Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 08 jul 0 reacties

Koningin Máxima brengt werkbezoek aan de toeristische sector in Zeeland.

Koningin Máxima heeft woensdagmiddag 8 juli een werkbezoek gebracht aan de toeristische sector in de provincie Zeeland. Het werkbezoek stond in het teken van de impact van de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan op bedrijven in het toerisme en het vrijetijdsdomein.

Het werkbezoek startte bij klimbos Zeeuwse Helden in Westenschouwen waar Koningin Máxima sprak met ondernemers, de provincie Zeeland en ondernemersorganisatie Impuls Zeeland. Tijdens het gesprek werd ingegaan op de beperkingen tijdens het voorseizoen vanwege de coronamaatregelen, het stapsgewijs weer opstarten van het toerisme en de verwachtingen voor de korte en de lange termijn. Tijdens een rondleiding door het klimbos kreeg Koningin Máxima een toelichting op de aanvullende regels om iedereen veilig te kunnen laten klimmen, het reguleren van bezoekersstromen en de verschillende parcoursen in het bos.

Aansluitend bezocht Koningin Máxima camping Ons Buiten in Oostkapelle. Tijdens een wandeling kreeg Koningin Máxima uitleg over de investeringen die zijn gedaan voor meer capaciteit aan sanitaire ruimtes en over de activiteiten die in de buitenlucht aan kleine groepen worden aangeboden. Door de coronacrisis heeft de camping de investeringen aangepast en op bepaalde onderdelen versneld en is ingezet op verdere digitalisering. Koningin Máxima sprak met vertegenwoordigers van onder meer de provincie, de veiligheidsregio en de GGD. In dit gesprek werd onder andere gesproken over de economische impact van de coronacrisis op de Zeeuwse vrijetijdseconomie, de knelpunten in de toeristische sector zoals het tekort aan geschoold horecapersoneel en de initiatieven om ondernemers aan elkaar te koppelen.

Mode 
Outfit: geel broekpak met zwarte accenten 
Label: Zara 
Eerder gedragen: Ja, in mei 2019


Foto: Rick Evers van Royal Insider 

Pak van Zara: 

Máxima is niet de enige beroemdheid die voor de gele broek viel. 

Máxima's tas met bamboe-hengsel komt van Susain Gail, en gaat inmiddels al meer dan twintig jaar mee. Hier lees je er meer over. 

Máxima's gouden oorringen doen inmiddels ook alweer 13 jaar dienst en komen van Cartier. Hier lees je er meer over.

Máxima's schoenen kennen we oa van de Sinterklaasintocht van 2012. 

Shoppen à la Máxima 

Blazer €34,90 van ONLY, pantalon €27,90 ONLY. 

Gele blazer van Y.A.S. €89,99 en zwarte top van Cartoon €44,90. 

1. Gouden oorringen van Casa Jewelry €99,95
2. Gouden oorringen van Ania Haie €59,-. 
3. Gouden oorringen van Gas Bijoux €125,-. 
4. Gouden oorringen in kleiner formaat. Wouters & Hendrix. €201,-.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments