Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 07 mrt 0 reacties

Koning en koningin bezoeken Bremen – avondprogramma

Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima brengen woensdag 6 maart 2019 een werkbezoek aan de Vrije Hanzestad Bremen. Zij worden bij hun bezoek aan de Duitse deelstaat vergezeld door minister Sigrid Kaag voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking. Minister Kaag leidt gelijktijdig een economische missie op de terreinen ruimtevaart en windenergie op zee.

Het Koninklijk Paar brengt jaarlijks een bezoek aan één of meerdere Duitse deelstaten, waarbij speciale aandacht is voor de economische betrekkingen. Doel van het bezoek aan Bremen is de kansen voor economische samenwerking, ook in internationaal verband, te vergroten. De terreinen ruimtevaart, windenergie en pool- en marienonderzoek bieden hiertoe goede mogelijkheden. In en rond Bremen zijn veel bedrijven en kennisinstellingen gevestigd met toonaangevende posities in elk van deze sectoren. Voor de Duitse en Nederlandse deelnemers aan de economische missie vindt op dinsdagavond een gezamenlijk handelsdiner plaats, waar minister Kaag een toespraak houdt.


Foto: PPE/Nieboer

Outfit: Japon met zwarte en gekleurde pailletten. 
Ontwerper: Nina Ricci
Eerder gedragen: Openingsconcert Nederlands voorzitterschap EU, januari 2016 (links) Werkbezoek Duitsland, februari 2017 (midden). 

 

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments