Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 15 mrt 34 reacties

Koningin Máxima draagt oranje broekpak tijdens werkbezoek

Koningin Máxima en staatsecretaris Uslu voor Cultuur en Media bezochten vanmorgen de ROSE academy in Den Haag. Het bezoek staat in het teken van de ontwikkeling van nieuwe talenten met een biculturele achtergrond in de audiovisuele sector. ROSE academy is een onderdeel van productiecollectief ROSE stories.

ROSE academy ondersteunt nieuwe makers met een biculturele achtergrond bij de start van hun carrière en bij het ontwikkelen van vakkennis en vaardigheden. Daarnaast biedt ROSE academy een artistieke community voor deze jonge makers om zich aan op te trekken en op terug te vallen. Zo wil ROSE academy bijdragen aan een evenwichtige representatie in het verhalenlandschap.

(c) PPE/Nieboer

Tijdens het werkbezoek laten nieuwe makers met korte films en optredens hun werk zien en vertellen zij over hun deelname aan het programma dat zij hebben gevolgd. In de Film School biedt ROSE academy workshops waarin jonge makers met professionele coaches toewerken naar hun eerste korte film. In de Writersroom worden scriptschrijvers begeleid bij hun schrijfproces en krijgen zij de kans om hun script te pitchen aan de industrie.

Vervolgens spreken Koningin Máxima en staatssecretaris Uslu met deelnemers van het programma Generation Inclusion over de uitdagingen waar zij mee te maken krijgen als nieuwe maker met een biculturele achtergrond. Generation Inclusion, onderdeel van het ontwikkelingsprogramma van ROSE academy, is een talentenprogramma van zes maanden voor mensen die serieuze stappen in de film- en tv-wereld willen zetten. Het programma wordt deels gefinancierd door de audiovisuele sector zelf. Tot slot gaan Koningin Máxima en staatssecretaris Uslu in gesprek met makers en coaches uit het netwerk van ROSE academy en met producenten en vertegenwoordigers uit de audiovisuele industrie.

Mode
Tijdens het werkbezoek droeg de koningin een oranje broekpak. In het echt was de kleur iets minder intens dan op de foto, kan ik uit eigen ervaring zeggen. Jaja, de reizende MKM-reporter was weer op pad 😉

(c) PPE/Nieboer

Het broekpak is nieuw en komt uit de huidige collectie van Joseph.

(c) ModekoninginMáxima

De nieuwe tas met franjes is een ontwerp van Marina Raphaël.

De ontwerper van de regenboogoorbellen is al een tijdje bekend, maar ik kwam niet aan het blogje toe. Lang verhaal kort: vanavond of morgen volgt er een extra blog over deze juweeltjes.

© PPE/Nieboer
Volgen
Laat het mij weten wanneer er
34 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Pk020, of het bij dit broekpak van Joseph om laarzen dan wel (wat ik dacht) pumps/stiletto’s gaat, is me eigenlijk niet duidelijk : je vindt beide interpretaties in de commentaren hieronder. Maar buiten kijf is het feit dat het in elk geval, inderdaad, om UITERST verfijnd schoeisel gaat !

Maxima had een kleurrijke week vorige week.. ik hou ervan.. hippe pakken in lekkere knalkleuren.. de beide pakken en
de rode jurk, allemaal goed!! Mooie schoenen en leuke tassen… onze koningin was een fijne verschijning vorige week…

Mooi dat oranje broekpak. Leuk voor Koningsdag. De kleurrijke oorbellen vindt ik ook heel mooi.

Pak en kleur staan haar goed. Maar het is niet super chique, ook veel twintigers dragen dit al. De outfit zou denk ik vanzelf koninklijker overkomen als ze haar haren wat meer verzorgd had.

Jeans bij de staatssecretaris… mhaw

Maar heur haar zit altijd wel erg mooi 🙂

Wie oh wie geeft haar nu eens goed advies bij de aanschaf van ondermode.
Het zoveelste pak, niet de moeite om daar aandacht aan te schenken.
En wat het tasje betreft, geef mij maar een mooie leren tas.

Ik dacht overigens even dat ze haar haar had afgeknipt! Leek net. Het zit mooi vandaag

Oranje is een moeilijke kleur voor velen, maar Maxima staat het goed. Leuk pak, leuke top, beetje ton-sur-ton. Oorbellen ook leuk, niet van die joekels en dat spreekt me wel aan voor op een doordeweekse dag. Het tasje vind ik niks, beetje een kindertasje in de vrij grote handen van onze koningin. En de pumps: echt afschuwelijk. Een paar makkelijkere schoenen zonder punten en hakken had ik echt veel leuker gevonden. Alleen de schoenenkleur vind ik leuk.

Geweldig dit! Behalve de oorbellen vind ik dit echt mooi. Ik vraag me af waarom sommige vinden dat 2 dagen een broekpak jammer is? 2 dagen een jurk/rok is toch ook geen punt?
Wmb trekt ze altijd een broekpak aan, het staat haar prachtig

Een mooi broekpak in een kleur die Máxima heel goed staa, maar een beetje saai gestyled voor Máxima haar doen. Minder mooi vind ik de kleur van de top en de hoge halslijn. De subtiele oorbellen matchen goed. Mooi rustig geheel.
Zelf had ik dit broekpak heel anders gestyled, deze fantastische voorjaarskleur, vraagt m.i. om een krachtige look..

Waarom doe je twee dagen achterelkaar een broekpak aan?? En dan ook nog in het oranje, sorry maar ik ben niet zo van de kleur oranje.

Mooi pak, maar inderdaad meer van hetzelfde. Josine, het door jou genoemde pak is mooier. Tasje; leuk, maar minder passend, oorbellen; erg leuk.

Zo jammer dat Máxima dit mooie broekpak nog maar twee keer heeft gedragen. Ben benieuwd wanneer en of we het terug zien.

Het broekpak wat jij noemt is vele malen mooier dan dat van vandaag.
Jammer dat ze deze vandaag niet heeft gedragen.
Het tasje van vandaag vind ik trouwens meer iets voor Amalia. Leuk, maar meer iets voor een jonge dame.

Heel leuk pak, geweldige kleur en gave oorbellen!!!

Wat een mooi pak! Vind dit heel mooie warm oranje kleur.

Dit pak vind ik veel mooier dan het paarse broekpak van gisteren. Met een camelkleurig shirt eronder, of een andere contrasterende kleur, had ik het geheel sprekender gevonden. Het tasje is mooi, maar veel te ielig bij zo’n stoer pak.

Hoeveel broekpakken kan een mens hebben. Ze heeft er al zoveel, waarom dan weer een nieuwe. En ze heeft er zoveel die veel mooier zijn.
Deze is ook mooi, maar toch…

Leuk pak! Ik vroeg me dit gister al af: heeft ze iets aan haar wangen gedaan? Het gezicht lijkt anders dan anders….

Heb mij dat ook afgevraagd.
Als het zo zou zijn dan was het moment mi slecht gekozen ttz bij een bijeenkomst over rolmodellen is dit mi een signaal van hoe het niet moet !!!


Ja een heel leuk pak, maar wéér een broekpak, pffff, nog even en alle kleuren hangen in de koninklijke kleedkamer. Een outfit in dezelfde kleur maakt lang en slank, maar in dit geval vind ik het jammer, een truitje in een contrasterende kleur is zoveel sprekender. De stiletto heels zijn kek. Het tasje vind ik heel schattig, maar ook hier weer ‘veel van hetzelfde’🥴. Kortom, het is mooi, maar de styling is niet bijzonder.

Mooie monochrome look! Ik vind het een stijlvol pak in een coole kleur. Schoenen en tas combineren er goed bij. Oorbellen hadden knallender gekund maar op zich niets mis mee.

Last edited 1 jaar geleden by ajmvandrunen

Leuk pak, zijn de schoenen ook nieuw? Komen me niet bekend voor.
Ik zou deze oorbellen niet gekozen hebben bij dit pak, vallen compleet weg en passen er niet bij. Andere oorbellen en een wit (col)truitje onder het pak en hoppa, uitstraling wordt veel frisser.

Ik zit nu net te denken dat ik ze er juist wel heel goed bij vind staat. Ik vind ze ook heel leuk. Het tasje vind ik echt heel sukkelig, geen gezicht.

Last edited 1 jaar geleden by Difan

Dit pak zal misschien comfortabel dragen maar zou een veel sprankelender outfit kunnen worden wanneer er een andere, effen kleur top onder komt.
Ik zou daarvoor bv. als uitgangspunt óf de regenboogoorbellen nemen óf de tas. Dan in die tinten (meerkleurig óf de taskleurtjes) een leuke sjaal kiezen en zwierig om slaan.
Kleine moeite maar een gezellig en verzorgd effect!
Liever geen sjaal? Dan zijn er nog plenty sieraden om mee op te leuken en de saaie uitstraling van nu te doorbreken.

Wat een super leuk pak. Oranje staat haar zo mooi. En hele toffe laarzen en tas! Top outfit!

Mooi pak, staat haar erg goed!
Hoe kan ze op deze hakken lopen ??

Heerlijk pak!
Staat haar goed!
Assessoires zouden nog beter kunnen: tasje en schoenen harmonieren goed met t pak, de oorbellen niet.

Last edited 1 jaar geleden by siobhan

Ze ziet er leuk uit, mooi broekpak leuke kleur en mooie accessoires. Stuk van haar haar??? Zie het pak graag nog een keer met een andere top…

Leuk pak, mooie pumps en tasje. Ik denk dat een bruin colletje eronder ook leuk staat, dan is het niet zo een kleur.