Avatar foto Door Josine Droogendijk
Mode algemeen 27 nov 0 reacties

Hip geklede Prinses Margriet – Laurentien te gast bij RTLZ

Prinses Margriet was vandaag te gast bij TEDX Amsterdam. De Prinses werd op het podium geinterviewd over haar werk voor het Rode Kruis. Aansluitend hield ze een toespraak (beide in het engels!). De livestream is (in ieder geval vandaag) nog hier te bekijken. Margriet is vanaf 48:00 aan het woord.

Prinses Margriet zag er hip uit, met haar zwart/grijze leren legging, een zwart coltruitje, zwarte enkellaarsjes en koningsblauwe mantel. 

Prinses Laurentien was gisteren te gast bij RTLZ, waar zij geinterviewd werd over de Klimaattop in Parijs. Laurentien zal deels aanwezig zijn bij de Klimaattop, die a.s. maandag van start gaat. De video is hier te bekijken.

Qua kleding kunnen we alleen de bovenkant zien: ze draagt een top met print in onder andere zwart, geel en groen. Daarop draagt ze een zwarte blazer.

Qua accessoires draagt ze een gouden kettinkje, groene oorhangers – die mogelijk van Maison van Belle komen – en een gouden ring met groene steen.

Op twitter kwam ik deze foto van Laurentien tegen, die gisteren is gepost. Ik ben benieuwd voor welke gelegenheid dit is!

Update: aha, dit beeld is inderdaad van gisteren, toen er opnames werden gemaakt voor een nieuwe video voor de Raad van Kinderen. Zo te zien draagt Laurentien een roze met zwarte sjaal op een donkere outfit.

En Mabel? Zij ging vandaag voor een witte outfit! Zie de foto hieronder. Mabel was gisteren van vandaag aanwezig bij de eerste African Girls Summit die werd gehouden in Zambia.

Beelden: screenshots uitzending ©RTLZ en livestream ©TEDX Amsterdam. Foto ©Mabel van Oranje

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals – [email protected].

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments