Avatar foto Door Josine Droogendijk
Mode algemeen 11 jul 0 reacties

Harry en Meghan in Ierland

De hertog en hertogin van Sussex zijn gisteren in Ierland aangekomen voor een tweedaags bezoek. In deze blog bespreken we de looks van hertogin Meghan, die inmiddels is uitgegroeid tot een internationaal stijlicoon. 

In koninklijke kringen zijn ze dol op modieuze diplomatie. Door middel van kleuren, bloemen en stoffen brengen koninginnen en prinsessen met grote regelmaat een eerbetoon aan een gast(heer/vrouw) of gastland. Gisteren was dat niet anders. Bij aankomst in Ierland droeg de hertogin van Sussex namelijk een groene rok en top van modehuis Givenchy. Ierland wordt ook wel het 'smaragdgroene eiland' genoemd en op St. Patrick's Day is alles en iedereen in het groen gehuld. Meghans kledingkeuze sloot dus perfect aan bij haar figuur én de gelegenheid. 

Na een kledingwissel en opfrisbeurt verscheen de hertogin enkele uren later opnieuw op de rode loper. Ditmaal in een zwarte jurk van Emilia Wickstead, die werd omlijst met prachtig gekruld haar. 

 

Net als Máxima draagt ook Meghan graag kleding van Roland Mouret. De tweede dag van het bezoek aan Ierland droeg de hertogin een grijze jurk met volumineuze draperiën uit zijn nieuwe collectie. Net als gisteren koos de hertogin ook vandaag weer voor een opvallend grote handtas. 

Voor het middagprogramma had de hertogin weer wat nieuws klaarhangen: een zwart broekpak, dat werd gecombineerd met zwarte accessoires en een gekruld kapsel. 

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments