Avatar foto Door Josine Droogendijk
Overige royals 01 mrt 21 reacties

Koningin Letizia heeft een nieuw kapsel

Bij de herdenkingsdienst voor de Griekse koning (27 februari) dansten er nog lange lokken over haar schouders. Gisteren, tijdens een lunch met de president van Paraguay, had Letizia opeens een (lange) bob.

BSR

De Spaanse koningin staat er bekend om dat ze graag lef toont in de kappersstoel. Onlangs werd ze bijvoorbeeld ook gespot met de hippe beach waves. Voor deze krullen heb je een wafeltang nodig en wat haarlak, en je bent verzekerd van een verrassende look.

BSR

Voor wie een wafeltang eens wil uitproberen:

#ad

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
21 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Prachtig! Dit kortere kapsel (nog altijd schouderlengte trouwens) heeft een fris, vejongend effect.

Letizia heeft het begrepen!

Staat Letizia er leuk hoor. Die foto op haar rug met die krullen lijkt ze net een meisje van 15 -16 jaar. Wel mooi het lange golvende haar. Maar die bob staat lekker pittig hoewel ze wel moet oppassen want ze heeft een nogal puntig gezicht. Ik las ergens een goede tip van iemand over een korte boblijn met krullen. Denk inderdaad dat dit haar een zachtere uitstraling zou geven. Ik hoop dat dit een voorbeeld voor Máxima is die ze ook gaat volgen, wordt wel tijd!

Wat ziet ze er weer mooi uit! V9md he5 destijds ook heel leuk dat ze een kort Bo kapsel droeg En wat ik ook heel mooi vind zijn de grijze strepen in haar haar. Zie ze nu wat minder, maat voor mij hoeft ze haar haar niet verven.
Wat mij betreft mag ook bij Máxima de schaar in haar kapsel al vind ik haar haar opgestoken of in een staart ook heel mooi.

Super mooi! Ze ziet er fris en jonger uit. Dit zou Kate ook moeten doen, ben die lange golvende lokken bij iedereen zo zat.

🫶🏼

Heel jammer!
Haar slanke rijzige gestalte komt mooier uit met een lange, wat gekrulde haardos. Dat geeft wat body.
En bovendien verzacht dat haar scherp uitstekende kaaklijn en neus, zodat ze een mildere uitstraling krijgt.
Ik hoop dat ze het snel weer laat groeien en dit kapsel een tijdelijk intermezzo zal zijn.

Met je eens Lieske wat betreft je opmerking over scherpe kaaklijn etc, ook dat is mijn indruk, veel scherp, hoekig & spits. 📐
Wat je eerste punt betreft vind ik juist dat een lange bob Letizia minder dun en lijzig laat lijken,
geeft juist wat meer pit 🌶️ Een bob met krullen is overigens ook erg mooi.

Ze heeft prachtig haar, dus aan de ene kant vind ik het zonde.
Aan de andere kant staat deze bob haar erg goed.
Laten groeien kan altijd nog, maar van mij mag ze dit een hele tijd zo houden.
Kan ze het weer lang laten groeien en het opsteken als ze wat ouder is.
Wel zou ik nu voor een iets zachtere kleur gaan, ze heeft best een harde uitstraling en dat wordt versterkt door de donkere kleur. Pas nog wat grijze haartjes in haar kapsel, die zijn nu weer weg. Jammer.
Dat een bob en grijs haar prachtig staat bewijst Nikol Johnson-Sanchez. Vroeger geweigerd als model omdat ze het vertikte om haar vroeg grijze haar te verbergen en nu nog steeds een beauty. Zoek haar maar eens op op Youtube.

Volgens mij zie ik nog steeds grijze haren bij haar. Ik denk dat deze haarkleur gewoon haar natuurlijke kleur is. Ze heeft prachtig haar en deze bob staat haar prima, maar ook langer haar staat haar goed. Stiekem een beetje jaloers op haar haar waar je alle kanten mee op kunt!

Hoi Soetkin,
Later vandaag elders foto’s gezien en daar zijn nog steeds wat grijze haartjes te zien, dus hulde daarvoor👏
In de tussentijd zou een zachte balayage mooi zijn. Toch net wat zachter van kleur en al voorbereidend op grijs.

Ja, zo’n balayage zou best mooi kunnen zijn! Hoewel ik haar natuurlijke haarkleur ook goed vind staan.

Leuk hoor, kan me voorstellen dat ze gewoon lekker eens iets anders wilde, ze heeft immers al veel vaker de schaar er in laten zetten. Deze lengte is handig, het kan omhoog, in een staart, messy wafelen, elegant golven etc. Ze heeft geweldig dik en gezond ogend haar en het groeit volgens mij als een tierelier.

Staat haar !!! Goed voor het haar deze regenerende knipbeurt !!! Mooi voorbeeld voor maxima !! Mss kan zij zich hier ook aan wagen . Wat gedacht net voor de vakantie ?? Dan is het haar min of meer al terug op lengte voor prinsjesdag !!!

Staat haar goed. Letizia en Charlène zijn een van de weinige vrouwelijke royals die durfen experimenteren met hun haar, dat waardeer ik wel, al is het bij Charlène zeker niet altijd mijn smaak. Als ik die foto van Letizia bekijk in die mooie zwarte jurk met dat prachtig golvende haar, vind ik het toch wel zonde dat het nu korter is, maar ik ga er vanuit dat ze het weer laat groeien.

Beetje terug naar haar verlovingstijd – toen had ze haar kapsel ook ongeveer op deze lengte. Ik vond het lange haar wel heel prachtig…

Een prachtig kapsel voor een wat ouder iemand die toch lang haar , los wil dragen. Het staat haar erg mooi. Als je naar beide foto’s kijkt, zie je goed, wat zwaartekracht doet. In de gaten houden, en op tijd de ✂️💇🏻‍♀️erin.
Daar zou ze best nog even mee kunnen wachten , wat mij betreft, maar mooi staat deze lengte haar zeker.

Het kortere kapsel staat haar wat pittiger, het langere wat golvende haar maakt haar look iets zachter.

Last edited 1 maand geleden by Moderator Petra

Het staat haar wel, maar ze heeft zulk prachtig haar dat ik het lang gelaten had (als ik haar was). Zeker met haar ranke gestalte kan ze dan wat meer body creëren.
Die foto met die krullen en de wijde rok: echt prachtig!
Verder zou ik haar een zachtere haarkleur adviseren, meer zoals haar eigen kleur. Ik vind deze zwarte kleur te hard staan.

Ze is grijzend hoor. Lijkt me vrij natuurlijk.

Dat dacht ik ook ja.