Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 06 jul 0 reacties

Máxima pakt uit met een XXL-verenhoed in Duitsland

Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima brengen op uitnodiging van bondspresident Frank-Walter Steinmeier een staatsbezoek aan de Bondsrepubliek Duitsland. Het bezoek vindt plaats van 5 tot en met 7 juli 2021. Het bezoek aan Berlijn vormt de afronding van een reeks deelstaatbezoeken die het Koninklijk Paar sinds 2013 aan Duitsland heeft gebracht.

Het staatsbezoek is een bevestiging van de intensieve en goede betrekkingen tussen beide landen, zowel op politiek, economisch, wetenschappelijk als cultureel vlak. Duitsland is als buurland de belangrijkste handelspartner van Nederland, een bondgenoot in de Europese Unie, de Verenigde Naties en de NAVO. Tijdens dit staatsbezoek wordt de diversiteit van de samenwerkingsverbanden belicht. Tevens krijgt de deelstaat Berlijn bijzondere aandacht. 

De tweede dag gaat het Koninklijk Paar bij diverse bezoeken dieper in op de veelzijdigheid van de Duits-Nederlandse relatie op het gebied van politiek, economie, wetenschap en cultuur. Zo is er een ontmoeting met bondskanselier Merkel. Tevens ontmoeten Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima de minister-presidenten van de verschillende Duitse deelstaten. De Koning houdt ten overstaan van hen een toespraak. De dag wordt afgesloten met een concert van het Koninklijk Concertgebouworkest, aangeboden door het Koninklijk Paar.

Mode
Outfit: Japon met geplooide halslijn 
Ontwerper: Edouard Vermeulen van Natan 
Eerder gedragen: Ja, bij de paardenraces van Royal Ascot
Hoofddeksel: hoed van geverfde hanenveren, een ontwerp van Berry Rutjes


Foto: PPE/Pool of Nieboer


Foto: PPE/Pool of Nieboer


Foto: PPE/Pool of Nieboer


Foto: PPE/Pool of Nieboer


Foto: PPE/Pool of Nieboer


Foto: PPE/Pool of Nieboer

Máxima met de jurk en hoed bij de paardenraces van Royal Ascot: 

Op zondagmorgen gaat Máxima er graag op uit met haar moeder. In het voorjaar van 2019 liep ze langs de heerlijke boetieks in Den Haag toen zij een fuchsia verenhoed in de etalage van Berry Rutjes zag. Een afspraak was snel gemaakt en zo kon Máxima tijdens Royal Ascot de show stelen met Dutch Design op haar hoofd. Vandaag doet ze het nog eens "dunnetjes" over in Duitsland. 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments