Vanaf morgen is Máxima in Vietnam in beeld voor een zakelijke reis, dus waarschijnlijk gaan we haar vandaag niet zien. Maar gelukkig hebben we Letizia nog! In de afgelopen week schotelde de Spaanse koningin ons weer een prachtig portie mode voor. 

Look 1: Voor het jubileum van de Koningin Sofia Alzheimer Stichting koos Letizia een een rood leren jasje met peplum uit. Het ontwerp van Carolina Herrera werd door de koningin gecombineerd met een witte kokerrok van Hugo Boss. 
Look 2: Voor een bijeenkomst met studenten droeg Letizia een dag later, 23 mei, opnieuw rode kleding. Ditmaal een nauwsluitende japon van Hugo Boss. 
Look 3: Een heel andere look zagen we 24 mei. Tijdens een bijeenkomst over technologie en wetenschap droeg Letizia een lang gilet van het Spaanse confectiemerk Massimo Dutti. 

Look 4: Na drie drukke dagen was Letizia op 25 mei weer aan het werk. Op het paleis ontving ze samen met de koning prinses Muna Al-Hussein van Jordanie. Tijdens de ontvangst zagen we de koningin in een bekende rok en een nieuwe top van Hugo Boss. 
Look 5: Op 26 mei was de koningin vervolgens aanwezig bij een boekenmarkt. Passend bij de informele gelegenheid droeg de koningin een zomerse broek en top. 
Look 6: En het spreekwoord 'last but not least' gaat deze week ook weer op. Op zaterdag 27 mei droeg de koningin een zwart/witte japon, zomerse sandalen en een prachtig opgestoken kapsel. Wat mij betreft de winnende look van deze week! 

Meer lezen over de stijl van Letizia? Bezoek dan de website Queen Letizia's Style. 

Foto's: Casareal.es 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Liz

Liz

dinsdag 30 mei 2017 - 21:01

Ik vind Letizia toch wel erg leuk!
Van een leren legging via zeer zoet roze naar een geweldig CH jurkje. Als mensen zeggen dat ze Letizia saai vinden zouden ze toch deze week even moeten kijken.
Ze kan met haar figuur natuurlijk veel hebben, al ben ik niet zo weg van outfit 4 en 5 omdat ik t-shirtstof zonder mouwtjes niet zo mooi vind staan bij haar ietwat knokkige schouders. Daar kan ze niets aan doen, ik wil hiermee alleen aangeven dat ik een jurkje zoals nr 6 of evt nr 2 beter vind staan.
Maar al met al, ik vind haar een keurige en toch leuk geklede koningin!

afbeelding van Merel

Merel

dinsdag 30 mei 2017 - 19:32

Dit is een historische dag. Een koningin in een leren legging. Welkom allemaal in de 21e eeuw.

De grijs-roze combinatie is glazuurbrekendzoet, en het witte mouwloze 'jas-hes' vind ik lelijk, maar ohohoh wat een palate cleanser zijn foto's van haar outfits toch. Instant blijheid, net als bij foto's van slapende katten.

afbeelding van Gerdieneke de Jong

Gerdieneke de Jong

maandag 29 mei 2017 - 17:03

Niet heel bijzonder dit keer.
Look 6 vind ik het mooist.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

maandag 29 mei 2017 - 14:45

Leuk dit overzicht!
Ik vind t rode leren jasje perfecr passen. Dat moet op maat zijn aangemeten.
De rode jurk daarentegen oogt wat te strak.
Het witte lange hes past haar goed. Zou een ander denk ik snel een beetje fors effect geven.
Dat rokje met tshirt vind ik niets. t tshirt op t broekje is erg vakantieachtig.
'She kept the best for last' : wat een fraai jurkje weer van CH!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?