Avatar foto Door Josine Droogendijk
België 22 feb 10 reacties

Fashion twins: Máxima en Mathilde gespot in dezelfde capecoat

Dat Máxima en Mathilde regelmatig worden gespot in dezelfde kleding is algemeen bekend. Vandaag dook er ook weer een voorbeeld op.

De Belgische koningin bezocht een woonzorgcentrum dat intergenerationele activiteiten aanmoedigt. Klinkt ingewikkeld, maar denk hierbij aan contact tussen jong en oud. Dat koningin Mathilde als sociale duizendpoot hier aandacht voor heeft zal je vast niet verbazen.

Qua kleding koos ze voor een rode top en rood-witte plissérok van Natan. Bij aankomst kwam er ook nog een blauw-grijze capecoat van Alicia Audrey in beeld. Vermoedelijk komt het kledingstuk je wel bekend voor, want hij hangt ook in de kledingkast van koningin Máxima.

NLbeeld/PPE

Zoals je op de foto van Mathilde al wel kunt zien, kan de capejas aan twee kanten gedragen worden. De ene kant is grijs, de andere kant blauw. Hieronder zie je Máxima met de blauwe kant boven.

PPE/Schoemaker

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
10 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Wat suf toch om royals steeds weer in dezelfde kleding te zien. Er is zo waanzinnig veel te koop (of laat het maken), ik vind het nogal fantasieloos.

Ze blijven leuk die cape jassen.

Mooie combinatie voor Mathilde.
En heel handig, die capejassen.
Beter dan los omgeslagen mantels met neerhangende lege mouwen.

Op zich een heel mooie outfit van Mathilde. Maar bij haar figuur vind ik het niet zo fantastisch. Ze heeft naar mijn idee een vrij kort bovenlichaam. Door een hogetaillerok te kiezen en daar nog een brede riem bij te dragen, komt de taille heel hoog te zitten, en blijft er maar een heel erg kort bovenlijf over.
(Exact het omgekeerde geldt als Catherine een low-waist broek draagt. Naar mijn idee heeft zij juist een lang bovenlijf, en relatief korte benen. Zij kan dus veel beter een hogetaillerok dragen.)
Maar het is een zeer keurige en verzorgde outfit.

Mathildes rok staat haar super mooi! Hele leuke outfit.

Beiden met chique laarzen…

Jazeker, zo’n capecoat heeft iets koninklijks, staat beide dames erg goed en wat mooi dat je hem aan twee kanten kunt dragen!

Koninklijke allure zo’n cape. Dus ik snap helemaal dat beiden deze in hun collectie hebben.Staat altijd goed!

Super zo’n capejas en zeker omdat je ‘m aan twee kanten kunt dragen. Ook Mathilde staat goed met deze jas. Leuke warmrode outfit.
Enig minpuntje: zie ik kale neusjes bij haar laarzen🫣?

Mooie outfit van Mathilde, warm rood met wit, staat goed bij haar!