Hare Majesteit Koningin Máxima bezocht woensdag 8 mei Make-A-Wish Nederland in Hilversum.

Het bezoek vond plaats in het kader van het dertigjarig jubileum van de organisatie. Make-A-Wish Nederland biedt kinderen tussen 3 en 18 jaar hoop en kracht voor de toekomst door hun liefste wens te vervullen. Jaarlijks vervult Make-A-Wish Nederland circa zeshonderd wensen van kinderen. De Koningin sprak met (medisch) professionals en ouders van ‘wenskinderen’ over de aanpak en de impact van een wensvervulling. Koningin Máxima ontmoette daarnaast meerdere vrijwilligers. Afsluitend ontving de Koningin de jubileumuitgave ‘30 Facestories’. Dit boek beschrijft dertig kinderen en hun wensen die de afgelopen dertig jaar door de stichting werden vervuld.


Foto: Jan Wagter/Blauw Bloed 


Foto: Jan Wagter/Blauw Bloed 

Outfit: Gele blazer met klepzakken en een dubbele rij knopen + gele pantalon met wijde pijpen 
Ontwerper: ZARA 
Eerder gedragen: Nee 
Leuk om te weten: Máxima is niet de eerste BN-er die wordt gespot met deze broek. Dionne Stax droeg hem eind april tijdens het presenteren van het NOS-journaal en prinses Aimée droeg het kledingstuk op Koningsdag 2019.
Accessoires: clutch van Carlend Copenhagen, meer info volgt. 

~~~~~~advertentie~~~~~~

~~~~~~einde advertentie~~~~~~

Clutch van Carlend Copenhagen: 

Afbeeldingsresultaat voor carlend site:modekoninginmaxima.nl

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van JPG

JPG

donderdag 09 mei 2019 - 14:19

Kleur vind ik prachtig! Maar het pak niet. Hou niet van die soort broeken..

afbeelding van Maria04

Maria04

donderdag 09 mei 2019 - 08:23

Niet geslaagd vind ik, net iets "Te". Wel gemakkelijk te dragen, ................Hoe langer ik kijk hoe meer de kleur me tegen staat, helaas.

afbeelding van Marly

Marly

woensdag 08 mei 2019 - 23:09

Het is een mooi pak en de kleur staat haar heel goed. Ik blijf die wijde pijpen niet mooi vinden, smallere staan haar wel, maar heeft ze zelden. Geel en zwart vind ik mooi, bij Aimee met beige totaal niet, was ook een raar jasje.
Wederom zit het haar slordig maar ze houd blijkbaar van los haar.

afbeelding van Fina

Fina

woensdag 08 mei 2019 - 19:07

Top! Ook erg leuk dat ze het jasje erbij draagt en prima met zwart, wit had ik ook mooi gevonden.
Haar haar vind ik beter zitten dan andere keren wanneer ze het los draagt beter gekapt.
De dooie puntjes mogen er inderdaad wel af.

afbeelding van Dahlia

Dahlia

woensdag 08 mei 2019 - 18:16

Met een leuke paardenstaart een bereleuke outfit.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 08 mei 2019 - 16:36

Wat super leuk dat Máxima deze bijzondere stichting bezoekt en wat ziet ze er tof uit. Heel gaaf dat pak en wat leuk dat ze voor Zara kiest! Dit mag ze veel baker dragen. Ook met camel, zachtroze of wit een topper.

afbeelding van elise1

elise1

woensdag 08 mei 2019 - 16:35

Heel mooi dit pak. Veel mooier met deze gele blazer dan de combi die Aimee op Koningsdag droeg.Vond dat jasje gezocht met die vreemde flappen. En dan ook nog een aanstellerige bloes eronder. Plus getoepeerd haar plus steeds die geforceerde grijns. Grrrr...
Doe mij Maxima maar, inclusief los haar....

afbeelding van Margriet76

Margriet76

woensdag 08 mei 2019 - 16:00

Te gek zeg!!! Wat staat het gaat prachtig. Nu hopen dat de zon ervan schijnen gaat. Ook leuk dat ze met een minder hoog prijskaartje leuk voor de dag komt! Top!

afbeelding van Margriet76

Margriet76

woensdag 08 mei 2019 - 16:00

Te gek zeg!!! Wat staat het gaat prachtig. Nu hopen dat de zon ervan schijnen gaat. Ook leuk dat ze met een minder hoog prijskaartje leuk voor de dag komt! Top!

afbeelding van Jantje R

Jantje R

woensdag 08 mei 2019 - 15:39

Ik vind dit pak Maxima fantastisch staan. Geel staat haar goed. Leuke combi met dat zwart. Maxima heeft deze broek beter gecombineerd dan Aimee. En bij Dione zit de broek net te strak. Kortom Maxima wint het van de andere dames met deze combi.

afbeelding van sandy

sandy

woensdag 08 mei 2019 - 15:32

Het pak vind ik haar mooi staan. Maar ik ben niet weg van geel voor kledingstukken. Iemand zei zoiets van dat het mooi is in een zonnig land zoals in Bonaire. Inderdaad, dat is zo. Maar het is zo'n harde kleur.

afbeelding van Molly

Molly

woensdag 08 mei 2019 - 15:02

De oorbellen doen me denken aan de oorbellen die ze droeg bij hard roze jurk met pailletten tijdens staatsbezoek aan Engeland.

afbeelding van Daan01

Daan01

woensdag 08 mei 2019 - 14:54

Heel gaaf ! En fijn der weer in wat jeugdigs te zien na al de natan outfits van de afgelopen tijd . Blij mee

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

woensdag 08 mei 2019 - 14:44

Wat een gaaf pak! Vind het zo leuk dat Zara ook geregeld door royals gedragen worden. Laat zien dat iets betaalbaars ook gewoon mooi kan staan.

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

woensdag 08 mei 2019 - 14:43

Dit is zo'n pak wat ze nog wel eens naar de VN zal aantrekken. De kleur vind ik wat haar minder staan. In de tropen zal het haar beter staan dan op een koude lentedag in Nederland. Het haar had ik liever in een paardenstaart gezien.

afbeelding van Lina

Lina

woensdag 08 mei 2019 - 13:36

Ik vind die kleur niet zo denderend staan, eigenlijk vind ik zo’n kleur alleen goed staan bij donkere mensen.
Over “duurzaam” gemaakte kleding? Dat bestaat niet, elk kledingstuk wat gemaakt wordt daar komt wel iets aan te pas wat niet goed is voor het milieu of waar mensen te hard voor moeten werken en te weinig voor betaald krijgen.

De oplosssing? Heel eenvoudig, gewoon iedereen naakt lopen ;)

afbeelding van Babs74

Babs74

woensdag 08 mei 2019 - 14:47

Helemaal mee eens Lina (behalve met dat naakt lopen...). Het is zeker niet alleen bij Zara zo, maar bij veel meer merken. Ook de Italiaanse duurdere modemerken maken gebruik van onderbetaalde krachten, meestal Aziatische medewerkers.

Neemt niet weg dat bewust kleding kopen belangrijk is. Ik moet zeggen, dat ik Zara niet links laat liggen overigens.

afbeelding van Merel

Merel

woensdag 08 mei 2019 - 15:42

Natuurlijk, duur is zeker niet automatisch duurzamer. Maar Zara en dat soort ketens staan er zeker niet om bekend. Kwestie van kijken wat je koopt. Leesbril mee en labeltje lezen :)

afbeelding van Lina

Lina

woensdag 08 mei 2019 - 15:55

Ik heb inderdaad een paar jaar geleden eens gelezen dat zelfs de kleding van een beroemde ontwerper, waar je duizenden euro’s voor de kleding betaalt, óók zijn kleding liet maken in die lage lonen landen waar mensen 12 uur per dag moeten sloven voor een paar euro per dag. Weet helaas niet meer over wie dat ging maar ik was stomverbaasd en behoorlijk geschokt. En dan zullen meer beroemde (dure) merken zijn die dat doen.

Over Zara, ik kom daar niet meer, die kleding gaat tot en met maat 42, ik heb maat 42 maar dan past het me nog zelden, heb daar ooit 1 keer iets gevonden wat me paste dus ik neem al niet eens meer de moeite daar nog te kijken.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

woensdag 08 mei 2019 - 14:44

Nee dank u, ik hoef al die hangende onderdelen niet te zien ;)

afbeelding van Lina

Lina

woensdag 08 mei 2019 - 14:45

Haha nee ik ook niet ;)

afbeelding van orchidee

orchidee

woensdag 08 mei 2019 - 13:29

Het staat haar prachtig, maar toch, zonder mooi zonlicht vind ik geel zo doodslaan.
Toen ze in de Caraïben was en geel droeg stond het veel mooier. Dat is toch echt een land met ander licht.

afbeelding van Johannetta

Johannetta

woensdag 08 mei 2019 - 13:12

Zara 'is op weg naar duurzamere productie' wat zoveel betekent als dat het nog steeds een vervuilend en mens-onvriendelijk merk is. We laten ons wellens en wetens zand in de ogen strooien. Eens met Merel op dit punt.
Verder staat het pak haar super.

afbeelding van Merel

Merel

woensdag 08 mei 2019 - 12:54

Een pak staat Maxima echt heel goed. Eigenlijk de enige manier waarop ik Maxima echt mooi vind in zo'n model broek. En deze kleur is heerlijk. Ik vind Aimee's combinatie wel het mooist, want met camel, en wat is er, als je niet Maja de Bij bent (en dat is niemand, want: bij) nu mooier dan geel met camel? Heerlijk gewoon. Geel met zwart, nee niet voor mij. Ik zou die knopen direct van de blazer slopen.
Qua Zara. Jammer dat Maxima met haar budget gekopieerde, onder erbarmelijke omstandigheden door kinderhandjes tegen en nog erbarmelijker salaris in elkaar gezette, met zoveel mogelijk chemicaliën geproduceerde (ja mensen, sorry hoor maar daarom is het dus zo goedkoop. Als je nu geen keuze hebt... maar dat speelt hier niet, en dan nog...), kleding koopt. #doesduurzaam. Bestel zo'n pak in een duurzame geproduceerde coolwool bij een (nl) couturier. Dit pak kan je nog jaren en jaren dragen. Met een witte blouse, en nude blouse, en zalmroze blouse, en coltrui in die tinten, verrukkelijke swaggers (hallo Aimee) in die tinten, elke frisse lentedag weer.

afbeelding van Fina

Fina

woensdag 08 mei 2019 - 19:04

Ik vind juist de combinatie die Aimee droeg niet mooi, geel met camel, voor mij is wit of zwart het beste bij dit pak.

afbeelding van zara

zara

woensdag 08 mei 2019 - 13:40

Dyonne Stax en Aimée zijn ook niet bepaald onbemiddeld, dus het is voor mij teveel met twee maten gemeten om het Máxima te verwijten dat ze een keertje iets van een goedkoop merk als Zara draagt. Naar mijn idee kan dit onverwoestbare (polyester) mosterdgele pak nog jaren mee vanwege het tijdloze karakter. Het jasje is mooi getailleerd, valt prachtig over de heup, en heeft stijlvolle revers, en het model broek staat prachtig. Ik hoop dat we het nog eens terug zien, of jasje en broek eventueel met andere stukken gecombineerd. (In z'n algemeenheid ben ik het overigens wel met Merel's "doesduurzaam" eens wat betreft de kledingconsumptiemaatschappij, want een percentage van de productie wordt ongedragen weggegooid.)

afbeelding van Merel

Merel

woensdag 08 mei 2019 - 15:40

Helemaal eens, geldt niet alleen voor Maxima, maar eigenlijk voor iedereen.

afbeelding van Lina

Lina

woensdag 08 mei 2019 - 14:09

Haha ja het kán jaren mee, voor óns, gewone mensen, maar Maxima draagt het 1 of 2 keer en dan zie je het nooit meer.

afbeelding van Doro

Doro

woensdag 08 mei 2019 - 12:34

Een absoluut succes!!

afbeelding van Jens

Jens

woensdag 08 mei 2019 - 11:58

Zakelijk en toch fris, mooi met het zwart. Lekker zou ik bijna zeggen.
Note to self bij het zien van de andere dames: geen lintjes onder de boezem indien niet binnen de leeftijd 0 tot en met (circa) 18 en geen rok tot op de dij indien niet op vakantie.

afbeelding van Hennie64

Hennie64

woensdag 08 mei 2019 - 11:52

Prachtige kleurcombinatie, hoewel het een kleur is die erg opvalt en toen ik de foto zag voordat ik de tekst had gelezen moest il al aan Aimee en Dionne denken, dus wellicht 1-malig dat we dit pak zullen zien? En nu het haar; Knip het toch af majesteit, die punten en laat het recht afknippen, vlotte, elegantere en gezondere look! Dit haar en dan voornamelijk de dooie punten, haalt het hele plaatje weer naar beneden. Maar goed de koningin moet het natuurlijk zelf weten, lijkt mij dat ze het echt wel weet.

afbeelding van Meike

Meike

woensdag 08 mei 2019 - 11:38

Fan!! Bij Maxima vind ik de combinatie het leukst! De broek komt het best tot zijn recht met de bijpassende blazer. Als ik het haar van Maxima zo bekijk, moet ik altijd denken dat ik als kind graag een zigzag-scheiding wilde. Dat was toen hip!

afbeelding van Meike

Meike

woensdag 08 mei 2019 - 11:37

Fan!! Bij Maxima vind ik de combinatie het leukst! De broek komt het best tot zijn recht met de bijpassende blazer. Als ik het haar van Maxima zo bekijk, moet ik altijd denken dat ik als kind graag een zigzag-scheiding wilde. Dat was toen hip!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

woensdag 08 mei 2019 - 11:14

Wat leuk! staat haar goed. Leuk met zwart gecombineerd. Haar goed. .
Hoort tegenwoordig in je kast te hangen blijkbaar :)

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

woensdag 08 mei 2019 - 11:06

Leuke moderne outfit deze felle kleur heb ik bij onze koningin nog niet vaak waargenomen.
Alles zit gewoon goed,top!

afbeelding van Suzanne

Suzanne

woensdag 08 mei 2019 - 12:31

En het is gewoon van de Zara! Niks couture

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?