Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 29 jan 0 reacties

Koningin Máxima bij bijeenkomst Méér Muziek in de Klas

Koningin Máxima heeft woensdag 29 januari in Paleis Noordeinde in Den Haag een bijeenkomst bijgewoond als erevoorzitter van Méér Muziek in de Klas. In aanwezigheid van minister Van Engelshoven van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en ambassadeurs van Méér muziek in de Klas is gesproken met wethouders Cultuur en Onderwijs van de grote steden over lokale en regionale verankering van muziekonderwijs op basisscholen in de grote steden.

Wethouders van steden waar muziek al een vaste plaats heeft in het basisonderwijs, wisselden successen en kennis uit over de toegevoegde waarde van muziekonderwijs, het belang van onderzoek en langetermijninvestering in muziek. Daarbij kwam ook de kansengelijkheid voor alle kinderen aan bod om structureel muziekonderwijs op basisscholen in de grote steden te verwezenlijken. Wethouders van steden waar muziekonderwijs nog geen vaste plek heeft op de basisscholen vertelden over hun ambitie voor de komende jaren en wat er nodig is om die ambitie waar te maken. Ook werd ingegaan op de rol van de pabo’s en conservatoria.

Minister Van Engelshoven gaf tijdens de bijeenkomst een toelichting op de huidige stand van zaken van de MuziekMatch, een financiële stimulans voor regionale publieke en private partijen om samen te werken aan structureel muziekonderwijs.

Mode
Outfit: Japon met een wollen bovenlijfje en een gekantkloste rok van dun kantwol. 
Label: Natan 
Eerder gedragen in: 2018 en 2019. 


Foto: Meer Muziek in de Klas 

Máxima met de outfit in 2018: 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments