Avatar foto Door Josine Droogendijk
Amalia 07 feb 16 reacties

Kledingwissel voor Máxima en Amalia

Voor het planten van gele salie op Sint Maarten trokken de koningin en prinses wat nieuws aan. Of nou ja, nieuws… Máxima’s donkerblauwe jurk met witte accenten kenden we al.

(c) Bruno

Je herkent de jurk misschien nog wel van de uitreiking van de Appeltjes van Oranje.

Het betreft een ontwerp van Natan.

Máxima’s sandaletten zijn van Schutz.

© PPE/pool/rpe/de Waal

Mode prinses Amalia

Naar de herkomst van Amalia’s kleding heb ik -door het tijdsverschil- nog niet gezocht. Als er nieuws komt, post ik het hier.

(c) PPE

De bruine clutch met bloemen die Amalia draagt, komt van het label KB Bags uit Duitsland. Amalia draagt de Fleur clutch. De clutch is gemaakt van velours leder en is met de hand geborduurd met bloemen.

©KB Bags
Volgen
Laat het mij weten wanneer er
16 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Die sandaletten van Máxima, die zijn leuk!

Was de herkomst van deze oorbellen al bekend? Ze doen mij denken aan het merk Wattles & Daisies, een merk dat online te verkrijgen is en de maakster staat ook wel eens op markten in Amsterdam.

Wat zien ze er weer mooi uit. Rood is echt Amalia’s kleur, staat haar geweldig. En die tas die wil je toch! Jammer dat deze boven mijn budget is.

Last edited 1 jaar geleden by AnnekeM

Leuk deze jurk hier terug te zien!
Hij staat mooi en de kleur is prachtig.
Amalia ook heel mooi in deze effen combi.

Beide dames zien er schitterend uit. Wat staan effen kleuren bij Amalia toch zoveel mooier dan de bloemetjes jurken. Tas van Amalia is prachtig.

Beide dames leuk gekleed. Rood staat Amalia heel goed! Geweldig tasje!

Tas gevonden, Josine, is van KB Bags uit Duitsland. De Fleur tas. Ik zet ‘m er ff bij in de blog.

Heerlijke jurk van Maxima en ook Amalia is weer helemaal stijlvast! Fijn dat ze iets heeft gevonden waar ze zich fijn in voelt… leuke tas!! Enne.. dat ze haar tassen zo goed vasthoudt: dat hebben bijna alle royals wel gedaan in hun begindagen… Kate heeft ook heel lang haar tasje als een soort schild/houvast gedragen, dussss… als dat houvast biedt voor Amalia dan is het alleen maar goed en wat een leuke schilden/tassen heeft ze al laten zien de afgelopen weken… super!

Last edited 1 jaar geleden by Christel

Allebei erg leuk! Tasje Amalia is top.

Deze blauwe jurk met witte bloemmotieven past heel goed bij t bezoek aan de tuintjes. Heerlijke zomerjurk. De blauwe oorbellen staan er leuk bij. Amalia heeft gewisseld van bouse, draagt nuneffen rood. Staat haar goed maar ik vond de blouse die ze ”s ochtends droeg mooier.
En, wat draagt ze er weer een superleuk tasje bij.

Last edited 1 jaar geleden by Tantie

Ben ik de enige die een beetje Natan-moe aan het worden is? Is er nou echt helemaal geen Nederlands mode merk dat een rits leuke jurken en broekpakken kan maken? Het is handig voor Maxima, dat snap ik. Maar je wilt de mode van je eigen land toch ook een beetje stimuleren? (en ik weet dat ze dat héél af en toe doet, maar niet in verhouding) Ik vind het jammer.

Leuk haar deze jurk weer n keer te zien dragen, ze zien er vandaag weer tip-top uit, waarschijnlijk in de Kerstvakantie en t weekend vooraf aardig op de shoppingtour geweest! T ziet er deze reis allemaal prima uit!

Samen rood – wit – blauw!
Gezellige, vlotte jurk voor Maxima, in heldere kleur blauw.
Mooi model. En prachtige bijpassende oorbellen.
Rood staat Amalia goed op donkerblauw. Chique stofje van de blouse.
En zo’n leuk tasje!

Wat een geweldig tasje inderdaad!!

Denk dat het mooi zou staan als Amalia haar blouses aan één kant een beetje in de broek stopt waardoor het shirt schuin wegloopt. Maar ach, ze ziet er mooi uit en met zo’n gezichtje heb je weinig nodig

Last edited 1 jaar geleden by Doro

Wat staat Amalia die blouse mooi, haar haar zit ook leuk zo en wat een gaaf tasje heeft ze. Maxima’s jurk is heel goed gekozen, ook mooie kleuren. Leuke instapsandalen met hak draagt ze. Wat heeft ze eigenlijk in haar linkerhand? Een flaphoed lijkt het wel.

Jaaa dit soort granaatappelrood had ik gehoopt voor Amalia! (Vooruit ik had iets donkerder gehoopt maar dit is ook een goede kleur bij haar) Die kleur staat haar geweldig! Het materiaal vind ik wel heel glimmend helaas maar goed

Last edited 1 jaar geleden by Doro