Avatar foto Door Moderator Petra
Denemarken 27 mei 19 reacties

Mary, Isabella en Josephine stralen op het balkon op Frederiks verjaardag

Koning Frederik houdt bepaalde tradities in stand. Net als zijn moeder destijds, verscheen hij gisteren op het balkon van zijn woon- en werkpaleis op zijn verjaardag. Samen met zijn hele gezin, en met zijn moeder koningin Margrethe.

De koning en zijn gezin werden flink toegejuicht door mensen die naar Amalienborg gekomen waren. En het gezin en koningin Margrethe zwaaiden enthousiast terug.

Mode Mary

Koningin Mary droeg een feestelijke felroze jurk van Nr. 21.

Foto ©BSR

Mode Margrethe

Koningin Margrethe draagt een felroze broderie jurk. Wat leuk dat ze er bij was!

Mode Isabella

Prinses Isabella draagt de donkerblauwe Zimmermann jurk van haar moeder Mary.

Foto ©BSR

Mary met de jurk in 2023:

BSR

Mode Josephine

Ook prinses Josephine draagt een jurk van Mary. Zij draagt een gebloemd jurkje van het label Paul & Joe.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
19 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

De jurken zijn idd een mooi ontwerp. Los hiervan: Ik begrijp niet waarom deze tienerdochters een jurk van hun moeder uit de kast trekken. Zie ik ook vaak bij de oranjeprinsessen. Waarom kiezen zij zelf niet voor een creatie die bij hun leeftijd en smaak/stijl past? Kan zowel couture als confectie zijn.

Met de populariteit van het Deense Koningshuis lijkt het wel goed te zitten, mooi om te zien en zeer gegund. De jurk van Mary vind ik heel mooi qua model en kleur. Leuk dat Margrethe erbij is, ze eist totaal niet de aandacht op en met haar rozerode jurk fleurt ze het balkon samen met Mary op. Leuke jurken van de dochters, maar ik vind het een beetje ouwelijk voor hun en jammer dat er geen nieuwe, fleurige jurk vanaf kon.

Ze zien er netjes uit allemaal!

Ik vind t een beetje zo zo. Voelt ook een beetje vreemd, beide zusjes in een jurk van hun moeder. Heb er geen probleem mee op zich, maar bij deze gelegenheid, eerste verjaardag van hun vader als koning, mmm…..

Mee eens Reuzefan1, ik twijfelde of ik dit zou schrijven ✍🏼

Isabella’s jurk vind ik ook het mooist. Erg leuk dat Margrethe er ook bij is, je hoort het gejuich ook aanzwellen als zij opkomt, dus ze was en is wel geliefd. Een leuke familie.

Isabella vind ik het mooist gekleed. Mary en Margarethe adviseer ik eerst even overleg te hebben over de kleur die ze gaan dragen, ik vind dit jammer. Zijn overigens ook geen heel bijzondere roze jurken.

Leuk dat Margarethe erbij is. Waarom niet? Beatrix zie je toch ook regelmatig bij bepaalde gelegenheden?
Isabella is voor mij de klapper. Ziet er heel erg leuk uit.
Het jurkje van Josephine is een mooi jurkje maar niet voor een meisje van haar leeftijd.
Mary en Margarethe prima. Niet meer dan dat.

Helemaal met je eens Petra en volgens mij is Margrethe een grote positieve en indrukwekkende ‘troef’ 🃏die het Deense koningshuis mogelijk ook graag inzet.,👍🏼

Eens met Jerry, zo net na de troonswisseling zou het voor Margarethe en voor haar zoon beter zijn om wat meer afstand te nemen van haar oude baan. En als ze er dan toch voor kiest om erbij te zijn, zou ik een wat minder opvallende jurk beter hebben gevonden.
Afgezien daarvan vind ik haar er goed uit zien, Mary heeft ook een mooie jurk aan. De jurken van de prinsessen vind ik een beetje saai qua kleur.

Zó leuk, dat filmpje!
Wat een enthousiasme van het publiek en niet minder van de koninklijke familie!
Mary en Margrethe beiden in felroze, maar het lijkt net een iets andere tint.
Op zich mooie jurken hoor, maar ik zou het aardiger gevonden hebben wanneer ze zich onderscheiden hadden van elkaar in een andere kleur.
Wel passend, de roze stropdas van de koning bij de 2 dames.
De jurk van Isabelle vind ik prachtig!
Ze draagt hem met veel flair!

Leuke foto van het nieuwe koninklijk gezin. Ik vind het jammer dat Margrethe er bij is en er niet meer een eigen agenda op na houdt. Als ik in haar schoenen stond had ik de nieuwkomers meer ruimte gegeven. In ons land, Belgie en Spanje zijn de voorgangers veel minder in beeld.

Ik vind het juist super leuk dat we Beatrix nog regelmatig zien, dat geeft juist aan dat het niet gezien wordt als een baan waar je na pensionering afscheid van neemt, maar dat dit echt wel meer is , dat er een band is.
En ik denk dat WA en Maxima het ook fijn vinden om regelmatig samen iets te doen.

O wat grappig dat je dat zegt, ik vind juist dat Beatrix nog zo overal bij is. En waarom ook niet denk ik dan.

Ja eens en het is toch ook de verjaardag van haar zoon, leuk toch

👑 Zou ik nog meemaken dat de kroonprins eens koning wordt? 🇩🇰

Wat een persoonlijkheid is hij toch en dat al op jonge leeftijd.
Iedere keer weer valt hij me op en ik denk overeenkomsten te ervaren met zijn oma. 👍🏼
Met zijn vader heb ik niet veel en dat hoeft gelukkig ook niet 😉. het is wat het is 🤷🏼‍♂️

Mooi plaatje, Mary ziet er leuk uit, kleur staat haar goed.
Dochter Josephine staat het jurkje van mams ook leuk, maar de klapper is Isabella in de jurk van Zimmermann. Geweldige jurk en staat haar super.
Koningin Margrethe ziet er voor haar doen “rustig” uit, hoop dat ze haar artistieke “touch” niet te vaak achterwege gaat laten.