Avatar foto Door Josine Droogendijk
Mode algemeen 14 jan 0 reacties

Jaaroverzicht kleding Prinses Laurentien – 3e kwartaal 2014!

Het derde kwartaal begint vrij rustig voor Prinses Laurentien, in verband met de zomermaanden. In september heeft ze het echter flink druk!

Juli
26. 14 juli 2014: Prinses Laurentien houdt een toespraak op de Universiteit van Amsterdam tijdens de opening van het International Congress for the Study of Child Language. Ze draagt een lila jurkje van Essentiel Antwerp, met een bedrukte sjaal van Kate Spade New York.

Foto´s ©Royalduo

Augustus
27. 18 augustus 2014: Prinses Laurentien houdt een toespraak op het IFLA World Library and Information Congress 2014 in Lyon, Frankrijk. Ze draagt een lichtgeel jurkje met beige bolero en beige pumps.

28. 29 augustus 2014: Prinses Laurentien is aanwezig bij de opening van de Nationale Bibliotheek in Riga, Letland. Ze droeg een zwart jurkje met dierenprint en sjaal van Diane von Furstenberg.

screenshots vimeo ©IFLA

Foto met toestemming ©National Library of Latvia, fotograaf Evija Trifānova, LETA 3 / overige afbeeldingen ©Diane von Furstenberg

September
29. 4 september 2014: Prinses Laurentien springt tijdens de Nationale Waterspaardersdag in de Amstel! Ze draagt een wetsuit van het merk Magic Marine. Verder draagt ze een ‘broekpak´ in zwart, wit en mintgroen, zie ook de fotoserie. 

30. 4 september 2014: Prinses Laurentien is ´s avonds te gast in RTL Late Night. Ze draagt een zwarte blazer op een okergele top of jurkje.

31. 8 september 2014: Prinses Laurentien opent het Taalhuis Den Haag in de Centrale Bibliotheek aan het Spui. Ze draagt een bekende broek met dierenprint van Gerard Darel, en haar favoriete groene stola (van Koninginnedag 2012?).

32. 11 september 2014: Prinses Laurentien lanceert de campagne Taal maakt gezonder in het Louwman Museum in Den Haag. Ze draagt hier een koraalrode jas van Tara Jarmon.

33. 16 september 2014: Prinses Laurentien is op Prinsjesdag aanwezig bij het voorlezen van de troonrede door haar zwager, Koning Willem-Alexander. Ze draagt een aubergine kleurige robe-manteaux van Talbot Runhof met een hoedje van Eudia.

34. 18 september 2014: Prinses Laurentien spreekt op de techniekdag met kinderen van de Jan Campertschool. Ze draagt een donkerblauwe lange blazer met rode print op een donkere broek.

35. 20 september 2014: Prinses Laurentien is op Centerparc Heijderbos in Nijmegen aanwezig bij de Kids Climate Conference 2014 namens de Missing Chapter Foundation. Laurentien draagt een felroze top van Zara op een grijs-witte print broek van Viyella of van Blacky Dress. Beiden hebben eenzelfde soort broek in de collectie gehad. Laurentien heeft vaker Blacky Dress gedragen, dus is die optie logischer.

36. 22 september 2014: Prinses Laurentien is aanwezig bij de officiële opening van de vierde editie van de Dutch Green Building Week. 

37. Nog even terug naar 2 september: Prinses Laurentien krijgt een Duurzaam Lintje opgespeld!

Foto met toestemming ©Royalduo / Screenshot video NPO

screenshot uitzending ©RTL Late Night / Foto met toestemming ©Royalduo

Foto met toestemming ©Stichting Lezen en Schrijven / screenshots video

Foto met toestemming ©Annette Baerlandt op twitter / Foto met toestemming ©Kids Climate Conference

Foto met toestemming ©Rob Severijnen, Photoworkx / Foto met toestemming ©IVN, Femke Boer

 

Voor elk kwartaal komt er een poll, daarna een eindpoll met het winnende kledingstuk van Laurentien in 2014!

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  The World of Royals – Kids Clothes, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en af en toe over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie mag alleen over genomen worden met toestemming van de beheerder van The World of Royals! 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments