan mezelf en ben ik klaar met de winter en verlang ik naar frisgroen. Het haar van Maxima vind ik onverzorgd en piekerig. Ik ben benieuwd wanneer ze gaat beseffen dat dit niet meer past bij haar gezicht. Met haar leeftijd, heeft ook het haar meer aandacht nodig om er goed uit te zien.

Een look in één kleur en dit doortrekken in alle accessoires vind ik altijd erg mooi. Prachtige rode kleur die de koningin erg goed staat. De laarzen zijn prachtig en geeft de look een moderne draai i.t.t. klassieke pumps. De achterkant, het haar incluis is inderdaad minder fraai. Dat stukje dicht naaien heeft iets tuttigs en doet geen recht aan het originele ontwerp.

En dit hoort zo??! Heeft ze em niet verkeerd om aan? Het haar heeft denk ik een goede conditioner nodig, dit vind ik echt niet staan, zowel de jurk niet op de rug als het haar. De kleur daarentegen is wel mooi.

wat een armoedige look, zowel qua kapsel als (achterkant) jurk.

Ik dacht precies hetzelfde. Wat armoedig. Waarom vraag ik me af?
Ik denk eigenlijk dat ze het koningin zijn niet meer zo leuk vindt. Zich daarom ook niet meer zo druk maakt over hoe ze erbij loopt.
Of misschien interesseert het haar niet vanwege het gedoe rondom Amalia.

Voor dit werkbezoek een mooie look. Deze kleur rood staat Máxima goed en de laarzen vind ik er veel mooier bij staan dan pumps.
Ik zou deze jurk ook wel eens willen zien met zwarte laarzen, zware tas en een ceintuur.
Ik vind de gouden oorbellen er dan wel weer leuk bij staan.

Mooie jurk in prachtige kleur die Máxima heel goed staat. Ik vind de laarzen eronder erg mooi, maar volgende keer misschien met zwarte laarzen en tas? Ketting of broche had het ietwat opgeleukt, maar ik mis het niet perse.

Een col, lange rok en mouwen gedragen met laarzen. En dan een rug decolleté. Hoe mal is dat? De kleur is prachtig dat dan weer wel.

Ik sluit me aan bij andere reageerders. Eens met Difan wat betreft het slordige, verwaaide haar. Het rugdecolleté zou wel iets hoger mogen, zoals Oranjefan voorstelt, en voegt uberhaupt niet heel veel toe.
Ook zou deze redelijk basic jurk wel wat opgeleukt mogen worden met accesoires. Koningin Letizia heeft dat wel begrepen.
Ik kan deze jurk ook nauwelijks onderscheiden van de rode jurk met plooi aan de voorkant die ze van Natan heeft (deze https://www.modekoninginmaxima.nl/kledingkast/japon-met-asymmetrische-overlaag/). Ik snap dat het lastig is om steeds met iets origineels op de proppen te komen als je heel veel kleren koopt, maar de vraag komt dan toch wel bij mij op waarom je zo veel kleren zou kopen als het toch allemaal sterk op elkaar lijkt.

Ik vind dat ze er zeer onacceptabel uitziet. Met dat haar en dan ook nog een split op de rug, ik heb er geen woorden voor.

Niet zo bijzonder, maar prima voor zo’n werkbezoek, het “rugdecolette” voegt niet echt wat toe, bovendien valt haar lange haar eroverheen en zie je t dan toch amper!

Wat een saaie jurk, de rode laarzen zijn heel mooi, maar hieronder komen ze niet tot hun recht. Ze heeft zoveel accessoires om er wat meer ‘schwung’ aan te geven. Ook al staat dit bezoek in het teken van zwaardere maatschappelijke onderwerpen, dat is geen excuus om net ietsje meer moeite te doen. De split aan de achterkant vind ik bij deze wollen winterjurk zó gezocht🥴.

Last edited 1 jaar geleden by Catherine

Wat een mooie jurk in warm rode kleur!
De achterkant toont wat frisser ….
Dit is aan mij niet besteed; ik vind het er net uitzien alsof de rits kapot is gegaan van het rugpand 😞
Op de foto in de kledingkast draagt Maxima een ketting op deze jurk; leuk!!
Ook de zwarte ceintuur van Letizia vind ik er mooi bij passen.
Dus nog keus genoeg om opnieuw te variëren.

Ja dat vind ik ook dat het lijkt alsof de rits kapot is gegaan. Ziet er vreemd uit inderdaad. Máxima doet dat wel vaker dat ze de jurk iets “decenter” maakt, eigenlijk doet het altijd afbreuk aan het ontwerp. Ze heeft dan zoveel andere mooie kleding dan vind ik dat zonde.
Wel mooie laarzen en de kleur is prachtig

Mooie jurk. De rode laarzen van Máxima staan er mooier bij dan de pumps van Letizia

Ik denk dat deze jurk heerlijk draagt. Mooie kleur, staat haar goed.

Het verbaast mij dat we zo veel clubs hebben in Nederland die zich op een maatschappelijk deelprobleem richten. En dat t koninklijk huis ze weet te vinden. En ze een steun in de rug geven .

Nou, ik denk niet dat het koninklijkhuis ze vindt hoor. De ‘clubs’ maken zichzelf bekend bij het koninklijk huis en dan beslist het KH of dat ze er wat mee doen.

Wat een kleurrijke week qua kleding! Super leuke jurk, helémoos met die laarzen. Het rugdecolete vind ik erg mooi en geraffineerd.

Wat een mooie kleur, het model staat haar goed en het rugdecolleté is redelijk subtiel waardoor het wel kan maar het had voor mij niet gehoeven. De laarzen vind ik top alleen had ik bij deze jurk misschien voor zwarte gekozen met zwarte accessoires!

Last edited 1 jaar geleden by Tony

Mooie warme look. Staat goed ook met de laarzen. Sluit me aan bij Oranjefan over de rug.

Nog een aanvulling waar ik later aan dacht. Het haar opgestoken dan zie je het ruggedeelte beter. En wat een goede initiatieven die ze bezocht.

Mooie look, van mij had van het ruggedeelte de onderste helft helemaal dicht mogen zijn.