Avatar foto Door Josine Droogendijk
België 23 jan 35 reacties

Mathilde in powerkleur bij nieuwjaarsontvangst

Aan het Belgische hof zijn ze nog steeds bezig met de start van het nieuwe jaar. Vandaag ontvingen koning Filip en koningin Mathilde hun Europese contacten. En ja, daar hoort natuurlijk een kobaltblauwe jurk bij.

Wellicht ten overvloede: de vlag van Europa is kobaltblauw met gele sterren. Een geel accent is slechts subtiel zichtbaar bij de oorbellen, maar kijk eens naar de Natan-jurk van de koningin! Dit is toch een juweeltje? Het ontwerp heeft een brede kraag, aangeknipte kraag, die door het volume als vanzelf een horizontale strook creëert. Het rugdecolleté is voor koninklijke begrippen laag, het rokgedeelte eindigt net over de knie.

BSR
BSR

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
35 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Schitterende kleur. Staat haar heel mooi. Ook ik zou een doorlopende kraag naar achteren mooier hebben gevonden dan deze te laten ‘steunen’ op de mouwen. Verder lijkt het alsof de stof aan haar panty blijft plakken. Natan heeft een abonnement op plooien of vouwen waar rechte stof mooier zou zijn. Daarom misschien toch 2 ontwerpers van de jurk, één voor de voorkant met vouwen en één voor de achterkant zonder 😄. Zoals gewoonlijk, ziet het haar van Mathilde er erg verzorgd uit

De kleur is fantastisch. Ik zou het mooier hebben gevonden als de kraag helemaal rondom liep. Eens met PK020 dat de jurk aan de voorzijde niet mooi valt; aan de achterzijde lijkt het beter te zijn. Wel valt mij op dat Mathilde een wat voorovergebogen houding lijkt te hebben, misschien eens een wat minder hoge hak aandoen? Verder vind ik persoonlijk dat zij er een beetje vermoeid uit ziet.

‘Soort twee jurken voor de prijs van één’. De kleur staat haar heel erg mooi, ze ziet er weer top verzorgd uit, maar de draperie helemaal rondom zou ik mooier hebben gevonden, minder gezocht en meer in balans.

De vooraanblik van de japon is prachtig en de kleur ook top! Maar de achterkant?? Lijkt wel of er twee ontwerpers los van elkaar aan het werk zijn geweest. De voorkant heel sierlijk en de achterkant massief. Ik snap ‘m niet.

WaUW wat een top outfit. Staat Mathilde fantastisch.

Inderdaad: WAUW!!

wauw!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fantastiische kleur. Verzorgd totaalplaatje

Aparte jurk door de stof en de kraag. Ik moest even wennen, maar hoe langer ik er naar kijk, hoe mooier ik de jurk vind. Het model siert Mathildes figuur en de rug vind ik een goed contrast op de voorkant. En dan die kleur, echt heel mooi. Schitterende pumps, maar in dezelfde kleur blauw had ik het nog mooier gevonden, clutch dan ook in het blauw.

Waar te beginnen? 🤷🏼‍♂️
Voor bovenzijde overgang in mouwen 👌🏼 Ingenieus en mooi, scuba biedt sculpturale mogelijkheden.
Onder de buste en verder naar benee geen mooi beeld, maar dan de achterzijde …. 😳
Zou niemand dit Mathilde afgeraden hebben? Wat een lelijk aangezicht… 🫣
De prachtige kleur kan dit experiment niet redden, scuba siert deze koningin niet, ‘ik zeg’ niet meer doen majesteit 🫢

Een prachtige jurk die Mathilde heel mooi staat qua model en kleur, maar toch geeft het mij het idee dat hij achterstevoren zit.

dat is niet zo omdat de rits duidelijk op haar rug zit

Helaas vind ik dit geen geslaagde jurk. Zo raar, die overdadige hoeveelheid stof die dan zo heel vreemd in de wijde mouwen uitloopt? En de lage rug niet zo elegant. Wel een geweldig mooie en toepasselijke kleur!

Helemaal eens! Ik zie het ook zo. Het kan mij niet bekoren, te brede rare flap aan de voorkant, inderdaad raar verloop in de mouwen, ect. Ik vraag mij af of hij eigenlijk wel lekker zal zitten? Mijn gevoel als ik zo kijk zegt van niet. Een typische Natan 🫤

Vergeet nog te zeggen dat het kapsel prachtig verzorgd zit en de kleur van de jurk heel mooi is.

Prachtige kleur van de jurk maar ik zou schoenen en clutch ook in diezelfde kleur hebben genomen

Prachtig, model en kleur. Door deze stof te gebruiken blijft de kraag mooi ” staan”. Het rugdecolleté is goed gekozen, De jurk zou anders te massief ogen. En ook de pumps, heel mooi.
Een plaatje.

Onvoorstelbaar prachtig, oogstrelend chic, van top (kapsel !) tot teen (schoenen !) : ja, zo kleedt zich een… Koningin !! Ja, Josine : een juweeltje !

Inderdaad

Wat een beauty🤩
Het is dat Josine schrijft dat de japon van scuba stof is, door de rijkheid van de kleur zou je eerder denken aan fluweel.
De donkere(blauwe?) accessoires vind ik persoonlijk niet zo mooi erbij, dezelfde kleur als de japon zou mooier zijn en meer een geheel vormen met de japon. Neutraal beige zou ook nog kunnen, zeker voor de schoenen, lijken je benen nog langer.
Maar een heel geslaagde nieuwe japon voor Mathilde👏

Mooie power kleur. De voorkant van de jurk vind ik erg mooi, maar de rug toont erg massief. Las hier al waarsch door de vierkant vorm. Een V had slanker getoond en ook de scuba stof is hier misschien debet aan. Maar verder prachtig verzorgt zoals we gewend zijn van Mathilde

De kleur is prachtig, heel mooi ontwerp, of ik scuba nu zo mooi vind ? Het is geen stof die soepel valt, maar misschien juist voor deze halslijn wel geschikt, een foto is toch wat lastiger om te beoordelen .
Maar wat zien ze er weer verzorgd uit.
En leuk dat we wat meer mogen zien dan
in ons land gebruikelijk is .

Mooi zeg! Voor- en achterkant. Ik vind t juist heel mooi als er vormen te zien zijn. Laten we ultraslank niet als maatstaf nemen. Het lijkt mij ook een bijzondere stof.

Wat een prachtige kleur!
De voorkant van de japon vind ik beeldschoon en geeft Mathilde een zeer elegante uitstraling!
Naar mijn idee wordt ze aan de achterzijde optisch gezien onnodig breed door het rechthoekig gevormde rugdecolleté.
Een V-vorm zou ik mooier vinden.
Oorhangers zijn chique gecombineerd en het kapsel maakt het helemaal af.
Zit er in de stropdas van Filip nu ook een kobaltblauw patroontje, of is hier de wens de vader van mijn gedachte…?

Spectaculair en toch sjiek.

Zou de kraag soms ook naar de achterkant gedragen kunnen worden?

Inderdaad: wauw!!! Niets meer aan toe te voegen! Mooie pasvorm, opvallend ontwerp zonder opzichtig te zijn en een geweldige kleur die Mathilde fantastisch staat!!! Zo doe je dat als koningin.

Mooi ontwerp, ook de kraag, de japon staat Mathilde fantastisch. Jammer dat we de rug decolleté niet zien….

Ook prachtig!

Charmant, stijlvol en verzorgd. De kraag die doorloopt naar de mouw vind ik erg mooi.

Ja, mooi! Kapsel ook altijd zo verzorgd. Toppie.

In 1 woord: WAUW! Echt n hele mooie jurk!

Helemaal mee eens!