Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 30 sep 0 reacties

Koningspaar bij seminar India and The Netherlands

Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima wonen maandagmiddag 30 september in het Rijksmuseum in Amsterdam een deel bij van het seminar ‘India and The Netherlands’. Het seminar gaat over de relatie tussen Nederland en India en wordt georganiseerd door de Koninklijke Vereniging van Vrienden der Aziatische Kunst en de ambassade van India in Nederland. De Koning en Koningin wonen het seminar bij in aanloop naar het staatsbezoek aan India in oktober.

Tijdens het seminar presenteert de ambassadeur van India, Venu Rajamony, zijn boek ‘India and The Netherlands. Past, Present and Future’. De Koning neemt het eerste exemplaar van het boek in ontvangst. Vervolgens houdt Martine Gosselink, Hoofd afdeling Geschiedenis van het Rijksmuseum, de voordracht ‘The Netherlands and India, a shared history’. Hans de Boer, voorzitter van VNO-NCW, spreekt over ‘Trade and business relations between the Netherlands and India, present and future.’

Het Koninklijk Paar bekijkt eveneens het bronzen beeld van Shiva Nataraja (ca. 1100 – 1200) in het Rijksmuseum en spreekt met personen die een nauwe relatie hebben met India en Nederland.

Mode 
Outfit: beige robe manteau 
Ontwerper: Edouard Vermeulen van Natan 
Eerder gedragen: Ja, oa in 2009 en 2011. Kortom: tien jaar na aanschaf past Máxima de mantel nog steeds. Dat is wel een complimentje waard, toch? 
Accessoires: pumps met gouden blokhak van Ferragamo + clutch van LK Bennett.

Met de outfit in 2009: 

~~~~~~advertentie~~~~~~

~~~~~ einde advertentie~~~~~~

In 2011 in Vietnam: 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments