Avatar foto Door Josine Droogendijk
Overige royals 14 dec 13 reacties

Goed idee? Prinses Sofia laat avondjurk vermaken

Voor het Nobeldiner, dat zondagavond plaatsvond, liet prinses Sofia een veelbejubelde avondjurk vermaken.

Het ontwerp van Ida Lanto kwam voor het eerst in beeld in maart 2017 en had toen brede schouderbanden en een rok die aan alle zijden over de grond sleepte. Een weelderig detail, dat destijds erg in de smaak viel, juist vanwege de zwierigheid van de stof.

Na de update in het naaiatelier heeft het off-the-thoulder bovenlijfje nu een overslag, terwijl het rokgedeelte zichtbaar is ingekort.

BSR

Zeg het maar: welke versie vind jij mooier?

Ik ga voor....

Resultaten bekijken

Laden ... Laden ...

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
13 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Ik vind ze allebei mooi. Versie 2 is wat klassieker, maar ik herinner me dat ik ten tijde van nr 1 dit ook al zo’n mooie jurk vond.

Je kan toch niet lopen met zo’n aan de voorkant over de grond slepende rok. Dan moet je ‘m steeds vasthouden, dat geeft dan weer vette afdrukken op deze stof. En het is ook niet veilig.
Versie 2 is echt veel beter .

Versie 2 gekozen, die veel mooier afkleedt.
Naar mijn idee is er een nieuw bovenlijfje op gemaakt.
Nummer 1 lijkt wel een positiejapon met die rok!

Wat een goede aanpassing! Een heel mooi plaatje.

Absoluut versie 2, wat een beeldschone jurk! Normaal gesproken zie ik liever een opgestoken kapsel bij een diadeem, maar wat staat dit haar mooi en wat een superknap stel is het toch.

Ik vraag me bijna af of het wel dezelfde jurk is. In ieder geval lijkt er een heel nieuw bovenlijfje opgezet te zijn .

Wat een verbetering die vermaakte versie. Veel mooier dan het origineel!

Ik vind de vermaakte versie veel mooier. De rok valt veel mooier en ik ben sowieso geen fan van lijfjes met brede schouderbanden, Het off shoulder model staat veel beter. Een uitstekende keuze om de jurk te laten vermaken!

Gekozen voor optie 2.
De bovenkant van de jurk doet nu recht aan de draagster. Die brede banden waren veel te grof voor haar bovenlijf, deze overslag staat veel beter.
Ook die extreem lange rok kon mij niet bekoren, vind dat te veel en bovendien super onhandig; je zal maar struikelen op je hoge hakken die blijven hangen in je rok🫣 Dat zijn geen foto’s die je wilt terugzien.

Meestal dragen de Royals nieuwe jurken voor de Nobelprijs uitreiking en het banket. Een goede zaak, dat ook Victoria en Sofia daar dit jaar niet voor kozen. Iedereen moet rekening houden met z’n uitgaven, ze geven hier een mooi signaal mee af, wat mij betreft (ze kunnen ongetwijfeld gerust een nieuwe laten maken, maar dit is voor nu even beter, vind ik).

Last edited 6 maanden geleden by Moderator Petra

Oh ja, voor mij absoluut versie 2. Prachtig, zoveel mooier!

Jazeker, ik ga ook voor de vermaakte versie, is veel meer in balans, het bovenlijfje staat veel beter met die mouwtjes en de rok is nog steeds zwierig genoeg, veel mooier zo!

Absoluut nr.2 ,na het vermaken klopt het hele plaatje, ervoor had ik er veel vraagtekens bij, te lang, bovenstukje vreemd en onnodig dik makend.
Maar nu is het een mooie jurk die haar flatteert.