Avatar foto Door Moderator Petra
Overige royals 29 feb 21 reacties

Koningin Rania prachtig in traditionele jurk

Koning Abdullah en koningin Rania hadden gisteren een ontmoeting met lokale gemeenschapsleiders in het gouvernement bij Aqaba Castle. Koning Abdullah reikte medailles uit en benadrukte dat de stad het beeld weerspiegelt van een ambitieus Jordanië.

Koningin Rania droeg een prachtige traditionele jurk, in wit met paarse tinten.

Foto’s ©Royal Hashemite Court

De Jordaanse koningin draagt de prachtige ‘Love 100’ Mesh-Panel Latte/Natural Leather pumps van Jimmy Choo.

De leren tas met vlechtwerk komt van Bottega Veneta.

Wat vinden jullie van deze outfit van koningin Rania? En zien jullie haar liever in Westerse kleding of in meer traditionele kleding?

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
21 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Ik vind de afwisseling van modern en traditioneel leuk. Met zo’n figuur staat alles wel goed.

Dat fluweelachtig broekpak met gouden stiksels op de voorgrond van 1 van de foto’s vind ik erg mooi.
Echt een M.O. uitvoering, zouden we in NL niet zo gauw overdag dragen. Maar ik wil m wel hebben 😀

Ik vind dit een soort mix van beide stijlen.
Fris maar geen wow.

Juist de afwisseling van traditioneel en westers vind ik mooi.
Ik vind dit niet de mooiste traditionele japon die ze heeft, maar deze is zeker niet lelijk.
De kleur van de tas vind ik niet mooi hierbij.

Ik geef het een 6,5.
Ik vind haar stijl prachtig, jammer van de 💉…

Ze heeft mooiere traditionele jurken gedragen. Tas vind ik qua kleur minder passend.

Traditionele kleding vind ik mooi staan en goed bij koningin Rania passen.
Deze jurk oogt voor mij half Westers, half traditioneel, door de effen witte rok.
Maar ik heb uiteraard geen goed beeld bij wat in haar traditie gebruikelijk is, dus misschien is het wel heel normaal.
In mijn optiek zou het een fraai beeld geven wanneer de paarse randversiering onderin de rok ook teruggekomen zou zijn.

Deze traditionele jurk vind ik niet zo heel bijzonder, model tasje evenmin. Juist die afwisseling van traditioneel en modern vind ik erg boeiend bij haar en heb daarin geen voorkeur.

ik vind haar heel mooi in traditionele kleding maar eigenlijk in alles wat ze draagt. Althans voorzover ik me dat kan herinneren. Ze is gewoon een hele charmante en knappe dame. De schoenen vind ik geweldig, de tas niet zo passend bij deze outfit.

Zowel traditionele kleding als Westerse kleding staat haar erg goed. Ze heeft wel mooiere traditionele jurken dan deze vind ik. Er is een keer een blog over geweest op deze site.

Traditioneel en mooi! Het kan dus goed samengaan zonder truttig te worden: top!

Ik vind het erg veel wit, en vooral met de gekleurde inzetten komt het wat hard over, maar omdat het een traditionele jurk is gaat het mi. niet of we het mooi vinden, dit hoort bij hun cultuur, en dat waardeer en respecteer ik.
Het is en blijft trouwens een knappe en charmante vrouw.

Wat een mooie jurk!
Ik vind het heel knap hoe ze altijd een mix van traditionele kleding en westerse kleding maakt voor dit soort gelegenheden. Haar westerse kleding is soms over de top, maar ik moet nog steeds terug denken aan de mooie witte blouse en paarse rok die ze op het huwelijk van Felipe & Letizia droeg. Wat een klasse in eenvoud!

De jurk is best aardig (‘prachtig’ is wat mij betreft overdreven). De schoenen vind ik er totaal niet bij passen en zijn naar mijn mening sowieso niet mooi (ik houd niet van die opengewerkte stukjes aan de bovenkant, en ook al is dit mesh en geen plastic, ik vind het nog steeds niet mooi).

Zij heeft prachtige outfits . Zij komt ook steeds heel verzorgd over wat toch al staat voor het 50 %slagen van een outfit. Deze traditionele kleding kan ik zeker smaken en denk hierbij vaak terug aan farah diba due ook prachtige traditionele kledij had.

Farah Diba, jaaaaaa 👌🏼 Rania komt voor mij echt niet bij Farah in de buurt maar à la dat geeft niet. ☺️ De hier getoonde jurk vind ik niet echt een succes en ik ben het wat schoenen betreft eens met Juffrouw Annie.

Idd Rania is farah niet. Maar het vergelijk gaat niet over de vrouwen maar wel over de stijl van de traditionele kledij waarvan farah voor mij echt schitterende exemplaren had.

Ik ben het helemaal met u eens Maribrune, misschien kwam dit niet helemaal over in mijn reactie, Farah’s traditionele exemplaren zijn sprookjesachtig mooi ✨

Dit staat haar prachtig! Haar Westerse (designer) kleding vind ik vaak iets te gezocht / over the top.