De musthave van 2019
Foto: PPE

De musthave van 2019

1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (48 stemmen, gemiddeld: 3,15 van de 5)

Midi-jurken met een printje zijn rond 2019 hoogmode. Máxima draagt hier een ontwerp met aangerimpelde halslijn, poffende mouwen en ongelijke roklengte. De jurk komt uit de koker van Edouard Vermeulen van Natan. De opvallende hoed van geverfde en geknipte hanenveren komt uit het atelier van Berry Rutjes. Máxima zag het ontwerp in het fuchsia in Rutjes’ etalage staan toen zij op een rustige ochtend met haar moeder aan het shoppen was aan de Haagse Dennenweg. Een bezoekje later was de eyecatcher in een andere kleur besteld.

Gebruikte tags
Modekoningin Máxima
Modekoningin Máxima
Altijd de laatste trends
Leukste fashion items
Leukste fashion items
In Máxima's style
Kijkje in de kledingkast
Kijkje in de kledingkast
Van Máxima
Vertrouwde partners
Vertrouwde partners
Zorgvuldig geselecteerd

Wat vinden jullie?

1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (48 stemmen, gemiddeld: 3,15 van de 5)
Volgen
Laat het mij weten wanneer er
5 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Dit blijft voor mij de Ascot-look.
https://pin.it/UjtYLWr

ik vind t totaalplaatje prachtig!

Deze jurk en vooral de hoed trokken veel aandacht.Opvallend, zeker. Mooi? daar valt wel wat op af te dingen. Ik kan echt niet vinden dat deze hoed een passend kledingstuk is tijdens een officiële bijeenkomst. Een ieder die rechts van haar zit of staat ziet dat deel van haar gezicht niet. Ook de Queen niet die toen op Ascot rechts naast haar zat in een koets.
En dan de jurk. De ontwerpen van Natan missen vaak een goede coupe of pasvorm. Vaak zitten kledingstukken te strak.Soms deugt de belijning niet. Bij deze robe zit de taillenaad te hoog. En is de zoom gewild(?) ongelijk Mode? .Is dat elegant? Zou kunnen als de roklengte/zoom echt asymmetrisch is. Van kniehoogte links tot enkelhoogte rechts. Zo hobbelig als deze zoom vind ik het niet fraai.
En dan de combinatie van kleuren van hoed en jurk met tas, handschoenen en schoenen. Dat rose van hoed en jurk met het cognac van schoenen, tas en handschoenen maken het geheel modderig. Maar ja, Maxima is een stralende vrouw en maakt door wie ze is de kleding, in plaats van dat ze kleding nodig heeft om mooi te zijn en er elegant uit te zien.

Ik had het zelf niet beter kunnen zeggen. Als je zoveel geld aan kleding besteed bij Natan, mag het inderdaad wel beter verzorgt worden.

Zo met u eens, Maxima heeft al die frutsels en fratsen niet nodig, integendeel zelfs, ze is het mooist in de wat zakelijke stijl.
Als ik deze foto zie, krijg ik bijna medelijden , het past absuut niet bij haar.