Avatar foto Door Josine Droogendijk
Nederlandse prinsessen 05 nov 0 reacties

Laatste gedeelte Royal (Fashion) tour: Harry en Meghan in Nieuw Zeeland! Meghan in positiekleding!

In deze log blikken we terug op de afgelopen week, het laatste gedeelte van de tour van Harry en Meghan, de Hertog en Hertogin van Sussex aan Nieuw Zeeland. Op 28 oktober reisden Harry en Meghan, met een Royal New Zealand AirForce vlucht, samen met de leden van het New Zealand Invictus team naar New Zealand voor het laatste gedeelte voor hun bezoek aan de andere kant van de wereld.

Outfit vertrek naar Nieuw Zeeland: Meghan gaat gekleed in een bordeauxrode midi jurk van Hugo Boss. Ze combineert haar outfit met haar poederkleurige tasje van Cuyana en haar pumps van Aquazzura in dezelfde kleur. Meghan draagt nieuwe oorhangers van Paspaley.

Foto

Foto

Outfit Nieuw Zeeland – dag 1: Meghan draagt voor het eerst zichtbaar positiekleding bij aankomst in Nieuw Zeeland! Haar zwarte jurkje komt van Asos Maternity. Meghan draagt een geruite trenchcoat van Karen Walker en haar pumps van Sarah Flint. Haar oorhangers met citrien komen van Birks, deze heeft ze al eerder gedragen.

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Outfit Nieuw Zeeland – dag 1 receptie: Tijdens de receptie bij de gouverneur-generaal ging Meghan gekleed in een aangepaste of op maat gemaakte zwarte japon van Gabriela Hearst. Meghan draagt diamanten oorhangers van Birks en haar clutch van Dior. Haar gouden collier met diamanten pendant komt van Jessica McCormack.

Foto

Foto

Foto

Dag 2 Nieuw Zeeland – outfit 1: Tijdens de start van het programma (ontmoeting met jeugdigde werkers in de geestelijke gezondheidszorg) droeg Meghan een zwarte skinnybroek, vermoedelijk van Outland Denim, een zwarte sweater van het Australische merk Jac and Jack, en een zeewier groene – zoals beschreven op de site – mantel van Club Monaco. Meghan draagt stoere veterlaarsjes van Stuart Weitzman.

Foto

Dag 2 Nieuw Zeeland – outfit 2: Meghan droeg tijdens het tweede programma onderdeel (bezoek aan het Abel Tasman National Park) jeans van Outland Denim. Daarbij draagt ze een regenjas van Seasalt. Een ouder model, want het logo is inmiddels veranderd. Mogelijk heeft ze deze geleend. Ook droeg ze witte sneakers van Stella McCartney. Haar sjaal komt van Loro Piana.

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Dag 2 Nieuw Zeeland – outfit 3: Tijdens het bezoek aan Courteny Creative, koos Meghan voor een outfit die (mijns inziens) meer bij haar actricetijd past. Juist des te passender ook voor het bezoek, want dit bezoek had dan ook alles te maken met talentvolle jongeren die uitblinken in de filmindustrie. Meghans jurkje is een mouwloze blazerjurk van Maggie Marilyn, een ontwerpster uit Nieuw Zeeland. Bij aankomst droeg ze haar donkerblauwe mantel van Gillian Anderson, die we eerder al zagen bij de Invictus Games. Meghan maakte haar outfit compleet met haar donkerblauwe suede pumps van Manolo Blahnik, haar collier van Jessica McCormack en oorhangers van Boh Runga. Deze oorhangers waren een geschenk van de premier van Nieuw Zeeland! Meghan koos er voor om deze de volgende dag gelijk te dragen, wat natuurlijk erg leuk is voor de premier om dat te zien.

Foto

Foto

Foto

Foto

Dag 3 – outfit 1: Tijdens het bezoek aan North Shore Riding Club plantten Harry en Meghan o.a. een boom. Meghan draagt vermoedelijk jeans van J. Crew. Dit combineert ze met een donkerblauw t-shirt en een geruite blauwe blazer van Karen Walker. Meghans regenlaarzen komen van Muck, en haar regenjas is een officiele jas van The National Trust. Meghan draagt haar collier van Jessica McCormack en de oorhangers van Boh Rung.Foto

Dag 3 – outfit 2: Tijdens het 2e gedeelte van de dag, een bezoek aan een liefdadigheidsinstelling die geld gedoneert kreeg van de Nieuw Zeelandse regering als huwelijksgeschenk aan Harry en Meghan, draagt Meghan een poederkleurige jurk van Brandon Maxwell, met een trenchcoat van Burberry. Meghans suede pumps (ze heeft echt een voorkeur voor suede, gewoon opvallend hoe vaak ze suede schoenen draagt) zijn van Stuart Weitzman.

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Dag 3 – outfit 3: Tijdens een receptie, georganiseerd door de premier van Nieuw Zeeland, draagt Meghan een donkerblauwe jurk van Antonio Berardi. Meghan draagt nieuwe pumps van Aquazzura in poederroze. Ze heeft deze pumps ook in het zwart. Haar nieuwe oorhangers komen van Emily Mortimer. Verder zien we opnieuw haar donkerblauwe clutch van Dior.

Foto

Foto

Foto

Dag 4 – outfit 1: Tijdens een ceremonie draagt Meghan een op maat gemaakte japon van Stella McCartney. Haar 'collier' is gemaakt door een Maori ontwerper, Kiri Nathan. Verder draagt ze haar donkerblauwe suede pumps van Manolo Blahnik en opnieuw de oorbellen die ze als geschenk kreeg van de Nieuw Zeelandse premier.

Foto

Dag 4 – outfit 2: Meghan ging tijdens het tweede gedeelte, een bezoek aan de plaats Rotorua, gekleed in een plisserok en bijpassende blauwe top van Givenchy. Daarbij draagt ze nog steeds haar pumps van Manolo Blahnik en dezelfde oorbellen.

Foto

Dag 4 – outfit 3: Voor een wandeling draagt Meghan dezelfde blauwe top, maar verwisselt ze de rok voor een skinny broek. Ze draagt dezelfde oorhangers, maar verwisselt haar schoenen voor makkelijk zittende exemplaren van Birdies. En last but not least: Meghan draagt de heerlijke warme winterjas van haar echtgenoot!

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

POLL: De outfits van de Hertogin van Sussex in Nieuw Zeeland. Welke wil je graag nog eens terug zien, en vind je echt het allermooist?

Beelden/screenshots met dank aan ©Kensington Palace, ©Global News, ©Radio New Zealand, ©TV NZ.

Veel dank aan What Meghan Markle Wore en What Meghan Wore, twee fantastische blogs met weetjes over de kleding en accessoires van de Hertogin van Sussex.

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals – [email protected].

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments